Eşim konularımı okumuş

yok kardeşim ya kendisi yazıyordur yüzde yüz eminim . hem gelip yakınıyor adama iki laf ettik diye gelmiş burda yok karektersizsiniz yok terbiyesizsiniz . hakaret etti gitti .. kocasına yapamadığı atarı burda yaptı gitti ...amann bize ne ne ellerimi yoruyorsam dayak yesin aldatılsın otursun ...

Ben de bi safa yatayım dedim :D

Öyle de söylemeyelim aldatılmak affetmek öyle kolay değil de, bizi kaka yapıp kocaya canım demek kendini kandırmaktan baska bi nane değil :)

Hayırlı işler, bol güneşler dileyelim ciftimize :)

Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar
Feministlikle alakasi yok akilla alakasi var..

Kimse dayak yiyip aldatildigi kocasiyla ilgili YAZDIKLARIMlnI kocasi okudugunda derde düşmez..

Senin yaptiklarini yazdim madem seni utanddirdi hic yapmasaydin bende yazmasaydim der oturum koltuga.. Surat asmismis assin... Yaparken sorun yok sen bir yere yazinca mi sorn var..

İşte böylesine küçük adamlarla ugrasiyorsunuz bunu soylemek ayip degil gercek...

Ayrica o kadar konu açarken burasi oh ne güzel dert anlatma yeri ama iki gerçekler yüzünüze vurulduğunda karaktersiz bir ortam oluyor? Ne kadar bencilce ve ikiyuzluce degil mi..

Evet hepimizin basina gelebilir ama aradaki fark benim en azindan sizin gibi davranmayacak olmamdir..

Maden derdiniz tasaniz yok evliliğinz mükemmel e acmayin konu buraya bi bogaziniza mi yapistik hadi yaz diye

Git özür dile kocandan mutlu mesut yaşayın bize ne

Ya neler neler yazmışsınız,bi okuyor musunuz yazdıklarınızı. ...
1:asla acınacak gakde değilim mükemmel bi işim,çocuklarım,ailem var önce siz kendinize bakın acaba mükemnel bi hayatınız mı var?
2:acaba komşumuz kız arkadaşınız ya da kuz kardeşiniz olsaydım bunları yüzüme söyleyebilirmiydiniz...

3 ki bu yorumları yapma hakkını ben veriyorum size ki bu hata lu an anlıyorum eğitim durumunuz ne yaşamışlığınuz ne oturmuşsunuz bi ekran karşınıza aklınıza geleni süzmeden yazıp çiz i yosunuz sonrada iyi bişi ysptığınıxı sanıyorsunuz hepiniz çok iğrençisiniz.gerçek hayatta nasıl mahluklarsınız bilmem....

4 EVET CİNSEL hayatım tavan yaptı kime ne de noldu özen diniz sanırım. ...asıl acınacaklar sizlersiniz çünkü ne yaşadığınızı boşverin siz neler yaşayıp burda yazdıklarınız gibi yapa bilecekmisiniz onu merak ettim...burda oturup onun bunun kadınına acıycanıza hayatınızı bi hözden geçirin bence

Eğer kız kardeşim olsaydınız bunların bin katını söylerdim. Aldatma var şiddet var neresi mükemmel bunun? :44:

Herkes hakettiğini yaşıyor siz bu hayata mükemmel derseniz adam da size böyle davranır tabi.

He unutmadan sizin hayatınız mükemmel mi sorusuna da cevap vereyim evet mükemmel gerçekten. :)

Ben de bi safa yatayım dedim :D

Öyle de söylemeyelim aldatılmak affetmek öyle kolay değil de, bizi kaka yapıp kocaya canım demek kendini kandırmaktan baska bi nane değil :)

Hayırlı işler, bol güneşler dileyelim ciftimize :)
aldatılıp affetmesine kimse birşey demedi ki zaten bize ne onun sorunu bu . dayak yemesine çok takıldım ben . birde onu korumasına ...
neyse kendi hayatı .. herkes verdiği yanlış kararların bedelini öder buna bende dahil ...

Kadın dayak yedikçe cinsel performansı artmış :12:

Mutluluklar dilerük abla :42:

Dağılın pis feminist kk ! sizin ne haddinize yorum yapmak cıks cıks..

Belki ablamız böyle bir enişteden hoşlanıyor sizene ha sizene (!)

Bu arada okursan saygılar enişte nasıl başardın bu işi bilmiyoruz ama bir atasözü geldi aklıma paylaşayım dedim belki duruma mantık arayanlara bir nevi cevap olur..

Deveye diken...İnsana ...... yaranırmış.:37:

1:asla acınacak gakde değilim mükemmel bi işim,çocuklarım,ailem var önce siz kendinize bakın acaba mükemnel bi hayatınız mı var?
2:acaba komşumuz kız arkadaşınız ya da kuz kardeşiniz olsaydım bunları yüzüme söyleyebilirmiydiniz...

evet çok mükemmel bi hayatın olduğu için her hafta buraya gelip kocanı kötülüyosun değil mi
kocanın misafirini bile sorun eden sen değil misin
bize acıman gerçekleri değiştirmiyor

ilk yazdığında affettiysen unut kendini yıpratma psikologa git diye bi sürü tavsiye verilmedi mi sana kınamadık ki seni o zaman unut dedik
üstelik dayak olayını da ben gözden kaçırmıştım o zaman
hiçbirini uygulamadan üst üste bi sürü konu açtın
kocama şunları yapıyorum kocama böyle soğuk davranıyorum ailesiyle tartışıyorum diyen sensin
daha geçenlerde yine boşanmadan bahsediyodun son anda vazgeçtiğinizi söylemiştin

herkes sana destek oldu şimdi de kalkıp kadınları mı suçluyosun
bi de üstüne kocacığını melek bizi şeytan yapmışsın
hoşuna gitmeyen yorumlar olunca mı hepimiz iğrenç oluyoruz boş insanlar oluyoruz
madem burda yorum yapmak boş insan olmak demek sen ne demeye her hafta konu açıyosun bizi meşgul ediyosun

yoksa kendine bahane mi arıyosun zaten kocam istemiyo buraya girmemi bi de ters şeyler yazayım ki bi daha buraya uğramıyım diye mi düşünüyosun

Son düzenleme:
Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar

3 ki bu yorumları yapma hakkını ben veriyorum size ki bu hata lu an anlıyorum eğitim durumunuz ne yaşamışlığınuz ne oturmuşsunuz bi ekran karşınıza aklınıza geleni süzmeden yazıp çiz i yosunuz sonrada iyi bişi ysptığınıxı sanıyorsunuz hepiniz çok iğrençisiniz.gerçek hayatta nasıl mahluklarsınız bilmem....

4 EVET CİNSEL hayatım tavan yaptı kime ne de noldu özen diniz sanırım. ...asıl acınacaklar sizlersiniz çünkü ne yaşadığınızı boşverin siz neler yaşayıp burda yazdıklarınız gibi yapa bilecekmisiniz onu merak ettim...burda oturup onun bunun kadınına acıycanıza hayatınızı bi hözden geçirin bence

Üstteki yorumu eşinizin yaptığını düşünüyorum ya da eşinizle beraber yazıyorsunuz. Aldatan dayak atan küfreden erkeği koynuna almamak feministlikse bunu kesinlikle bir erkek yazıyordur.

1. Mükemmel bir hayatım, işim, eşim, eğitimim var. Aldatıldığımı öğrendiğimde ne yaparım bilmiyorum. Ama ben de aynısını yapabilirim kendimi oraya buraya vurup üzüntüden. çünkü çok deliyim o konularda. Bipolar bozukluğum var. kendime hakim olamaybilirim. Ama kesinlikle eşime güveniyorum demedim demem. Küfür eden adamı evin sınırlarına dahi yaklaştırmam. Mükemmel hayatımın mükemmel olmasının tek sebebi eşim değil çünkü. Ama senin yazım tarzına bakılırsa iyi bir eğitimin olduğunu düşünmüyorum. Ya da eşin yazıyorsa eşinin eğitim düzeyi kötü bilemedim.

2. Bunları yaşayan kızkardeşim olsa bu dediklerimin aynılaırnı derdim. Daha bile ağır konuşurdum. Kızkardeşime evimi açardım kesinlikle kocasının yanına göndermezdim. Onun kendini yalnız hissetmemesi için elimden ne geliyorsa yapardım. Komşum bana böyle bir şey anlatsaydı çok tepki vermezdim. Onu sakinleştirmeye çalışırdım. Kesinlikle bu adamla nasıl aynı evde oturuyosun demezdim. Başıma bela almak istemezdim çünkü yarın öbür gün kocası gelip sen boşattın sen gaz verdin derse kimseyle uğraşamam.

3. Gerçek hayatta nasıl insanlar olduğumuzu az çok yazım şekillerimizden anlarsın. Sen bizden fikir almak için uzun süredir konularını anlatıyorsun. Bizimle dertleşiyorsun. Rahatlıyorsun. Burda çok fazla seninle beraber üzüldü, içi acıdı anlattıklaırnı okuyunca. Seninle beraber üzülen bir insana 10 gün sonra çıkıp ben kocamla mutluyum da siz bana yazıp duruyosunuz boşsunuz, tek derdim bu olsun benim hayatım mükemmel dersen insanlar normal olarak sinirlenir. Sana şöyle bir örnek vereyim. Bilkentte paralı okuyan en yakın arkadaşım. Yıllık eğitim ücretlerinden haberin vardır sanırım. Babası iflas ediyor. Okuldan çıkması gerekicek. Ağlaya sızlaya yanıma geliyor. Beraber ağladık bir gün boyunca. Çözüm bulmaya çalıştık. Yeniden sınava girerse benzer bölüm tercih edebilirsin. Aldığın dersleri saydırabilirsin gibi öneriler getirdim. O gece yanımda kaldı. Biraz üniversite işini unutturmaya çalıştım. Gece dağıttık beraber. Ertesi gün evine gitti. Benim çok kafama takıldı hala ağlıyodum napıcak bu kız diye. İnternette araştırınca. YTÜ'de aynı bölümün olduğunu gördüm ve sevinçle aradım aradım açmadı. Mesaj attım o haberi verdim hem de puanının çok yüksek olmadığını yazdım. Bana 3-4 saat sonra döndü. Canım sağol ama ben bilkente devam ediyorum öyle dandik üniversitelere gidemem babama söyledim. Dandik üniversite diye nitelendirdiği de devlete ait teknik üniversiteleri. Ben de itülüyüm bana da laf sokuverdi orda. E haber verseydin o zaman sevinçle. Beni de sevindirseydin. Kendimi o kadar aptal salak enayi gibi hissettim ki. Şu an da sen bize o hissi veriyorsun işte. Yazdıklarını okuyunca o bir zamanlarki en yakın(!) arkadaşımı hatırlattın bana.

4.Cinsel hayatı güzelse zaten evliliklerde sorunlar çok daha kolay aşılıyor. Ne mutlu size. Buraya yazdıklaırmızı yapabilir miyiz bilmyorum. Ama sana olması gerekeni söyledik. Benim başıma gelirse eğer. Kocam bana küfretti diye konu açarsam lütfen bana da mantıklı cevaplar verin. Duygusal davranmama engel olun. Kocamla geçirdiğim güzel anlar hatrına onu affetmeme engel olun. Ayrıca sen devamlı affettiğini ama unutamadığını dillendirdin. Sana bu konuda da yardımcı olmaya çalıştık. Madem affettin lütfen uzatma, unut artık böyle mutlu olamazsın dedik.

Size eşinizle ömür boyu mutluluklar dilerim. Umarım yaşadığınız hiçbir şey tekrarlanmaz bir daha..

Son düzenleme:
mükmmel bir evliliği olan kadın aldatılmaz bence . eksiklik olduğu için adam başkasına yneliyor .. bende bir ilişkimde aldatıldım .. hemen bıraktım .. neden evleneyim ki onla ..bu durumlara düşmemek için .. kocam yanımdayken acaba kimle konuştu kime baktı diye kafayı yerdim heralde ... aldatıldığım için o duyguyu bilirim .insan kendini aptal yerine konmuş hissediyor ... ayrıca bir kere bu işlere kalkışan tekrar aynısı yapar . tarih tekerrürden ibarettir .aldatılma kesinlikle affedilmemesi gereken bir davranış . aşk ölmüş ki aldatmış . başkasından hoşlanmış ki bunu yapmış ...o kadının düünyanın en basiti de olsa ondan hoşlanmış... beni burası ilgilendiriyor . o yüzden ben affedemem ki affetsem de yine aynısı olucak diye beklerim ki olur da .. ben böyle düşünüyorum ... yok hayatım mükemmel siz kendinize bakın falan . biz kendimize zaten bakıyoruz ... bu konu sahibinin piskolojisi bozulmuş .. e kolay değil tabi . gururu kırılmış ... insan kendini eksik hissediyor böle bir durumda ....oda burdan insanlardan çıkarıyor acısını ... seven insan aldatır mı allahaşkına ya .. ben birini sevince dünyam o oluyor ... erkeklerdede aynı .çok aşık erkeklerde gördüm eşine .. biz taneside benim babam :nazar:.. belkide mutlu bir ailede büyüdüğüm için bu tür olaylar bana doğal gelmiyor ..

sizin evliliğiniz ve cinsel hayatınız gram umrumda değil lakin bunları yazan "kocanız" değil ise bir şey bilmiyorum:1:
komiksiniz gerçekten:9:

Ama görünüşe bakılırsa kocanız eski konulara pek de iyi bakamamış ha?
çünkü sağlıklı bir insan eşinin bir forumda aldatılma konusu açtığını görse, herhalde affettirmek için elinden ne gelirse yapardı, burdaki kadınlara yek siz feministsiniz blabla tavırlarıyla yazı yazmazdı.:51:

Çirkefliğe lüzum yok.

Madem bunca mükemmel hayatınız neden tüm konularınız BDV den açıldı?:ssz:

Madem burada iğrenç, seviyesiz mahluklar var neden akıl danışıyorsunuz?

Hayatımı bir "H" özden geçirdim de sizin gibi olmadığım için şanslı hissettim.

Bir daha konu açıp da vaktimizi almayın, m"i"kemmel hayatınızın keyfini çıkarın. :51:

Eşim buraya açtığım tüm konuları,yazılanları okumuş veeee çok zoruna gitmiş...baya bi tavır yaptı ve byraya yazmamı istemediğini söyledi...nasıl okumuş derseniz telefonumdan girdiğim için telefonumdan interneti açınca görmüş baktıkça bakmış anlıycanı hatunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şey benim başımada geldi.bundan bir yıl önce ilk üyeliğimi aldığım zaman lohusaydım yeni doğum yapmıştım.eski konuma bakanlar anlar bi konu açtım ve içimi döktüm.saolsun buradaki bayanlar baya ilgilendiler yorumlar yaptılar.daha sonra o açtığım konuyla ilgili ruh halimden eşyaları toplayıp bebeğimi alıp ailemin yanına döndüm.tabi benimkide ewde delirmiş.ne olduğunu anlamamı tabi bu mutlaka bi yerlere yazmıştır diye düşünmüş.daha önce buraya üye olduğumu söylemiştim ona.oda sahte bi isimle üyelik almış ve forumdan aratmış beni konumu bulup okumuş ne yazdıysam hepsini.sonra sabahın 8 inde aradı beni.yazılarını okudum yorumlarıda dedi.ben bu kadarmı kötüyüm sana bunlarımı yaşattım hayvanım ben dedi.bunlardan bu kadar etkileneceğini bilemedim bilinçli yapmadım hiçbişeyi dedi.ama ben ona ne yazdıysam buraya herşeyi daha önce söylemiştim.kırıldığımı üzüldüğümü vs...ama illa ben yazınca o okuyunca anlaşıldı bazı şeyler.sonra geldi aldı beni ewe döndük.şimdi şifremide biliyor.bende buraya konu açamaz oldum :)) okur falan tatsızlık çıkar.sadece yorum yapar oldum buraya.aslında açılması gereken çok konum var amaaa......

aynı şey benim başımada geldi.bundan bir yıl önce ilk üyeliğimi aldığım zaman lohusaydım yeni doğum yapmıştım.eski konuma bakanlar anlar bi konu açtım ve içimi döktüm.saolsun buradaki bayanlar baya ilgilendiler yorumlar yaptılar.daha sonra o açtığım konuyla ilgili ruh halimden eşyaları toplayıp bebeğimi alıp ailemin yanına döndüm.tabi benimkide ewde delirmiş.ne olduğunu anlamamı tabi bu mutlaka bi yerlere yazmıştır diye düşünmüş.daha önce buraya üye olduğumu söylemiştim ona.oda sahte bi isimle üyelik almış ve forumdan aratmış beni konumu bulup okumuş ne yazdıysam hepsini.sonra sabahın 8 inde aradı beni.yazılarını okudum yorumlarıda dedi.ben bu kadarmı kötüyüm sana bunlarımı yaşattım hayvanım ben dedi.bunlardan bu kadar etkileneceğini bilemedim bilinçli yapmadım hiçbişeyi dedi.ama ben ona ne yazdıysam buraya herşeyi daha önce söylemiştim.kırıldığımı üzüldüğümü vs...ama illa ben yazınca o okuyunca anlaşıldı bazı şeyler.sonra geldi aldı beni ewe döndük.şimdi şifremide biliyor.bende buraya konu açamaz oldum :)) okur falan tatsızlık çıkar.sadece yorum yapar oldum buraya.aslında açılması gereken çok konum var amaaa......

Seninki okuyunca anlamis bari..

Seninki okuyunca anlamis bari..

ewet o an için anladı şimdi bazen yine aynı şeyleri yapıyor.ama tabi ben lohusalıktan çıktım oğlum 1 yaşına geldi.yani ona meydan vermiyorum.o beni kırıyorsa bende onu aynı silahıyla vuruyorum. 2 ay normalsek 2 ayın sonunda mutlaka bi tartışmamız oluyor.bazen tartışmayınca ailelerimiz hayret bunların sesi çıkmıyor diye merak ediyorlar :))) yani okadar alışkanlık yapmış onlardada bizim tartışmalar :)

Konulara bakamadım ama benimde başıma gelmişti aynısı 2 yıl önce..

Ben hiç forumdan çıkmıyodum açık duruyodu sayfa bizmkide hiç bakmazdı nerden estiyse açıp okumuş.Uyuyodum kaldırdı beni..Zaten zor bi dönemden geçmiştik çıldırmış amaaaaan dedim naparsan yap uğraşamam artık .

Bağırdı çağırdı haliyle bilgisayarı paramparça etti : )) Gittim yattım geri bişey demedim.Sonrada geldi konuşmaya falan çalışmıştı..Çünkü yazdıklarımda yalan ynlış bir şey yoktu kendide biliyordu..neyse uzattım olur böyle vakalarr: ))

Back
X