- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
:içelim:
kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:içelim:
maveracim seninki evde herlade eyvahedigeldismile
erkek kısmı öyledir erkek erkeğe kahvede olsunlar,maçta olsunlar ama kadın kadına olmasınlar
o vakit ezmeleri zorlaşıyor akıl aldıkları için
Deli kız sırnaşık şey
O içerde bilgisayarda oyun oynar ben salonda takılırım, önce sitede ne var ne yok okurum, sonra hırsla (genelde aldatıldım köşelerindeki sinir bozucu konulara) çatır çatır yazmaya başlarım, arka odadan koşarak gelir:"Sevgili gönül dostları, kocam bunu yaptı, şunu etti bik bik , gene neyimi şikayet ediyorsun? "der :) Bazen sinirlenir, üzülür hatta ağlarım o zaman "ya girme, okuma, boşver " falan der ama ben pes etmem muhahaha.Sonuçta biz burada kocamaaan bir aile olduk, birlikte zayıfladık, kilo aldık, evlendik, boşandık, çocuk yaptık, kaybettik, aldatıldık, mutlu edildik, ailemize sırt döndük, onlara daha da sarıldık, işsiz kaldık, dostsuz kaldık, büyük başarılara imza attık, yumurta kıramayanlara yemek yapmasını öğrettik, yatak odası dertlerimizi bile paylaştık.Kimsenin kocası kusura bakmasın, gerçek hayatta bile bu kadar paylaşımı her başımız sıkıştığında bulamazken, buradaki paylaşımımıza kimse karışamaz.Hele bir yasaklasın bu siteyi eşim bana, ben ki Yaşar usta bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş adamım, Kadınlar Kulübü'ne dokunanı hiç acımadan öldürürüm beyim, dokunma siteme, dokunma arkadaşlarıma beyim :)
sanki erkeler herşeylerini anlatıyor sizde anlatmayın bazı konularıda kendiniz bilin kk ilgili
anlatınca ne oluyor anlamadım ?