Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşime yüklenmedim. yanlışın var sanırım. öyle nasıl dikkat etmezsin ben sana demiştim bağırma çağırma olmadı. ağlamasını görmezden geldim çünkü kızgındım. kızım zaten ağlıyor eşim ağlasın kızım ağlasın ben ağlıyım nereye kadar. soğuk kanlı biriyim zaten birinin sakin kalıp kızımı teselli edip birşey olmadığını söylemeli. yapma etme çok dedim bişey olmaz dedi durdu. kızım benim parçam olduğu kadar eşiminde parçası ama hayatta başımıza kötü bişey gelmeyecekmiş gibi yaşamak olmaz.önlememizi alıp ondan sonra kaza deriz. çok üzgün pişman bundan sonrada asla yapmaz eminim.
cok büyük bir dikkatsizlik
sansiniz varmis
bundan sonra cok dikkat eder eminim
üzerine düsmeyin kendisi zaten cok üzgündür
6 aylıkdan beri çocuk oto koltuğumuz var. sorumsuz eşim mesafe kısa diye ön koltukda oturtmuş
Bunu okumamistim. Keske olaydan once bir trafik polisi görüp dünyanin cezasini yazsaydi esinize. Oto koltuguna oturtup baglamadigi gibi bir de ön koltuga oturtuyor. Esinize sakince sunu soyleyin. 12 yas alti cocuklarin on koltuga oturtulmamasinin en buyuk nedenlerinden biri hava yastigi. Ani ve sert bir fren yaptigi zaman acilan hava yastigi cocuga buyuk zarar veriyor. Belgesel kanalinda seyretmistim. Yani detayli yazmak istemiyorum daha cok uzulmeyin diye.
Gerci bu sok O'na yetmis ki frene basip durmadan inmeye kalkmis.
Bunu okumamistim. Keske olaydan once bir trafik polisi görüp dünyanin cezasini yazsaydi esinize. Oto koltuguna oturtup baglamadigi gibi bir de ön koltuga oturtuyor. Esinize sakince sunu soyleyin. 12 yas alti cocuklarin on koltuga oturtulmamasinin en buyuk nedenlerinden biri hava yastigi. Ani ve sert bir fren yaptigi zaman acilan hava yastigi cocuga buyuk zarar veriyor. Belgesel kanalinda seyretmistim. Yani detayli yazmak istemiyorum daha cok uzulmeyin diye.
Gerci bu sok O'na yetmis ki frene basip durmadan inmeye kalkmis.
çok geçmiş olsun canım ama erkekler maalesef bu konularda rahat oluyor malesef benim yeğenimde hep babasının kucağında daha 4 ya şında beraber araba kullanıyorlar söylüyorum yapma arkada oturt tahlikeli diyorum ama yok anlamıyor bi kaza yapsa ne olcak o çocukalt kat komşumuzda aynı o çacuk hep ön koltukta ve ayakta dikiliyor daha 2,5 yaşında gördükçe içim yanıyor bir şey olacak diye ama anlamıyolar illa başlarına bir şeymi gelmesi gerekiyor
![]()
Kardeşinizin yada abla-abinizin çocuğu sanırım. Polise şikayet etmekle tehdit edin. Çocuk kucağında araba kullanmak ne demek ya...
kız kardeşimin çocuğu oda alışmış babasının kucağından inmiyor hadi baba beraber sürelim diyor ama hep öyleler nerdeyse bebekliğinden beri aynı ama anlamadığım trafiğede çıkıyor hiçmi polis görmüyor bunları bi ceza yeseler belkli vazgeçer .
evet arkadaşlar eşim kızımı giden arabadan düşürmüş.verilmiş sadakamız varmış kızımın sadece dizi sıyrılmış. eşime o kadar kızgınım ki kelimelerle ifade edemiyorum. sadece şükrediyorum e5 de giderken kızım düşmemiş. eşim kızımı kreşden alırken site içinde hızını azalttığı sırada düşmüş. yavrumun dizlerinin bağı çözüldü ancak sabah ayaklarının üzerinde durabiliyordu. kimseye anlatamıyorum herkes eşimin üstüne gelecek bi dünya kavga olacak. eşimde çok üzüldü bütün gece ağladı nasıl oldu anlmadım falan diye ama o kadar kızgınım ki ağlamasını görmezden geldim. herzaman arabada giderken kapıları kilitlerim. çocukoto koltuğuna bağlarım. ama sorumsuz eşim kapıyı açmaması gerektiğini biliyormuş diye göz yummuş kapıları kilitlememiş. bütün gece uyumadım ya bişey olsaydı diye olayı görmedim ama gözümün önüne getirdim o kadar korktum ki sadece ALLAH A ŞÜKREDİYORUM
ben sunu anlamadım"eşim kızımı arabadan düşürmüş" bu cocuk sadece sizinmi yani başka bir kocadanmı yoks abu eşinizdenmi.eğer bu eşinizdense tek başınıza yapmadınız ya herkes kaza yapabilir ne var bunda tek sizin kıymetlinizmi babanın bu çocuk üstünde hiçbir hakkı yokmu.çocugu bu denli ekndi üstünüze almanız çok ilginc her anne sever cocugunu ancak fazla sahiplenme duygusu cocuguda eşinizide boğar dikkat edin![]()
kusura bakma ama söylediklerini anlamadım. kızımı düşüncesizce araba kullanırken giden araçtan düşürmesine kızamayacakmıyım.yada baba kazarada olsa kızını giden arabadan düşürmeye hakkı mı var. herkes kaza yapar ona diyecek yok. trafik kuralı diyede bişey var haberiniz varmı. kaza olmasın insanlara zarar gelmesin diye kurallar koyulmuş.
eşinize bu kadar tepki göstermenize ve başlığa " kızımı" yazmanıza anlam veremedim o kadar..yoksa banane koca sizin çocuk sizin tepe tepe kullanın.![]()