eşim kinci olsun istiyorum

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar konu başlığımdan kötü biriymişim gibi algılanmasın lütfen

benm eşim haddinden fazla iyi niyetli kendisine yapılan kötülüğü saygısızlığı vs hemn unutuyor bize kötü günler yaşatan insanları bileee

örnek eşimn kardeşleri eşime çok saygısızlıklar yaptılar banada görümcem ve kaynım ikiside eşimden küçük kaynım naparsa yapsın eşim onunla arasını hiç bozmaz eşimn gösterdiği değeri haketmediği gibi eşimede değer vermez buda beni çıldırtıyor eşimn bukadar kör olmasına iyi olmasına çok kızıyorum

görümcemlede 3 yıldır 10 kere küstük hep onun dedikoduları saygısızlıkları yzünden

hep görümcem geldi biz affettik hep aynı şeyleri takrarladı

ben samimiyet kurmadım ama eşim hemn arabayla getirip götürmeye başladı samimi oldu affetti onun yüzünden kaçdefa eşimle tartıştım

eşimn annebabası yok birtane ş...r.f s..z amcası var eşime kaç defa döneklik yapmış hata yapmış haksızlık yapmış kötülük yapmış eşim ona rağmen işyerinde çalıştırdı onu bizim fırınımz var işçi konuusnda problem yaşıyorz işyerimz şehrin dışında sayılır adam bulamıyrzz diye amcasını çalışmaya getirdi kavga ettim getirme diye

adam yok dedi getirdi 1 hafta önce sudan bir sebebi bahane edip eşimi yarıyolda bıraktı eşim bu adam hep aynıydı falan diye küfür etti ölse gitmem ölüsüne falan dedi bugün yine işçinin birisi işi bıraktığından adam olmadığı için amcasını aramış bende telde kavgaettim sen nasıl insansın hep kötülük yapanları baştacı ediyosun diye bu bizim genel sorunumuz eşime yapılanları hatırlattığımda tartışmaya dönüşüyor hep ve herzamnda dediğime geliyor

bu adam neden böyle onun adına üzülüyorum iyiniyeti suistimal ediliyor diye

uyku uyuyamıyorum kaynımın görümcemn amcasının yaptıklarını düşünnce tiksindim artık eşimn akrabalrından çevresinden eşim okadar iyibir insan ama hep kötülük görüyor ben napmalıyım bu konuda

tek kinci benmiyim bu topikte yaaa napim ben kızlarrrrr akıl verin

yazdiklarinda haklisin bencede, ama esinin ailesi onlar, demekki hos goruyo, gormesede bisey diyemiyor. bide anne baba yokmusya kendini kardeslerinden sorumlu hisediyor. onlarin babasi gibi davraniyor demekki.
sizin iliskinizi cok etkilemiyorsa gormemezlikten gel onlari. cok kolay bisey degildir ama esininde degisecegi yok gibi.
en azindan amcasiyla ilgili kismi iyice anlat, bunu anlasin bari.

kardeşlerinnde amcasınında ne mal olduğunu biliyorda amcasını adamın yokluğuna getirmek istiyor tekrar

kaynımada çok düşkün kaynımn ne karaktersiz olduğunu biliyor ama ses etmiyor görümcemi fazla sevdiğini düşünmüyorum ama onuda atamıyor işte ama onların yüzündn çok huzursuz oldum ben

Son düzenleme:
bizim kendi sorunLarımız yetiyor zaten,görümceleri sallaaaaaaaa

canım uzak olsa sallamayacağımda burnumuzn dibinde herşeyi yapıyor yapıyor hiçbişey olmamışgibi eşime bana sırnaşıyor allhın belası

taşınma şansın yokmu kuzum?

canım oturduğum semti sevmiyorum ama evim hem güzel hem fiyatı uygun eşimn kuzenn evi ben taşınsam işyerimiz burda ben taşınsam dükkanıda taşımamız lazım o da zor şuan için

benim eşimde tıpkı senin eşin gibi.
arkadaşlarının yalanını,kandırmacasını yakalasa da bi tepki vermez. üzülür ama sinirlenip ilişkisini kesmez.
ben de hep söylerim neden çizgini çizmiyorsun diye
ama onun bu hali beni ona daha çok bağlıyor.
senin eşinde iyi bir insan öyle düşün rahatlarsın... bu haliyle başka şeylerden kazanır...
kinci bir insan olması daha kötü. ben inanıyorum ki gerekli yerde tatlı tatlı anlatırsan herkese hakettiği değeri vermesi gerektiğini,
zamanla onun blincine de yerleşir.

tabiki bende kalbinin iyiliğine aşığım onun ama bu bize zarardan başka sıkıntıdan başka bişey vermiyor o da herşeyin farkında olduğunu söylüyor üzülüyr ama uygulamaya gelince icraat yok

tabiki bende kalbinin iyiliğine aşığım onun ama bu bize zarardan başka sıkıntıdan başka bişey vermiyor o da herşeyin farkında olduğunu söylüyor üzülüyr ama uygulamaya gelince icraat yok

canım sen eşini bu yaştan sonra değiştiremezsin zaten de, artık kabullenmeye mi baksan ne yapsan :26:
bana şuan biri kinci olmamalısın dese ben yapamam mesela

canım oturduğum semti sevmiyorum ama evim hem güzel hem fiyatı uygun eşimn kuzenn evi ben taşınsam işyerimiz burda ben taşınsam dükkanıda taşımamız lazım o da zor şuan için

canım kirasyan bigününü alır kurtulman,benim gibi kendi evin değilmiş ..
taşın derim ben .. görüşrüz cnm iyi akşamLarrr

canım sen eşini bu yaştan sonra değiştiremezsin zaten de, artık kabullenmeye mi baksan ne yapsan :26:
bana şuan biri kinci olmamalısın dese ben yapamam mesela

canım zarardan başka bişey getirmiyor bize bu huy ben kabullenemiyorum şahsen ben çok kinciyim ama bende kimsenn yüzene ters davranmıyorum

canım kirasyan bigününü alır kurtulman,benim gibi kendi evin değilmiş ..
taşın derim ben .. görüşrüz cnm iyi akşamLarrr

canım şuan olduğum ilde kentsel dönüşümden evler yıkılıyor şuan burada ev bulmak mucize gibi birşey şuan oturduğum gibi bir ev bulsam başka yerde 2 katı kira vereceğim hem ben gitsem işyeri burda eşim burda zaten sorun ettiğim şey eşimn muhatap olması işyerini taşımakta çok zorrrr

atsan atılmıyor sattan satılmıyor adam arada kalmıs onada kızmamak en ıyısı o yuzden uzme kendını
bırak artık su gorumcelerını

Esin haddinden fazla iyi niyetliymis , insan yapilani birazda
Olsun unutmamali bence ..

Bu sana karsida haksizlik olur ...
Huylu huyundan vazgecmezmis , esinde gecmeyecektir..

Bizde de tam tersi. Benim eşim kinci olmamı istiyo. Beni çok iyi niyetli buluyo. Ama beni değiştiremez bu konuda.

Yani demem o ki. Sen de eşini değiştiremezsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden eşinin kinci olmasını istiyorsun ki?eşinin sergilediği davranış ne kadar taktire şaayan bi davranış.bu dünyanın diğer tarafı da var bunu unutmamak lazım.kötülük yapanlara iyilik yaparak karşılık vermeliyiz ki bu da bizim ne kadar erdemli biri olduğumuzu göstersin.eşin gibi bi kişiliğe sahip insan bulmak çok çok ama çok zor.bence çok sanşlısın.bu yüzden eşinin kıymetini bil derim.Rabbim bizde de böyle eşler nasip etsin inşallah.senin böyle düşünmenin nedeni de eşine kıyamıyorsun ona haksızlık yapılıyor susmak istemiyorsun.ne olursa olsun eşin bu davranışının mükafatını mutlaka görür.o yüzden sen dua etmelisin eşinin bu davranışı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…