yazdiklarinda haklisin bencede, ama esinin ailesi onlar, demekki hos goruyo, gormesede bisey diyemiyor. bide anne baba yokmusya kendini kardeslerinden sorumlu hisediyor. onlarin babasi gibi davraniyor demekki.
sizin iliskinizi cok etkilemiyorsa gormemezlikten gel onlari. cok kolay bisey degildir ama esininde degisecegi yok gibi.
en azindan amcasiyla ilgili kismi iyice anlat, bunu anlasin bari.
Twetyy gene mi görümcelerr
offf takılma şunlara yaaaa
elimde değil kuzum yaaaa haksızlığa gelemiyorum
bizim kendi sorunLarımız yetiyor zaten,görümceleri sallaaaaaaaa
canım uzak olsa sallamayacağımda burnumuzn dibinde herşeyi yapıyor yapıyor hiçbişey olmamışgibi eşime bana sırnaşıyor allhın belası
taşınma şansın yokmu kuzum?
benim eşimde tıpkı senin eşin gibi.
arkadaşlarının yalanını,kandırmacasını yakalasa da bi tepki vermez. üzülür ama sinirlenip ilişkisini kesmez.
ben de hep söylerim neden çizgini çizmiyorsun diye
ama onun bu hali beni ona daha çok bağlıyor.
senin eşinde iyi bir insan öyle düşün rahatlarsın... bu haliyle başka şeylerden kazanır...
kinci bir insan olması daha kötü. ben inanıyorum ki gerekli yerde tatlı tatlı anlatırsan herkese hakettiği değeri vermesi gerektiğini,
zamanla onun blincine de yerleşir.
tabiki bende kalbinin iyiliğine aşığım onun ama bu bize zarardan başka sıkıntıdan başka bişey vermiyor o da herşeyin farkında olduğunu söylüyor üzülüyr ama uygulamaya gelince icraat yok
canım oturduğum semti sevmiyorum ama evim hem güzel hem fiyatı uygun eşimn kuzenn evi ben taşınsam işyerimiz burda ben taşınsam dükkanıda taşımamız lazım o da zor şuan için
canım sen eşini bu yaştan sonra değiştiremezsin zaten de, artık kabullenmeye mi baksan ne yapsan :26:
bana şuan biri kinci olmamalısın dese ben yapamam mesela
canım kirasyan bigününü alır kurtulman,benim gibi kendi evin değilmiş ..
taşın derim ben .. görüşrüz cnm iyi akşamLarrr
arkadaşlar konu başlığımdan kötü biriymişim gibi algılanmasın lütfen
benm eşim haddinden fazla iyi niyetli kendisine yapılan kötülüğü saygısızlığı vs hemn unutuyor bize kötü günler yaşatan insanları bileee
örnek eşimn kardeşleri eşime çok saygısızlıklar yaptılar banada görümcem ve kaynım ikiside eşimden küçük kaynım naparsa yapsın eşim onunla arasını hiç bozmaz eşimn gösterdiği değeri haketmediği gibi eşimede değer vermez buda beni çıldırtıyor eşimn bukadar kör olmasına iyi olmasına çok kızıyorum
görümcemlede 3 yıldır 10 kere küstük hep onun dedikoduları saygısızlıkları yzünden
hep görümcem geldi biz affettik hep aynı şeyleri takrarladı
ben samimiyet kurmadım ama eşim hemn arabayla getirip götürmeye başladı samimi oldu affetti onun yüzünden kaçdefa eşimle tartıştım
eşimn annebabası yok birtane ş...r.f s..z amcası var eşime kaç defa döneklik yapmış hata yapmış haksızlık yapmış kötülük yapmış eşim ona rağmen işyerinde çalıştırdı onu bizim fırınımz var işçi konuusnda problem yaşıyorz işyerimz şehrin dışında sayılır adam bulamıyrzz diye amcasını çalışmaya getirdi kavga ettim getirme diye
adam yok dedi getirdi 1 hafta önce sudan bir sebebi bahane edip eşimi yarıyolda bıraktı eşim bu adam hep aynıydı falan diye küfür etti ölse gitmem ölüsüne falan dedi bugün yine işçinin birisi işi bıraktığından adam olmadığı için amcasını aramış bende telde kavgaettim sen nasıl insansın hep kötülük yapanları baştacı ediyosun diye bu bizim genel sorunumuz eşime yapılanları hatırlattığımda tartışmaya dönüşüyor hep ve herzamnda dediğime geliyor
bu adam neden böyle onun adına üzülüyorum iyiniyeti suistimal ediliyor diye
uyku uyuyamıyorum kaynımın görümcemn amcasının yaptıklarını düşünnce tiksindim artık eşimn akrabalrından çevresinden eşim okadar iyibir insan ama hep kötülük görüyor ben napmalıyım bu konuda
benm eşim haddinden fazla iyi niyetli kendisine yapılan kötülüğü saygısızlığı vs hemn unutuyor bize kötü günler yaşatan insanları bileee
örnek eşimn kardeşleri eşime çok saygısızlıklar yaptılar banada görümcem ve kaynım ikiside eşimden küçük kaynım naparsa yapsın eşim onunla arasını hiç bozmaz eşimn gösterdiği değeri haketmediği gibi eşimede değer vermez buda beni çıldırtıyor eşimn bukadar kör olmasına iyi olmasına çok kızıyorum
görümcemlede 3 yıldır 10 kere küstük hep onun dedikoduları saygısızlıkları yzünden
ben samimiyet kurmadım ama eşim hemn arabayla getirip götürmeye başladı samimi oldu affetti onun yüzünden kaçdefa eşimle tartıştım
eşimn annebabası yok birtane ş...r.f s..z amcası var eşime kaç defa döneklik yapmış hata yapmış haksızlık yapmış kötülük yapmış eşim ona rağmen işyerinde çalıştırdı onu bizim fırınımz var işçi konuusnda problem yaşıyorz işyerimz şehrin dışında sayılır adam bulamıyrzz diye amcasını çalışmaya getirdi kavga ettim getirme diye
adam yok dedi getirdi 1 hafta önce sudan bir sebebi bahane edip eşimi yarıyolda bıraktı eşim bu adam hep aynıydı falan diye küfür etti ölse gitmem ölüsüne falan dedi bugün yine işçinin birisi işi bıraktığından adam olmadığı için amcasını aramış bende telde kavgaettim sen nasıl insansın hep kötülük yapanları baştacı ediyosun diye bu bizim genel sorunumuz eşime yapılanları hatırlattığımda tartışmaya dönüşüyor hep ve herzamnda dediğime geliyor
uyku uyuyamıyorum kaynımın görümcemn amcasının yaptıklarını düşünnce tiksindim artık eşimn akrabalrından çevresinden eşim okadar iyibir insan ama hep kötülük görüyor ben napmalıyım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?