Eşim kız arkasıni bana erkek arkadaşım deyip yalan söyledi

Bence önce kendinizi kandırmaya bi son verin.
Duygularınızı kabullenin.
Buradaki tavrınızdan bile o kadar belli ki aslında kadınla yan yana oturmasınu sorun edeceğiniz. Hala gezdiler ama yine de sorun etmezdim diye olmadığınız biri gibi davranmaya çalışıyorsunuz.

Sonuç olarak da tamam adam yalan söylemiş. Şu an için beklentiniz ne mesela? Özür dilese affedecek misiniz veya bikaç romantiklik yapsa? Öyleyse mesela niye beddua ettiniz adama? Ya kabul olduysa ve siz barışmanıza rağmen Allah yalanların hesabını sorarsa? Bu ihtimal sizi korkutmuyor mu? Şahsi fikrim adamın bi suçu olmadığı için herhangi bir şeyin hesabı sorulmayacaktır zaten. Yine de ihtimal korkutur beni.

Yalanı asla affedemem diyorsanız boşanabilirsiniz. İki hikmetten birisi yani sonuç olarak. Çok da tantanaya gerek yok.

Özür diledi zaten kırk kere hemde ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. Boşanamam şuan çnkü boşandıktan sonra şuan ki hayatım dan daha eksikler olur

Tabiki kızmam.
Sadece o kadar yer varken niye oturdun derim öyle denk geldi dese susarım o kadar da değil
Eşinizin 3 kızın olduğu masaya oturması sizin için hala sorgulanacak birşey, sorun burada.
Ya ciddi bir güven probleminiz var ya da henüz kadın - erkek arkadaşlık ilişkisini kabul edecek olgunlukta değilsiniz.

genel olarak guvensız ve yalancı bır kocanız oldugu ıcın mı kıskancsınız
yoksa sız kıskanc oldugunuz asırı baskıcı oldugunuz ıcın mı yalan soylemek zorunda kalıyor

eger gereksız kıskanclıklarınız yuzunden bu tartısmaları yasıyorsanız suna degınmek ıstedım
baska yer mı yoktu dıyorsunuz ya ordakı kızı zan altında bırakıyorsunuz sankı kız hayatında hıc erkek gormemıs sankı kocanıza saldırıp elınızden alacakmıs gıbı davranmaktır bu

bunun dısında eslerın bırbırıne yalan soylemesı katlanılır ve kabul edılır bırsey degıl
bu sekılde kıskanclıkta kabul edılır ve katlanılır sey degıl

aslında tam bırbırınıze uygun gorunuyorsunuz ıkınızde aynı olcude hatalısınız
guven sorununuz varsa evlenmeyın
kıskanclık krızınız varsa evlenmeseydı
ıhanet edebılecek bır adamla evlı kalmayın
ozguven sorununuz varsa doktora gıdın

bakınız herseyın caresı var

Özür diledi zaten kırk kere hemde ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. Boşanamam şuan çnkü boşandıktan sonra şuan ki hayatım dan daha eksikler olur
özür diledi zaten kırk kere hem de. ama olay çıkardım sevmiyorum yalanı. boşanamam şu an çünkü boşandıktan sonra yeni hayatım şu an ki hayatımdan daha eksik (tespit edilemedi) olur.
"meşgala" buldum nasıl olmuş?

genel olarak guvensız ve yalancı bır kocanız oldugu ıcın mı kıskancsınız
yoksa sız kıskanc oldugunuz asırı baskıcı oldugunuz ıcın mı yalan soylemek zorunda kalıyor

eger gereksız kıskanclıklarınız yuzunden bu tartısmaları yasıyorsanız suna degınmek ıstedım
baska yer mı yoktu dıyorsunuz ya ordakı kızı zan altında bırakıyorsunuz sankı kız hayatında hıc erkek gormemıs sankı kocanıza saldırıp elınızden alacakmıs gıbı davranmaktır bu

bunun dısında eslerın bırbırıne yalan soylemesı katlanılır ve kabul edılır bırsey degıl
bu sekılde kıskanclıkta kabul edılır ve katlanılır sey degıl

aslında tam bırbırınıze uygun gorunuyorsunuz ıkınızde aynı olcude hatalısınız
guven sorununuz varsa evlenmeyın
kıskanclık krızınız varsa evlenmeseydı
ıhanet edebılecek bır adamla evlı kalmayın
ozguven sorununuz varsa doktora gıdın

bakınız herseyın caresı var

Aslında ozguven sorunum yok aksine ozguven patlaması yaşadığımı söylerler
Diğerleri ise eşime göre kavga çıkmasın diye dememiş ama izah ediyorum ki niye kavga edeyim etmem diyorum aman neyse Napıyim olan olmuş artık umarım hatasını anlar

Erkekler korkuyo bazen böyle cekınıyo, demek kı baya cekınıyor sızden belkı bu kaybetme korkusu illa cadı bu korkusu değil, hos mu bunu yapması değil ama ben olsam uyarır ve bır daha acmazdım konuyu sonucta iş yemegı

Back
X