Doğuma Hazırlık eşim kızıma hiç sevinmedi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aynen bende bu erkek kız ayırımına sinir oluyorum.adam allahım hayırlı ve sağlıklı bir evladım olsun diye dua edeceğine doktro kız dediğinde resmen ağlayacaktı. şok oldum doktor bile şaşırdı.detaylı ultrasona girdim doktor cinsiyetini söyledilermi dedi evet kız dedim doktor da evet kız dedi ama eşim %96 kız denmişti diyor.yani düşünün %4 lük hala erkek olacak ümidi varmış.valla kayınvalidem çok cahil bir kadın ki oğlunuda o şekilde büyütmüş.bana eşim diyorki babaannesi annesine sormuş oğlan üzülüyormu kız olacak diye eşimde bunu bana söylüyor resmen şok oldum.babaannen erkekte mi bu yorumu yapıyor ayıp dedim bir kadına yakıştıramadım dedim.

zaten kaynanam aramıyor bile ama umurumda değil aramasın allahıma dua ediyorum inşallah kızım çok sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur bu bana yeter.kaynanam ve eşimin babannesi umurumda değiller.

Tıpkısının aynısı benim başıma da gelmişti. Ve ne oldu biliyor musun? Kızım doğduğu zaman kucağına verdiklerinde eşim mutluluktan ağladı :) Hiç üzülme, kafana takma. Erkekler çevrenin etkisinde çok kalıyorlar. Hayırlısı ile doğsun inşaallah prensesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…