evet arkadaşlar eşim kızımı giden arabadan düşürmüş.verilmiş sadakamız varmış kızımın sadece dizi sıyrılmış. eşime o kadar kızgınım ki kelimelerle ifade edemiyorum. sadece şükrediyorum e5 de giderken kızım düşmemiş. eşim kızımı kreşden alırken site içinde hızını azalttığı sırada düşmüş. yavrumun dizlerinin bağı çözüldü ancak sabah ayaklarının üzerinde durabiliyordu. kimseye anlatamıyorum herkes eşimin üstüne gelecek bi dünya kavga olacak. eşimde çok üzüldü bütün gece ağladı nasıl oldu anlmadım falan diye ama o kadar kızgınım ki ağlamasını görmezden geldim. herzaman arabada giderken kapıları kilitlerim. çocukoto koltuğuna bağlarım. ama sorumsuz eşim kapıyı açmaması gerektiğini biliyormuş diye göz yummuş kapıları kilitlememiş. bütün gece uyumadım ya bişey olsaydı diye olayı görmedim ama gözümün önüne getirdim o kadar korktum ki sadece ALLAH A ŞÜKREDİYORUM
kızmakta haklısınız ama derlerya bir musibet bin nasihatten iyidir diye. herhalde eşiniz de dersini ziyadesiyle almıştır. size bir şey söyledi mi, yani sizin tavrınız onu daha da üzüor mu yoksa zeytinyağı gibi üste mi çıkıyor, tamam oldu bitti vs tarzı
nasıl olmuş ki bu araba koltugu yok mu cocuk kilidi yok mu anlamadım ben
cok gecmıs olsun doktora gıttınız mı ...
evet arkadaşlar eşim kızımı giden arabadan düşürmüş.verilmiş sadakamız varmış kızımın sadece dizi sıyrılmış. eşime o kadar kızgınım ki kelimelerle ifade edemiyorum. sadece şükrediyorum e5 de giderken kızım düşmemiş. eşim kızımı kreşden alırken site içinde hızını azalttığı sırada düşmüş. yavrumun dizlerinin bağı çözüldü ancak sabah ayaklarının üzerinde durabiliyordu. kimseye anlatamıyorum herkes eşimin üstüne gelecek bi dünya kavga olacak. eşimde çok üzüldü bütün gece ağladı nasıl oldu anlmadım falan diye ama o kadar kızgınım ki ağlamasını görmezden geldim. herzaman arabada giderken kapıları kilitlerim. çocukoto koltuğuna bağlarım. ama sorumsuz eşim kapıyı açmaması gerektiğini biliyormuş diye göz yummuş kapıları kilitlememiş. bütün gece uyumadım ya bişey olsaydı diye olayı görmedim ama gözümün önüne getirdim o kadar korktum ki sadece ALLAH A ŞÜKREDİYORUM
6 aylıkdan beri çocuk oto koltuğumuz var. sorumsuz eşim mesafe kısa diye ön koltukda oturtmuş
canım çok geçmiş olsun öncelikle..Başınızdan tuz ve ekmek çevirip verin bence.Eşiniz içinde adamcağızda korkumşutur ağladı diyorsunuz onun için pek üstüne gitmeyin derim bence.adam bbilerek yapmamış sonuçta maalesef erkekler bizim kadar düşünemiyorlar bazen.sonuçta oda babası bundan sonra dikkatli davranır eminim
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten.
Bundan sonra eminim eşiniz daha dikkatli olur.
Ayrıca Dua etsin, siz çok sabırlı davranmışsınız Allah vermesin benim eşim yapsa elimden kimse alamazdı
Benim eşimde maalesef çok ihmalkar. Her seferinde çocuğu oto koltuğuna koy dediğim halde ağladığı için koymuyor. ben çalışıyorum çok nadir bazen akşamları eşim alır kızımı Ve yeğenlerimden duydum ön koltuğa oturtuyormuş! Çıldırdım resmen. 1,5 yaşındaki çocuğun önde işi ne? arkada bile oturamaz, oto koltuğunda sadece. Ve yemin ettim eğer bir kez daha duyayım, seni trafiğe ihbar edicem ve en yüksek cezayı yazmalarını söylücem dedim.
ben her arabaya bindiğimde bağlatırım.kızımın gözünün yaşına bakmam. kızım 3 yaşında hanımefendi kurcalayıp nası açıcağını öğrenmiş. yolda durup durup bağlarım bu yüzden. onada başka bi çare bulucağız. normalde bende eşimi çok fena yaparım. kızım korkmasın diye sesimi çıkarmadım. normal bile konuşsak ağlıyordu
ama adamcağız o kadar korkmuştu ki 2 gözü 2 çeşme ağlaması kızımın git seni istemiyorum demesi en büyük ceza oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?