eşim kızımı arabadan düşürmüş çok kızgınım

adam sanki aileden arabada koltuk mu görmüş kızında uygulayacak ondan umursamaz davranmıştır ,bence ona iyice kızın beyin hasarları yıllar sonra ortaya çıkıyor

Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah c.c korusun (cümlemizinkini inşallah.)
benim kızımada 4 günlük kellepaça çorbası içirilmiş ve ben anlayana kadar bide söylenmemişti cinnet geçirmiştim seni çok iyi anlıyorum
belki onun siniriyle böyle düşünüyor olabilirim ama
öldürebilirdi daha kötüsüde olabilirdi Eşinin ağlamasına teselli edilecek bi yaptığı şey durumyok hatta otursun bu gecede ağlasın
aşı olduğunda saat başı alarm kururak büyütüyoruz çocuklarımızı

ben eşime yüklenmedim. yanlışın var sanırım. öyle nasıl dikkat etmezsin ben sana demiştim bağırma çağırma olmadı. ağlamasını görmezden geldim çünkü kızgındım. kızım zaten ağlıyor eşim ağlasın kızım ağlasın ben ağlıyım nereye kadar. soğuk kanlı biriyim zaten birinin sakin kalıp kızımı teselli edip birşey olmadığını söylemeli. yapma etme çok dedim bişey olmaz dedi durdu. kızım benim parçam olduğu kadar eşiminde parçası ama hayatta başımıza kötü bişey gelmeyecekmiş gibi yaşamak olmaz.önlememizi alıp ondan sonra kaza deriz. çok üzgün pişman bundan sonrada asla yapmaz eminim.

çok geçmış olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmıs
çok dıkkatlı olmak lazım
herseyı düşünmek gerek ama ıste erkekler bizim kadar olamıyor
bende hep kılıtlerım butun kapıları cocuktur ne yapacagı bellı olmaz
mesela oglum elınde tapureyı goturuyor bıgun ne yapıyorsun dedım buna cıkıp balkondan bakacagım dıyor ayy duyunca sok oldum tabı babannesının dınlemez tavırları yuzunden ya gormesydım dusedebılırdı
sonra bıgun yıne kaynanamlardayız oglum 1 yasında yenı yuruyor ben mutfaktayım esımın kardesı bakıyordu ogluma sonra kapı caldı oglum kapıya kosmus kaynanam var dıye de esımın kardesi umursamamıs benım kaynanada cocugu gormuyor komsuyla konusmaktan alacagını alıp kapıyı kapatıyor
ben de oglumu aramaya basladım odalara fılan bakıyorum delırdım sonra kapının anahtar delıgıne bırı vuruyor kapıyı bır actım oglum dısarıda ısık kapanmıs merdıvenın dıbınde yanı az adım atsa yuvarlanıp ınecek asagıya
ve kadının dedıgı kendı cıkmıstır artık onu gözümün göresi yok ama işte.....
yaa oglum yuvarlanıp dusseydı o kadar merdıvenı dıye gunlerce uyuyamadım
ve ben esıme gore cocuklarla olasılıklarla kafayı yıyormusum
al işte oldu dımı
olmaz dıye bişey yok
çok sakın davranmıssın ısteyerek elbet yapmaz ama butun onlemını alacaktı

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş evladını size bağışlamış
kızmakta haklısın, eşin sorumsuz davranmış kapıyı kıtlemeyerek
ama bir de şöyle düşün öyle olacağını bilse kitlerdi,
göz göre göre öyle bişey yapmaz onun da evladı,
onun için de çok değerli oda zarar gelsin istemez
o yüzden eşine kızmaya devam edeceğine evladının
sağsalim yanınızda olduğu için Allah'a şükredin
ayrıca eşin bu olaydan sonra dikkatli davranacaktır inş..

Son düzenleme:
cok büyük bir dikkatsizlik
sansiniz varmis
bundan sonra cok dikkat eder eminim
üzerine düsmeyin kendisi zaten cok üzgündür

Eşinize çokta yüklenmeyin, o kendisinin de çocuğu...Zaten bundan sonra daha dikkatli olacaktır, Allah korumuş; ama adamın gözüne gözüne sokmanın anlamı yok. Sabahlara kadar ağladı demişsin, bırak kendi yaşasın acısını, sen de acıtma canını...Sadece şükret...

Çok geçmiş olsun, gerçekten verilmiş sadakanız varmış.Umarım eşinize de ders olur dikkatli olur bundan sonra.

cok büyük bir dikkatsizlik
sansiniz varmis
bundan sonra cok dikkat eder eminim
üzerine düsmeyin kendisi zaten cok üzgündür

ben bi tartışma olduğunda bile uzatmam bunuda uzatmadım sabah hiç birşey olmamış gibi davrandım. eşim gene telefonda olanları anlattı gözümün önüne geldikçe fena oluyorum dedi. çok pişman bu yüzden üzerine gitmedim. birdahada yapmaz bundan eminim. akşam kızgın bakışımda gerçekte olaydan yarımsaat sonra annesi aradı. annesiyle kahkaha atarak konuştu tabi olanları onlara anlatmadı. bunu görünce kan beynime sıçradı gene bişey demedim. eşime kızgınım ama kendisine yansıtmıyorum kızımın dizlerinin yarası geçene kadar da sanırım içten içe kızgın olucam

6 aylıkdan beri çocuk oto koltuğumuz var. sorumsuz eşim mesafe kısa diye ön koltukda oturtmuş

Bunu okumamistim. Keske olaydan once bir trafik polisi görüp dünyanin cezasini yazsaydi esinize. Oto koltuguna oturtup baglamadigi gibi bir de ön koltuga oturtuyor. Esinize sakince sunu soyleyin. 12 yas alti cocuklarin on koltuga oturtulmamasinin en buyuk nedenlerinden biri hava yastigi. Ani ve sert bir fren yaptigi zaman acilan hava yastigi cocuga buyuk zarar veriyor. Belgesel kanalinda seyretmistim. Yani detayli yazmak istemiyorum daha cok uzulmeyin diye.

Gerci bu sok O'na yetmis ki frene basip durmadan inmeye kalkmis.

Bunu okumamistim. Keske olaydan once bir trafik polisi görüp dünyanin cezasini yazsaydi esinize. Oto koltuguna oturtup baglamadigi gibi bir de ön koltuga oturtuyor. Esinize sakince sunu soyleyin. 12 yas alti cocuklarin on koltuga oturtulmamasinin en buyuk nedenlerinden biri hava yastigi. Ani ve sert bir fren yaptigi zaman acilan hava yastigi cocuga buyuk zarar veriyor. Belgesel kanalinda seyretmistim. Yani detayli yazmak istemiyorum daha cok uzulmeyin diye.

Evet bu çok çok önemli dikkat edilmesi gereken bir husus. Bu olaydaki gibi en basit önlemi almamak olayı "görünmez kaza" değil, "kazaya davetiye çıkarmak" boyutuna sokar.

eşim benden daha iyi biliyor olacakları. ama illa başına gelecek yoksa ne olabilirki.

eşim kızım kreşe gitmeye başladığından beri hasta oldu orda bakamıyolar işte yemek yiyiyor mu başına bişey gelirmi diye başımı ütüleyen biri hem eğitim için hem sosyalleşsin hemde ingilizce öğrensin diye gönderiyorum. sürekli kontrol altında bu konuda evham yapan adam böyle sorumsuzluk yapsın olacak şey mi düşünmeden alamıyorum...

herkes aman eşinin üstüne gitme zaten çok korkmuş diyor. birdaha söylüyorum eşimin üstüne gitmedim. hatta şuan normal konuşuyorum. eşimlede kızımlada durumum iyi. eşimi çok severim arada işte kızdırıyor beni.

çok geçmiş olsun canım ama erkekler maalesef bu konularda rahat oluyor malesef benim yeğenimde hep babasının kucağında daha 4 ya şında beraber araba kullanıyorlar söylüyorum yapma arkada oturt tahlikeli diyorum ama yok anlamıyor bi kaza yapsa ne olcak o çocuk:19: alt kat komşumuzda aynı o çacuk hep ön koltukta ve ayakta dikiliyor daha 2,5 yaşında gördükçe içim yanıyor bir şey olacak diye ama anlamıyolar illa başlarına bir şeymi gelmesi gerekiyor :20:

çok geçmiş olsun canım ama erkekler maalesef bu konularda rahat oluyor malesef benim yeğenimde hep babasının kucağında daha 4 ya şında beraber araba kullanıyorlar söylüyorum yapma arkada oturt tahlikeli diyorum ama yok anlamıyor bi kaza yapsa ne olcak o çocuk:19: alt kat komşumuzda aynı o çacuk hep ön koltukta ve ayakta dikiliyor daha 2,5 yaşında gördükçe içim yanıyor bir şey olacak diye ama anlamıyolar illa başlarına bir şeymi gelmesi gerekiyor :20:

Kardeşinizin yada abla-abinizin çocuğu sanırım. Polise şikayet etmekle tehdit edin. Çocuk kucağında araba kullanmak ne demek ya...

Kardeşinizin yada abla-abinizin çocuğu sanırım. Polise şikayet etmekle tehdit edin. Çocuk kucağında araba kullanmak ne demek ya...

kız kardeşimin çocuğu oda alışmış babasının kucağından inmiyor hadi baba beraber sürelim diyor ama hep öyleler nerdeyse bebekliğinden beri aynı ama anlamadığım trafiğede çıkıyor hiçmi polis görmüyor bunları bi ceza yeseler belkli vazgeçer .

kız kardeşimin çocuğu oda alışmış babasının kucağından inmiyor hadi baba beraber sürelim diyor ama hep öyleler nerdeyse bebekliğinden beri aynı ama anlamadığım trafiğede çıkıyor hiçmi polis görmüyor bunları bi ceza yeseler belkli vazgeçer .

polise şikayet edicem tehdidiyle olmuyor canım. trafiğe çıktıkları anda plakayı da verip ihbar edeceksin cezayı yiyecek. ondan sonra bak bakalım yapıyormu.

benim kızımda sürmek için babasına ısrar ediyor izin vermiyorum. bi kere sitenin içine girdikden sonra 100 mt lik mesafeye izin verdim. oda laf söyleye söyleye. benim çocukluğumda babam kaza yaptıkdan sonra korkar oldum. arabaya bindiğimde ilk işim emniyet kemerini bağlamak olur. eşimlede kaza geçirdim yağ dökülmüş yolda kaydık bariyere girdik. o zaman kızım küçüktü arka koltukta kucağımda emziriyordum. o günden sonra eşim azıcık hızını yükseltse koltuğa yapışırım. yavaş git diye bağırırım.ama erkekler hız tutkusu yokmu yedi bitirdi beni. bu konuda çok kavga ediyorum. kendine acımıyosun kızınla bana acı ani bişey olsa kaza yaparız diye uyarırım bikulağında girip diğerinden çıkar

evet arkadaşlar eşim kızımı giden arabadan düşürmüş.verilmiş sadakamız varmış kızımın sadece dizi sıyrılmış. eşime o kadar kızgınım ki kelimelerle ifade edemiyorum. sadece şükrediyorum e5 de giderken kızım düşmemiş. eşim kızımı kreşden alırken site içinde hızını azalttığı sırada düşmüş. yavrumun dizlerinin bağı çözüldü ancak sabah ayaklarının üzerinde durabiliyordu. kimseye anlatamıyorum herkes eşimin üstüne gelecek bi dünya kavga olacak. eşimde çok üzüldü bütün gece ağladı nasıl oldu anlmadım falan diye ama o kadar kızgınım ki ağlamasını görmezden geldim. herzaman arabada giderken kapıları kilitlerim. çocukoto koltuğuna bağlarım. ama sorumsuz eşim kapıyı açmaması gerektiğini biliyormuş diye göz yummuş kapıları kilitlememiş. bütün gece uyumadım ya bişey olsaydı diye olayı görmedim ama gözümün önüne getirdim o kadar korktum ki sadece ALLAH A ŞÜKREDİYORUM

ben sunu anlamadım"eşim kızımı arabadan düşürmüş" bu cocuk sadece sizinmi yani başka bir kocadanmı yoks abu eşinizdenmi.eğer bu eşinizdense tek başınıza yapmadınız ya herkes kaza yapabilir ne var bunda tek sizin kıymetlinizmi babanın bu çocuk üstünde hiçbir hakkı yokmu.çocugu bu denli ekndi üstünüze almanız çok ilginc her anne sever cocugunu ancak fazla sahiplenme duygusu cocuguda eşinizide boğar dikkat edin:50:

ben sunu anlamadım"eşim kızımı arabadan düşürmüş" bu cocuk sadece sizinmi yani başka bir kocadanmı yoks abu eşinizdenmi.eğer bu eşinizdense tek başınıza yapmadınız ya herkes kaza yapabilir ne var bunda tek sizin kıymetlinizmi babanın bu çocuk üstünde hiçbir hakkı yokmu.çocugu bu denli ekndi üstünüze almanız çok ilginc her anne sever cocugunu ancak fazla sahiplenme duygusu cocuguda eşinizide boğar dikkat edin:50:

kusura bakma ama söylediklerini anlamadım. kızımı düşüncesizce araba kullanırken giden araçtan düşürmesine kızamayacakmıyım.yada baba kazarada olsa kızını giden arabadan düşürmeye hakkı mı var. herkes kaza yapar ona diyecek yok. trafik kuralı diyede bişey var haberiniz varmı. kaza olmasın insanlara zarar gelmesin diye kurallar koyulmuş.

çoooook geçmiş olsun..çok şükür ucuz atlatmışsınız.verilmiş sadakanız varmış..eşiniz dikkatli olsaydı bu durum yaşanmazdı,o yüzden kızmakta haklısınız...
"birşey olsaydı" vicdanı eşinizi rahat bırakmayacaktır.ders olmuş bundan sonra daha dikkatli olacaktır..

kusura bakma ama söylediklerini anlamadım. kızımı düşüncesizce araba kullanırken giden araçtan düşürmesine kızamayacakmıyım.yada baba kazarada olsa kızını giden arabadan düşürmeye hakkı mı var. herkes kaza yapar ona diyecek yok. trafik kuralı diyede bişey var haberiniz varmı. kaza olmasın insanlara zarar gelmesin diye kurallar koyulmuş.

eşinize bu kadar tepki göstermenize ve başlığa " kızımı" yazmanıza anlam veremedim o kadar..yoksa banane koca sizin çocuk sizin tepe tepe kullanın.:33:

eşinize bu kadar tepki göstermenize ve başlığa " kızımı" yazmanıza anlam veremedim o kadar..yoksa banane koca sizin çocuk sizin tepe tepe kullanın.:33:

bende arkadaşa katılıyorum.. siz istermisiniz çocuğunuzun canı acısın eminim babasıda istemez.
basireti bağlanmış demek,, bugüne kadar olmamış .. siz diyorsunuz hep bana söylerdin aman kafasını çarpmasın falan diye ..
bence ortada kızılacak birşey yok ,, kazalar insanlar için..
size olayı o kadar çok anlatmasının sebebi ise sizden bişeyler duymak istemesi ,, - tamam hayatım daha çok dikkat ederiz bizde,, '' kızımıza bişey olmadıya kendini üzme gibi ...

zaten dersini almıştır ve daha sıkı kontrol edip dikkat edecektir..

Back
X