konuyu nerden nereye getrmşsn
yapma o kadar da aciz değilim!!
kmseye de muhtaç değilm çok şükür
eşimle aramda çok ince bir konu var
onu anlayamamşsın
ah sorma sormaaaaaaaaaaaaa
o kapı çalmalar beni deli ediyor.
evlendiğim günden beri yıkıyor kapıyı kaç kere söyledm yapma korkuyorum,demekki müsait değilm neden böyle yapıyorsun
abartısız dakikalarca çalıyor.bazen de yorulup merdivene oturuyor öyle devam ediyor çalmaya
gücü kuvveti yerinde,hastalak mastalk palavra kafayı can sıkıntısı ile bozmuş
hiçbir işe yaramadığı gibi bride gelip can sıkıyor,herşeye karışıyor
karı koca kaç kez uyardık hala aynı
en son bağırıcam bu sefer kötü gelin olucam
konu sahibi buradaki konulari okuduysaniz lohusalik doneminde bosananlar cok oluyor...
sebebi kaynana kaynata dirdirlari yuzunden cildirip evde olay ciktiktan sonra baba evine donen esini birakan kocalari da yardimci olmayip anlayissizlik yapip kendi anne babasina yonelen insanlar hep durumlarini yazmislar okursan anlarsin...
benim bu olaylardan ibret aldigim cok oluyor... siz de okursaniz asagi yukari yasananlarin ayni seyden kaynaklandigini goreceksiniz...
oncelikle siz bir annesiniz... bir bebege bakmak o kadar da zor degil... hemen olmez bir sey olmaz... ablam da aynisini yasadi lohusaliktan dolayi cok duygusaldi ve evhamliydi...
annenizden evinize donun... esinize sarilin... opun onu baba oldugunu hissettirin... seni cok ozledik babasi deyin... neden donmedin derse korktum bakamam sandim kendime guvenemedim babasi ama sen yanimizdasin artik seni cok ozledim deyin cok mu zor?
ne gururu allahaskina buyuyemediniz mi hala siz? coluk cocuk sahibi olmussunuz.. su an en onemlisey sizin bebeginiz...
kaynananiza kapiyi sonuna kadar acin... KUFUR bile etse bebeginizle sakalasin...SARKI SOYLEYIN BEBEGINIZI OPUN... HAHA TAMAMA ANNE YAPARIM DEYIN KENDI BILDIGINIZ YAPIN... evinizi silin supurun yuvanizda HER SEYE RAGMEN mutlu olmaya calisin
evinizi benimseyin.. KIMSE ICIN HUZURUNUZU BOZMAYIN SABREDIN SIZ KAZANACAKSINIZ... ALLAH ICIN SABREDIN...
canım pişik olmaması için bebeğin altını her değiştirişinde saf zeytinyağı sür.hem besler hem pişik olmasını engeller.sende zor zaman geçirmişsn.
ama inan hamilelkte okumadığm araştrmadığm şey kalmamıştı
bebek nasl emzirilir,nasl yıkanır,altı nasıl yapılır falan.
ama malesef bazı şeyler uygulama ile oluyor,okumakla değil.
daha dün gece pişiğine bakım yaparken çişini yaptı kızım ve canı yandı.
elim ayağm birbirine dolaştı,dokunamadm çocuğa öyle kaldm içim parça parça.
hala acemiyim yapa yapa öğrenicem artk.
dün gce öyle bir söyledi ki içime oturdu,nolur gel artk çok özledim artık yeter diye.
ben gurur yapmadım bugün ve gelip beni almasını söyledim.
o ise altından başka bişiler aradı.
bu durumu beni kırdı,kızdırdı.
asıl şimdi gurur yapıyor olacağm ve telefonlarını bile açmycam.
bana benim için gelme,ne zaman istersen o zaman gel dedi.
oysaki giderken söylemiştim.gönüllü gitmiyorum,ne olur böyle yapma diye.
ve çok üzülerek ayrıldım ondan.
ama ameliyatım çok zor geçti ve kızım emmediği için sürekli kalmak zorunda kaldm eğilip büklüm bi sağdan bi soldan emzirmeye çalıştım onu.annem sütüm artsn diye kompostolar içirdi,midemi bozdum habire wcden çıkamadım.1 hafta 10 gün süründüm.
annem ben gideyim diyince korkuma peşine takıldm işte.
ameliyatm zordu derken bebeğimi çıkaramadılar içimden,felaket baskılar hissettim inledim ameliyathane de.sigara geçmişim olduğu için damarlarmı falan bağlıyamamışlar mı ne.zaten uyanaktım ama hayal meyal hatrlıyorum olanları.
bana yükleniliyor ama eşim zaten görüyordu durumumu,en azından haftasonları gelip görebilirdi.bu haftasonu gelmedi..inat etmiş kendince işte
Yok yok erkek=dert kadın=sabır evlilik= ?
haklısınız kzlar =(((((
dönmem gerek..
burda herkese güveniyorum da rahatım..evde başım sıkıştıkça öğrenicem bir başına bebeğime bakmayı.
kaynpedere de kaynvalideye de gerektikçe vericem cevaplarını.her zaman yaptığım gibi.
çoğu yerde haklısın ama arkadaş yeni doğum yapmış.daha lohusa.o yüzden inat yapacak doğru zaman en azından şuan değil bence..Öncelikle Allah analı babalı büyütsün bebişiniz hayatınıza
huzur getirsin inşallah..
Ben başka açıdan yaklaşacağım kendim de dertli olduğum açıdan daha doğrusu
Bu kadın eşinin ailesi ile aynı apartmanda yaşıyor,eşi için ses etmiyor.
Kv kp streslerine katlanıyor. Tüm bunlar fedakarlık değil midir?
Ama buna rağmen bu adam doğumundan sonra yardıma gelen eşinin annesine karşı
soğuk davranmış sebebi ne olursa olsun. Bir güler yüz vefa borcudur herşeyden evvel
karına bebeğine yardımcı oluyor,kendi evini bırakıp senin evinde hak hatır nasıl sormazsın?
İşte ben bu erkeklerin bencilliklerine sinir oluyorum kızlar.
Kadın her gün burun buruna.. Bu erkek milleti 10 gün,20 gün bile incelik gösteremiyorlar!
Benim hatrım için idare et karıcığım diyen adamlar niye idare edemiyor hani kadınların hatrı?
Ben böyle bencil sevgilere tepkiliyim.. İnat yapma,gurur yapma,evine dön iyi güzel
Nereye kadar kadınlar?
Biz de sevmiyoruz bayılmıyoruz yapmak zorundayız,görüşmek zorundayız.
Adam yeni doğmuş bebeği için sevmese bile haftasonu görmeye gidemez miydi?
Yok yok erkek=dert kadın=sabır evlilik= ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?