Eşim kilolarımdan rahatsız. Keşke bir mucize olsa...

DeryaCa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
65
24
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf :KK43:

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Eşim evlendikten sonra kilomdan rahatsız olmaya başladı ne hikmetse :KK43: yakın zamanda bir düşük yaptım ve kiloyu saldım biraz. Zaten veremiyorum aç kalmaya hiç tahammül edemiyorum. Bir ara çok yüzüme vururdu bu günlerde vurmuyor fakat kinayeli konuşuyor anlıyorum çok zoruma gidiyor. Keşke bir mucize olsa şopşok bir diyet lazım bana. :KK43: bu arada boyum 1.60 kilom 75 iki ayda 10 kilo almışım kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardım :KK43:
Şunu da ekleyeyim eşim 63 kilo 1.83 boyunda çok zayıf :KK43:
Canim oyle spo sok diyetledegilde yeme seklini duzene bindirerek yavas bir sekilde versen daha etkili olur , simdi sok diyete baslarsin vucudun daha beter gidaya ihtiyac duyar e tabi olarak 3 5 fazla almayasin kilolari

Şop şok diyetler verdiğin kilonun 2 atını geri aldırıyor canım.İdeal olanı haftada 1 - 1,5 kilodur.
Ayrıca yaz kapıda çık yürüyüş yap,bol su iç.

Aç kalmanıza gerek yok, az yeseniz de olur. kalorisi yüksek besinleri yemeyin veya çok az yiyin. Karbonhidrattan kısın özellikle de. düzenli olarak spor da yapın. çok zor değil; biraz irade, kararlılık ve sabır sayesinde istediğiniz kiloya düşersiniz.

Aç kalmanıza gerek yok, az yeseniz de olur. kalorisi yüksek besinleri yemeyin veya çok az yiyin. Karbonhidrattan kısın özellikle de. düzenli olarak spor da yapın. çok zor değil; biraz irade, kararlılık ve sabır sayesinde istediğiniz kiloya düşersiniz.

Zaten ekmeği bıraktım ve şeker kullanmıyorum çay kahvede. Evde yapabileceğim kadar spor yapmaya da dün başladım ama yetersiz gibi geliyor.

bunlar bahane ... fazla uyku da kilo yapar saatini kur 9 da uyan zorda olsa kalk 1 hafta sonra alışırsın .... hayatını düzene koy

Evet asıl sebep hayatımın düzensiz oluşu aslında. Eşim 7 buçukta işe gidiyor onunla beraber uyansam iyi olacak..

Bir de eşiniz sizi kırıcı ve aşırıya kaçan bir sekilde eleştirirse siz de ona biraz kilo alıp kas yapmasını söyleyin. Kendisi üçgen vücutlu sanki de size yükleniyor.

Evet bunu bi kaç kere denemiştim. Ben halimden memnunum gibi şeyler söylüyor. O da çok zayıf bacakları incecik.

Aslına ÇARESİZ değilsiniz ÇARE-SİZ siniz.Erken kalkıp yürümek çok zor değil vücut zinde oluyor.Minör değişikliklerle yapabilirsiniz.Su için , yürüyün , yediklerinizi not edin kalori değerlerini yazın.Zamanla az yeme isteği oluşacak.

Şeker kullanmıyormuşsunuz, karbonhidratı da kesmeniz lazım, makarna, pilav, hamur işi yemeyin. Beslenmeniz yumurta, et,tavuk,balık, yanında sebze şeklinde olsun. Hayatınıza yulaf kepeğini de sokarsanız bonus olur, bir nevi dukan diyeti yapmış olursunuz, ama kesinlikle kilo verirsiniz..

Zaten ekmeği bıraktım ve şeker kullanmıyorum çay kahvede. Evde yapabileceğim kadar spor yapmaya da dün başladım ama yetersiz gibi geliyor.

bence iyi bir başlangıç yapmışsınız, porsiyonları yavaş yavaş azaltıp sporun dozunu da artırırsanız ve belirli bir düzeni yakalayıp böyle devam ederseniz çok güzel bir sekilde kilo verirsiniz. Kilo vermeye yardımcı doğal yöntemler de var, forumda bulabilirsiniz. Elma sirkeli su, limonlu su içmek gibi veya yeşil çay.

Evet kalori takibine dün gece başladım bir program sayesinde. Yaşadığım yer yürüyüş yapılacak bir yer değil malesef yürüyecek yerler bana çok uzak. Burda çıkıp eşofmanla yürüyüş yaparsam tuhaf tuhaf bakarlar bana teyzeler

X