Eşim koltukta uyuyor

kubramasal

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
142
-77
13
34
Eşimle kavga ettik binlerce liralık kıyafet alışverişi yapıyor bana ben istemiyor olmama rağmen ve benim evde ki hesabı kitabı bilmediğimi söylüyor üstelik bunu ona doğum günü hediyesi aldığım gün söylüyor keza yokluk çeken insanlar değiliz sadece evlenirken borca girdi.. bu yüzden büyük bir kavgaydı aradan vakit geçti sofrayı kurdum yemek yedik benim koltukta uyumasından çok rahatsız olduğumu bilmesine rağmen şuan kıçını dönüp koltukta uyuyor bana trip atıyor hiçbir suçum yokken Allahım sen aklıma mukayyet ol delireceğim. Sanırım benim yapma etme dememi bekliyor her zaman ki gibi ama benim suçum yok ki benim param bile yok o hallediyor alışverişi ev işlerini ben ona alma diyorum columbia marka kıyafetler alıyor sonra sana aldım diyip kızıyor

Kaç bin lira mesela? Her şey çok arttı, geçen kaban baktım 1000 tlden başlıyor üstelik marka falan da değil. Beş parça düzgün bişey alsak 5 bin tutuyor zaten. Ayrıca koltukta uyuması ne alaka? Koltukta uyuyup yatağınıza mı gelmiyor yoksa tv karşısında şekerleme mi yapıyor?

İnsan neden kendi alışveriş yapıp karşısındakine kızar ki?
Açık açık söyleyemiyor da ayrılmak mı istiyor acaba?

Uyuyor

Adam sizden 15 yaş büyükse yorulup kanepede sızması normal.

"Sana aldım" deyip kızmasına anlam veremedim. Siz öncesinde "ne gerek vardı, paramız yok" filan dediyseniz öyle yanıt vermiştir belki? "Ama sana almıştım" gibi?

Bunun için mi kavga ettiniz size bir şeyler aldı diye mi? Millet eşleri bir şey almaz diye kavga eder bacım siz aldı diye Çok mu borç var yoksa kavga edilcek bir şey yok. Zira columbia markasında bir parça 4 5 bin normal iyisini almış.

Son düzenleme:
Columbiadan bir palto aldı kendine ve bana çok pahalı değildi ya
laf mı soktunuz hanımefendi ?

Her ay mı size binlerce liralık alışveriş yapıyor?
Giyim tarzınızı mı değiştirmeye çalışıyor acaba kendince?

Adam size pahalı kıyafet vs birşeyler alıyor. Siz ona doğum gününde birşey aldınız ve size o gün evde hesap kitap bilmediğinizi söyledi. Siz evdeki maddi ihtiyaçlara hiç karışmadığınız halde alınan şeyleri siz almışsınız gibi size patlıyor her defasında ve siz birşey istemiyorsunuz kendisi alıyor hep. Ben böyle anladım. Böyleyse cevap ne verdiniz yani adam size hesap kitap bilmiyorsun diyince? Büyük kavgadaki diğer cümleler neydi? Sen şizofren misin kendin aldın ya bunları benim ne ilgim var demediniz mi? Yatsın koltukta önemserseniz hep yapar.

Benim eşimde koltukta uyur bende uyurum ne var bunda.birbieimize ilgimizi de eksik etmeyiz şu an yeni bebekle evdeyim çalışmaya ara verdim eşim işte yoruluyor anlayabiliyorum,sizde anlayış yok biri bana neden uyuyorsun dese boşarim onu çok net.
Ne kadar ilgi delisisiniz ya her dakika adam sizle ilgilensin,sizi pohpohlasin.
Adam buna iyi marka alışveriş yapmış ona bile memnun olmuyor ay bu kadınları memnun etmek ne zor.babanizin evinde premmsesler gibiydiniz gerçi paşa torunusunuzdur siz (!)

Arkadaşımın eşi altın takı alıyo, sonrasında da takı dar gelince, arkadaşım canımı acıtıyor değiştirelim diyor. Eşi de ben sana aldım bunu, beğenmedin falan diyip kavga cıkartıyor. Takıyıda sokağa atmış gibi yapıp güya arkadaşımı cezalandırıyor. Aylar sonra takı tekrar ortaya cıkıyor tabi.

Konuyu okuyunca Aklıma bu saçma mesele geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…