eşim kk ya girmemi yasakladı:)))

Bende bu dertler kısmını okuduğumdan beri eşimin ailesine karşı çok fazla antipatik duygular hissetmeye başladım. Hayır önceden iyiydik ne olduysa bize kafamçokkarıştı

Bende bu dertler kısmını okuduğumdan beri eşimin ailesine karşı çok fazla antipatik duygular hissetmeye başladım. Hayır önceden iyiydik ne olduysa bize kafamçokkarıştı

daha iyi ya iste kocanla aran iyi mi sen ona bak gerisini salla gitsin:delphin::içelim:

Nesi iyi anlamadım. Kırk yıllık turnalar şimdi gelip tırmalar hesabı kaydirigubbakcemile3
Kendi kendime sinirlenip duruyorum.sempatiksalakcinni
Kötü gelin olup çıkacagım diye korkmaya başladımeyvahedigeldismile

yanlis anlama ben esinin ailesine karsi deisen duygularina iyi olmus demiyorum yani esine karsi deismediyse iyi dyorum. esinin ailesi iyi ise ne mutlu sana.

valla benim eşimde sinir oluyor.
Girme yasakladım diyo ama dinleyen nerde :)
Çok etkileniyomuşum hayal gücüm artıyomuş :)
öyle söylüyo kendisi :))

İnsan gerçkten buradaki konulardan çok etkileniyor. . Bende bi ara aldatma olayına bayağı bi takmıştımm.
Eşim telefonuna baktığı an soruodum napıosun kimi arıyosun diye. .
yavaş yavaş üstesinden gelmeye çalışıorm

evet benimki işte ve yine ben geldimmmkaydirigubbakcemile3

sabah giderken yine uyardı bak bugün 2.gün oldu siteye girmiyosyoun daha mutlusun başkaları için üzülüpte canın sıkılmıyo diyo ...
bende dedimki haklısın aşkım bidaha o siteye giripte tribal enfeksiyon kapmıcam dedim kaydirigubbakcemile3

hahaha çok güldüm vallahi sizde benim gibisiniz gerçi ben daha yeni üyeyim aldatma konularını okumaya başlamadım pek:D benimde müdavimi olduğum bir evcil sitesi var ordaki kayıp köpekleri okur okur paranoya yapardım sonunda bi gece köpeğim kapıyı açıp dışarıya çıkmış gece 3lerde sokaklardaydı hep o site yüzünden diodum babam yasaklamıştı, şimdi üstesinden geldim geç oldu ama başardım hahah:D yakında aldatmalara takılıp nişanlımın burnundan getiririm, etkilenmemek elde deil..

mavera04 aman dikkat et. Geçmişi silmeyi unutma valla eşinin güvenini fena kaybedersin.

merak etme canım siliyorum o problem değil zaten 1 hafta 10 güne yumuşar bende siteye girmeden yapamıyırum lütfen yasaklama derim oda kıyamaz tamam gir ama çok etkilenme der bende tamam derim ama ne olur ben yine kaptırırım kendimi yine adamın başına ekşirim bu sefer bilgisayarı alır elimden :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
ama merak etmeyin kızlar gider yeni bilgisayar alırım yinede girerim kk yaalkisalkisalkis:roflol::sm_cool::dance::teytey::enbuyukkk:

ya aslında etkilenmemek elde değil
bende burda k.validesinden iyi muamele görmeyen üyelerin msjlarını okudukça
gece rüyamda k.validemin bana kötülük yaptığını görüyordum
sonra bi son verdim bir derdim vardaki konuları okumamaya
ama nerdeee merak işte :roflol:

ya gerçekten insan fena etkileniyo kayganam 1 haftalığına bana geldi melek gibidir aslında ama kadının her yaptığının ardında bi artniyet aradım durdum kadın gitsin diye gün saydım boyna eşim onu otagara bırakmaya gittiğinde resmen evde göbek attım:roflol:

benim nişanlşlım bilio
akılları burdan alıp ona satıom çünkü:)
hatta dün bi sor arkadaşlarına emin ol ded temem dedim:D

gece eşimle sohpet ediyoruz sordu neler yaptın bugün siteyede girmedin sıkılmadınmı nasıl vakit geçirdin dedi bende bütün gün temizlik yaptım yemek yaptım çok yoruldum dedim:kedi:kaydirigubbakcemile3 oda kıyamam ben sana çok yorulmuşsundur şimdi dedikaydirigubbakcemile3:kedi::roflol:

gece eşimle sohpet ediyoruz sordu neler yaptın bugün siteyede girmedin sıkılmadınmı nasıl vakit geçirdin dedi bende bütün gün temizlik yaptım yemek yaptım çok yoruldum dedim:kedi:kaydirigubbakcemile3 oda kıyamam ben sana çok yorulmuşsundur şimdi dedikaydirigubbakcemile3:kedi::roflol:

Yazık ya adamcazın masum duyguları ile oynuyorsun.kaydirigubbakcemile3

Back
X