evet öyle zaten tartışma konularımız basit gibi duruyor ama özünde farklı eşimin tam net olmaması beni çok üzüyor bıktım artıkHer İnsanın Derdi Kendine Büyüktür..
Fakat Ben Burda Dert Edilecek Bir Şey Görmedim..
Allah Beterinden Saklasın..
ayyyynı problem bizdede war :):):) bişi sölüyo canımı sıkıyo sonra ben onu o anlamda demedim,ben onu kötü maksatta sölemdim diyo :) bende şikayet ettim çok..bana ben herkesle güzel anlaşıyorum herkes beni anlıyor diyo.insan daha gıcık oluyo anlıyorum seni :)bende 8 senedir beraberim artık alıştım.1 uhafay sonra düğünüm war.kırıyolar we sonra kırdığının farkına warıp düzeltmek için saçmalıyolar..tuhaf göründüklerinin frkında bile değilller.ama bu sewdiğini gösterir bence.ben gülüp geçiiyorum arrtık.çok mühim değil bu konu.daha büyük bi sorun olmasın.iki frklı insan sonuçta.bu küçük bi anlaşmazlık.gül we geç....
evet öyle zaten tartışma konularımız basit gibi duruyor ama özünde farklı eşimin tam net olmaması beni çok üzüyor bıktım artık
Normalde evliler nasıl ya böyle olmaması gerekiyor bence.çok sıkıldım bu durumdan ben eşime güvenemiyorum bile bu yüzden.normalde evliler nasıl ben merak ediyorum.annemede anlatamıyorum üzülmesin diye
normal evlilerde nasıl böyle şeyler yaşanıyor mu.ben3 senelik evliyim ama hala nasıl devranılması gerektğini bilmiyorum evliliğimi nasıl rayına oturtucam eğer eşim böyle olmaya devam edicekse ben uğraşmak istemiyorum.ben her konuda böyle mi olucam uğraşıcak mıyım?şu an çok kötüyüm kafam çok karışık tartışmayada konuşmayada bıktım.hep böyle bir inasının içi neyse dışıda odur.yani ben eşim kızsa bile söylerim ne var yani bunda ama benim eşimin içinden geçenle dışında söylediği farklı.eşim benden korkuyor düşünebiliyor musunuz.bu çok üzücü birşey.ben ne yapıcağımı bilmiyorum.lütfen bana akıl verin bu ayrılma sebebi mi şu an herşeyi bırakıp gütmel istiyorum çok bunaldım.zaten iş sorunumuz var birde eşimin hareketleri ağır geliyor bana.Normalde Evliler Derken;
Neyi Merak Ediyorsun..
Bu Arada Annene Anlatma Tabiki de..
Çözülmeyecek Bir Sorun Değil..
onun değişmesini beklemektense siz biraz değişmeyi deneseniz? örneğin o bir şey söylediğinde '' ne yani şimdi öyle mi söyledin böyle mi söyledin'' , '' nasıl yani sen şimdi benim yerime tv yi mi tercih ettin'' demeyi bıraksanız daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. şahsen ben karşımda benimle böyle konuşan, her konuştuğumu tartan,her lafın altından bir şey çıkarmaya çalışan biri olsa kendimi hep sınavda hisseder ve huzursuz olurum. bu nedenle de susukunluğu tercih ederim. eşinizin suskunluğunun sebebi siz olabilir misiniz?
normal evlilerde nasıl böyle şeyler yaşanıyor mu.ben3 senelik evliyim ama hala nasıl devranılması gerektğini bilmiyorum evliliğimi nasıl rayına oturtucam eğer eşim böyle olmaya devam edicekse ben uğraşmak istemiyorum.ben her konuda böyle mi olucam uğraşıcak mıyım?şu an çok kötüyüm kafam çok karışık tartışmayada konuşmayada bıktım.hep böyle bir inasının içi neyse dışıda odur.yani ben eşim kızsa bile söylerim ne var yani bunda ama benim eşimin içinden geçenle dışında söylediği farklı.eşim benden korkuyor düşünebiliyor musunuz.bu çok üzücü birşey.ben ne yapıcağımı bilmiyorum.lütfen bana akıl verin bu ayrılma sebebi mi şu an herşeyi bırakıp gütmel istiyorum çok bunaldım.zaten iş sorunumuz var birde eşimin hareketleri ağır geliyor bana.
belkide...ama eşim bana tv seyretmek için sus dedim dese kırılsam bile gelir öper öyle konu hallolurdu ama bana bir tv için bir yat dinlen diye diyor sonra sen kızıcaksın diye demedim diyor ne dedği belli değil bunun suçlusu ben miyim.tamam belki birza baskıcıyım ama sonuçta her konuda böyle değilim ki.o evde çok bunalmış öyle diyor ama bunun bunalmayla ne ilgisi var ki?
belkide...ama eşim bana tv seyretmek için sus dedim dese kırılsam bile gelir öper öyle konu hallolurdu ama bana bir tv için bir yat dinlen diye diyor sonra sen kızıcaksın diye demedim diyor ne dedği belli değil bunun suçlusu ben miyim.tamam belki birza baskıcıyım ama sonuçta her konuda böyle değilim ki.o evde çok bunalmış öyle diyor ama bunun bunalmayla ne ilgisi var ki?
anlattım zaten biraz baskıcıyım diye ama ben kendimi değiştirmeye çalışıyorum.eşim ben kızıcam diye alınıcam diye korkuyor nasıl kelime seçiceğini şaşırıyor resmen heyecenlanıyor.ben serbest bıraktığım zamanda böyle sıktığım zamanda benim eşim böyle ama değiştiremiyorum bu huyunu.Hanımefendi Adam Sizden Korkuyor Zaten..
Neden Eşinizin Hareketleri Size Ağır Geliyor ki..
Çok Soru Soruyorum Farkındayım Ama..
İnan ki Akşam Akşam Sende Benim Kafamı Karıştırdın..
Senden Niye Korkuyor ?
Çok Dırdırcı Bir Kadın mısınız ? Karışır mısınız Herşeye ?
inanın normalde karşıladım kızıdmda konuştumda herşeyi yaptım.artık ne yapıcağımı bilmiyorum ben bu akşam eşimden soğuduğumu hissettim.ilgisi olmaz mı canım. işte diyorum ya adam sınavda hissediyor kendini. sana sus dese nasıl bir tartışma içine gireceğini kestiremiyor yan çiziyor. bence o bir daha öyle yaptığında git sarıl kokla onu, gül yaptığına çünkü ;belli ki seni kırmamak için böyle davranıyor.
ben olaylardan çabuk etkilenen birisiyim aslında eşimle çok farklıyız ama ben anlayamıyorum.sice bunun dürüstlükle ilgisi yok mu?eşimin benim baskım yüzünden böyle olduğu mu anlaşılıyor yazdıklarımdan?peki siz olsanız kızmazmıydınız.kafam çok karışık ne düşünüceğimi bilmiyorumşimdi yaşadığınız olayı gözümde canlandırdım ve ben ne yapardım diye düşündüm. gülerdim heralde... seni yalancı sus diyemiyorsun tabi yan çiziyorsun dimi falan derdim. susmıcam işte konuşucam diye şımarırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?