• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle buna tamamen katılıyorum. Esim tam bi kalın kafalı o kadar konuşuyorum her şeyi anlamıyo.

Vallaha sahsen konusarak anlamiyorsa bundan sonra ne kaynina nede kayinvalidenin evine kendine ceki düzen verene kadar gitmem. Zaten yas farkiniz da kücük degil. Eltinizle yasit "tecrübeli" bir kaynana hizmetcisi alsaydi. 24 yasindaki güzel kizi al, ama baska birine cevirmeye calis. Oldu.

Zaten yapmak istediği şeyler kötü degil ben memmun oldum sigarayı bırakmak istemesine. Ama neden daha önce degil de şimdi. Kaynım birakmak ıstıyo hemen benim eşimde. Ne bu ozentilik ya da kiskaniyo mu gercekten bu durumuda üzülüyorum da

2 kardeş bir araya gelince birlikte içiyorlardır daha önce.Karar almışlardır; beraber bırakalım, birbirimize destek olalım demişlerdir. Sigarayı bırakmanın kıskançlıkla ne ilgisi var ?

Herkes bir insanın hayatında en sevdiği en beğendiği kişi olmayı hakeder. Siz haketmiyor musunuz? Neden sizinle evlenmiş o zaman, sevgililik dönemi yaşamadınız mı?
Eşim bana söyle bir şey dese anında kapı önüne koyar bütün ailesine de rezil ederdim. Sapık mıdır nedir ya bu nasıl bir tavır? Kesinlikle normal değil.
6 ay kadar görüştük o süreçte yengesi gille sohbetimiz olmadi hiç. Tutarsiz patavatsiz halleri vardi ben de o dönem kendi ailemle sıkıntılarım vardı bunalımdaydım. Evlenmeyi seçtim ama su anki aklim olsa keşke 25 yasimda daha düzgün oturmuş karakterli biriyle evlenseydim diyorum sonra yani eşimin başka kötü huyları yok evine bağlı merhametli diyorum. Yapcak da bisey yok ailemin evine dönemem zamanında iyi karar verseydim cezami çekiyorum işte

6 ay kadar görüştük o süreçte yengesi gille sohbetimiz olmadi hiç. Tutarsiz patavatsiz halleri vardi ben de o dönem kendi ailemle sıkıntılarım vardı bunalımdaydım. Evlenmeyi seçtim ama su anki aklim olsa keşke 25 yasimda daha düzgün oturmuş karakterli biriyle evlenseydim diyorum sonra yani eşimin başka kötü huyları yok evine bağlı merhametli diyorum. Yapcak da bisey yok ailemin evine dönemem zamanında iyi karar verseydim cezami çekiyorum işte
Yani madem ayrılma niyetiniz yok bari böyle şeyler yaptıkça aynı yatağa girmeyin odul gibi. Beğenmiyorsa sevişmesin de beyefendi.

Vallaha sahsen konusarak anlamiyorsa bundan sonra ne kaynina nede kayinvalidenin evine kendine ceki düzen verene kadar gitmem. Zaten yas farkiniz da kücük degil. Eltinizle yasit "tecrübeli" bir kaynana hizmetcisi alsaydi. 24 yasindaki güzel kizi al, ama baska birine cevirmeye calis. Oldu.
Haklisiniz. Zaten hakettigim değeri bulamıyorum. Evlilik teklifi de yapmadı utaniyomus ben öyle şeyler yapamam dedi. Evlendikten sonraki sevgililer gününde hicbisey almadi hediye sevdiğimi bile bile. 1 yıldır evliyiz daha bir çiçek bile almadi. Niye almıyosun diye sordugumda elimde nasil getiriyim falan diyo

2 kardeş bir araya gelince birlikte içiyorlardır daha önce.Karar almışlardır; beraber bırakalım, birbirimize destek olalım demişlerdir. Sigarayı bırakmanın kıskançlıkla ne ilgisi var ?
Özenti yaaa kendi kararıyla daha önce kendisi bıraksaydı ya ben defalarca iyiliklekonustim biraksin diye beni umursamiyo da kardeşini mi bekliyomus of zavallı

Sizce eşimle açık bir şekilde konusmaliyi miyim bunlarin hepsini böyle böyle yapıyosun kendi hayatimiza bakalim diye. Ne yapmaliyim bitsin bunlar

Haklisiniz. Zaten hakettigim değeri bulamıyorum. Evlilik teklifi de yapmadı utaniyomus ben öyle şeyler yapamam dedi. Evlendikten sonraki sevgililer gününde hicbisey almadi hediye sevdiğimi bile bile. 1 yıldır evliyiz daha bir çiçek bile almadi. Niye almıyosun diye sordugumda elimde nasil getiriyim falan diyo

Her hanzoluga kilif buldurmayi biraksin. Neden elinde getiremiyormus.

Sizce eşimle açık bir şekilde konusmaliyi miyim bunlarin hepsini böyle böyle yapıyosun kendi hayatimiza bakalim diye. Ne yapmaliyim bitsin bunlar
Ay tabi konuşacaksınız. Ne münasebet ya sapık mı bu adam? Ayırın yatakları elini bile tutmayın. Pis. Ben iğrendim açıkçası. Girin bir işe basın tekmeyi pis adama. Ayrıldıktan sonra da herkese rezil edin

Mesela giyim, saç baş olarak kıyaslıyor mu ?
Yoksa yemek, misafir ağırlamak vs şeyler için mi kıyaslıyor.
İkincisi ise ailesinin gözüne girmek için yapıyordur ama 1 .söylediğimse sıkıntı büyük ..

Mesela giyim, saç baş olarak kıyaslıyor mu ?
Yoksa yemek, misafir ağırlamak vs şeyler için mi kıyaslıyor.
İkincisi ise ailesinin gözüne girmek için yapıyordur ama 1 .söylediğimse sıkıntı büyük ..
Yok hiç giyim olarak kiyaslamadi ama hep annesine sorar anne benim esim mi daha güzel yengemmi. Benim esim daha güzel diye konusuyo. Evet yemek misafir agirlamak olarak yaptğı şeyleri aldığı şeyleri falan kıyaslar bizde bundan alalim gibisinden

Yok hiç giyim olarak kiyaslamadi ama hep annesine sorar anne benim esim mi daha güzel yengemmi. Benim esim daha güzel diye konusuyo. Evet yemek misafir agirlamak olarak yaptğı şeyleri aldığı şeyleri falan kıyaslar bizde bundan alalim gibisinden
Sanırım erkek kardeşiyle bi yarış halinde . Küçükken hep kıyaslanmışlar sanırım .Yani sorun yengesi değil abisi ..

Yoo cok da farklı değiliz. Ama eltim tam kayinvalidemin isteği gibi bir gelin. esim için de bu çok önemli. Çok özeniyo ya bıkıyorum bazen. Eltime misafir gelecek ben zaten gidecem yardıma eşim daha diyoki hizmet edecekmiş eltimin akrablarina . Yuh bu kadar mi seviyosun ya
Kocanız tam bir paşa evladı. Eltiyi de abla yerine koymuş kendini evin küçük şımarık çocuğu olarak görüyor işte.

Kızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce
Ay çok saçma sizden daha iyi bı konumda falan mi onlar hangi sebeple bunu yapıyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X