Esim kardesinin yanında saygısızlık yaptı

Tuvalet egitimi cidden bir sabır işi kabul ediyorum gecen ay tamamladik biz de eğitimi.Tuvalet egitimi esnasinda öyle gergindim ki ben de kayınpederimle atışmıştım sonra esimle eve misafir kabul etmeme kararı aldik evde yabanci biri olunca esktra gerginlik oluyor bir daha misafir kabul etmeyin cocugunuz kac yasinda ?
3 yaşında

Güzellikle kalk dedim ama ben ona oda iki kere kalktı sonda yorgunum bilmem ne beni üzen onun kardeşinin yanında bNa saygısı yoksa kardeşi ve ailesi saygı gösterir mi hiç
Bence onun değil sizin saygınız yok kusura bakmayın güzelce kalk demek nasıl oluyor,mutfağa çağırıp söyleseydiniz anca yatıyorsun demek kapıyı yüzüne çarpmak doğru birşey mi

Siz kardeşinin yanında laf söylerken sorun yok o cevap verince mi sorun oluyor? Anlıyorum yoruldunuz, haklısınız da ama evinizde misafir varken daha dikkatli davranmalıydınız. Başlatan siz olmuşsunuz maalesef. Lazımlık beni iğrendiriyor, hijyenik bulmuyorum o yüzden hiç kullanmadım. Şunu anlamadım tuvalet eğitimini salonda mı veriyorsunuz?

Siz kardeşinin yanında laf söylerken sorun yok o cevap verince mi sorun oluyor? Anlıyorum yoruldunuz, haklısınız da ama evinizde misafir varken daha dikkatli davranmalıydınız. Başlatan siz olmuşsunuz maalesef. Lazımlık beni iğrendiriyor, hijyenik bulmuyorum o yüzden hiç kullanmadım. Şunu anlamadım tuvalet eğitimini salonda mı veriyorsunuz?
Hayır eşime kalk bak çocuğa dedim

Yani be bileyim misafirin yanında daha hassas davranılmaz mı,üstüne alınır darılır falan diye,insan eşine kızsa da misafir gidince kavga edilir benim bildiğim,hiç dayanamadın odaya çekip kızarsın da misafire de kapı çarpılmaz

🍀
Yani be bileyim misafirin yanında daha hassas davranılmaz mı,üstüne alınır darılır falan diye,insan eşine kızsa da misafir gidince kavga edilir benim bildiğim,hiç dayanamadın odaya çekip kızarsın da misafire de kapı çarpılmaz
Aslında konu sahibi misafire "Kalk git evine" demiş. Eşiyle barışmıştır bile. Olan çocukla, misafire olmuş.

🍀

Aslında konu sahibi misafire "Kalk git evine" demiş. Eşiyle barışmıştır bile. Olan çocukla, misafire olmuş.
Ne alakası var neden öyle bir şey diyim ben orada cebellesrken eşimin telfla oynaması sinirlendirdi beni ve barışmadim sabah uyku sersemi bana portakal reçeli al demişim küs olduğumu unutup😀 ama bu sefer tavrımı koycam

Bebeğim artık 3 yas lazimliga yapmaya başladı bende alışsın istiyorum artik
Artık eğitime başlamışsınız devam edin ama çocuğun hazır olduğunu anladığınız anda başlasanız daha iyi olurdu,
Benim oğlum da şubat doğumlu yaklaşık 3,5 yaşında, bezi bırakalı 3 ay ancak olmuştur, eğitime başlamadan önce bezliyken kendisi söylemeye başladı, anne çişimi yapıyorum diye, anne bezime çişimi yapayım mı vs diye, o şekilde bezi açıp başladık eğitime, çok şükür hiç kaçırmadık gibi bir şey oldu, gece bir kaç kere kaçırdı, demem o ki çocuk hazır olduğunda çok daha kolay öğreniyor

Ne alakası var neden öyle bir şey diyim ben orada cebellesrken eşimin telfla oynaması sinirlendirdi beni ve barışmadim sabah uyku sersemi bana portakal reçeli al demişim küs olduğumu unutup😀 ama bu sefer tavrımı koycam
Çok alakası var. Misafirin yanında edilen kavga misafire huzursuzluk verir. Kovar gibi olmuşsunuz.

Portakal reçelini almış mı bari? ben olsam size reçel almazdım😂

Güzellikle kalk dedim ama ben ona oda iki kere kalktı sonda yorgunum bilmem ne beni üzen onun kardeşinin yanında bNa saygısı yoksa kardeşi ve ailesi saygı gösterir mi hiç
Uzatmak istemiyorum ama sen kardeşinin yanında çok mu saygılıydın eşine?Çocuğa emir verir gibi davranmışsın.Bir ,iki hiç durmadan da kalk bak denir mi?O bana kibar olsun,ben ona istediğimi yapayım.Sizde empati duygusu yok gibi hissettim.Bu davranışlar daha da zarar verir evliliğine.

Buradan bile o kadar itici ki yazdığınız dialoglar cümleler emir kipleri..adam çıldırmıyorsa peygamber sabrı var
Şöyle anlatsam daha anlaşılır olacak sanırım güzelce kaç kere bakar mısın yoruldum falan dedim ben de peygamber değilim ben cebelelsirken o telfla oynamaya devam etti napsaydim kocacım oyuna devam mı et deseydim

Uzatmak istemiyorum ama sen kardeşinin yanında çok mu saygılıydın eşine?Çocuğa emir verir gibi davranmışsın.Bir ,iki hiç durmadan da kalk bak denir mi?O bana kibar olsun,ben ona istediğimi yapayım.Sizde empati duygusu yok gibi hissettim.Bu davranışlar daha da zarar verir evliliğine.
Aslında burdan yanlış anlaşıldım kac kere güzelce dedim ama benim de bir sabrım var ben çocukla boğuşurken o oyuna devam edince çıldırmamak elde değil ama tabi misafir varken böyle bi durum yasanmamiydi

Back
X