- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Öncelikle okuyan herkesten rica ediyorum yorum yazın çnkü benim için bir yorum bir yorumdur..
Geçmiş iki konumdanda anladığınız gibi o kadar bunaldım ki..
Özgüvenim düştü evde kalmaktan. Sonuçta kolay değil üç sene çalışıp bebek olunca eve tıkılmak tek yaptığı bebek bakmak olan bir anneyim boğuldum daraldım..
Geçmiş iki konumda da anladığınız gibi eşim son derece anlayışsız.
Kv den beter bik bik herşey e yorum yapan biri en önemlisi de ağzı fena bozuk.
Ailesini çok suçluyorm nitekim sürekli kadınları aşşağılayan erkeklerin rahat rahat küfür ettiği bir ortamdan geliyor ailesi çok uzakta bir başka ildeyiz.
Neden bunları anlatıyorum, bilmiyorum.
Aşırı bunaldım.
Eşim aşırı yogun çalısıyır şöyle söyleyim seçime kadar belki en fazla iki üç gün izin yapabilebek kadar yoğun. Bayram dahil.
En ufak bir olayda küfürler hava da uçuyor, aşşalamalar, vs çok yoruldum.
Konıstum bu işin sonu boşanmaya kadar gider dedim.
Şimid bana msj atmış sana söz veriyorum düzeleceğim diyor.
Hayır kızlar düzelmeyecek bu hep aynı.
Ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım ki bu adam bu arsızlığndan vazgeçsin ne yapım ki artık o iğrenç küfürlri etmesin.
Alttan aldım diyelim nereye kadar?
Geçmiş iki konumdanda anladığınız gibi o kadar bunaldım ki..
Özgüvenim düştü evde kalmaktan. Sonuçta kolay değil üç sene çalışıp bebek olunca eve tıkılmak tek yaptığı bebek bakmak olan bir anneyim boğuldum daraldım..
Geçmiş iki konumda da anladığınız gibi eşim son derece anlayışsız.
Kv den beter bik bik herşey e yorum yapan biri en önemlisi de ağzı fena bozuk.
Ailesini çok suçluyorm nitekim sürekli kadınları aşşağılayan erkeklerin rahat rahat küfür ettiği bir ortamdan geliyor ailesi çok uzakta bir başka ildeyiz.
Neden bunları anlatıyorum, bilmiyorum.
Aşırı bunaldım.
Eşim aşırı yogun çalısıyır şöyle söyleyim seçime kadar belki en fazla iki üç gün izin yapabilebek kadar yoğun. Bayram dahil.
En ufak bir olayda küfürler hava da uçuyor, aşşalamalar, vs çok yoruldum.
Konıstum bu işin sonu boşanmaya kadar gider dedim.
Şimid bana msj atmış sana söz veriyorum düzeleceğim diyor.
Hayır kızlar düzelmeyecek bu hep aynı.
Ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım ki bu adam bu arsızlığndan vazgeçsin ne yapım ki artık o iğrenç küfürlri etmesin.
Alttan aldım diyelim nereye kadar?