eşim koşa koşa ailesine gidiyor

morgana_aa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
175
1
96
Kocaeli
eşimin haftaya ailesinin bulunduğu şehirde sınavı var bu c tesi akşam gidicem diye tutturdu orda ders çalışıcakmış ben çalışıyorum evde değilim gündüz zaten evde çalışabilir ben orda ders çalışıcam 1 hafta diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalıcam sizce bu normal mi sinirden patlıcam ne olur yorum ne aile bağlarıymış be

aman bırak gitsin özelmiştir anasından azar işitmeyi. ne sinirlencen boşver güzelim sende bir hafat keyfine bakarsın işte. normal değil seni çok iyi anlıyorum ama tutamazsınki bırak annesi öyle demiştir sen diretince kavga çıkar durduk yere boşver. onu tak bunu tak kafaya deli olcaz valla.

bumu sorum eşin ailesinin yanına gitcek....
gitsin ne olcakki ...niye gitmesini izin yok sadece siz yanlız kalıcagınız için mi?
sizde kendi ailenizin yanına gidin
yada aileniz yoksa aynı şehirde arkadaşla kalırsınız....
eşinizi özlersin daha iyi olur kimbilir

merhaba başka bi şehirdesiniz özlemiştir gitmişken 1 hafta kalıp onlarla olmak istiyordur bence bunu sorun yapmayın

Önceki konunu hatırlıyorum morgana_aa. Umarım birşeyler düzelmiştir.

Bana göre bu durum normal değilde, normal bir durum eşin için, bu kadar annem de annem diye bağıran bir insan için normal. Bu adam zaten böyle biri, senin zoruna giden taraf ne ki.

sıkıntı etme bence..
sen zaten biliyorsun eşinin ne kadar düşkün oldugunu ailesine..
gitsin.. sen de anneni çağır oturun beraber

bide bende erkek annesiyim oğlum için canımı gözümü kırpmadan veririm yani yarın yanıma gelmesi böle sorunmu olacak acaba boshayallersmile

ne var ki bunda...bırak gitsin..annesinin yanında daha iyi çalışıor demekki...dertmi cnm bu? bilmiyorumkismile

Bence haklısınız..
Ben de olsam üzülürdüm ama gidecem diyorsa da "buyur kapı açık" derdim..
Ayağını mı bağlıycem sanki?:dilcikar:

eşimin haftaya ailesinin bulunduğu şehirde sınavı var bu c tesi akşam gidicem diye tutturdu orda ders çalışıcakmış ben çalışıyorum evde değilim gündüz zaten evde çalışabilir ben orda ders çalışıcam 1 hafta diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalıcam sizce bu normal mi sinirden patlıcam ne olur yorum ne aile bağlarıymış be

istıyorsa gıtsın seker..
canını nıçun sıkıyorsun
bırak gıtsın..ipini bıraz gevset adamcagızın..bak o zaman daha çok ozler..
bu hatunda benı özlemeyecekmı gıtsın dıyor der..
arayıncada.."ıyı yaptın onceden gıttın..ailenle bıraz hasret gıder" falan de..
bak o zaman hepten mutlu olur..senı daha el uztunde tutar..
sinirin kendınden baskasına zararı yok..eşinide bunaltma bu yuzden bence..

bide bende erkek annesiyim oğlum için canımı gözümü kırpmadan veririm yani yarın yanıma gelmesi böle sorunmu olacak acaba boshayallersmile

Durum biraz daha farklı aslında. Bu eşte genel bir aile takıntısı var, neredeyse evliliğini bitirip ailesinin yanında oturacak, eşine şiddet uygulayacak kadar.

Yoksa insan oğluyla neden görüşmesin. Ama siz de takdir edersiniz ki, düşünün oğlunuz evlenmiş, evde karısını bırakıp 1 hafta sizde kalmaya geliyor, bana tuhaf geliyor bu. Niye evlenmiş ki o zaman.

Durum biraz daha farklı aslında. Bu eşte genel bir aile takıntısı var, neredeyse evliliğini bitirip ailesinin yanında oturacak, eşine şiddet uygulayacak kadar.

Yoksa insan oğluyla neden görüşmesin. Ama siz de takdir edersiniz ki, düşünün oğlunuz evlenmiş, evde karısını bırakıp 1 hafta sizde kalmaya geliyor, bana tuhaf geliyor bu. Niye evlenmiş ki o zaman.

ben bu durumları bilmiyordum cnm şiddet falan Allah muhafaza
ayrıca oğlum henüz 9 yaşında ama ne biliyim bi anda içimden böle düşünce geçi verdi
bende eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 2 yıl hiç görüşmedim ama eşimi ve oğlumu sürekli gitmelerini görüşmeleri istedim sonuçta anne bana kötülüğü olsada evladı nitekim ki

Bence gayet normal..
Bu adam değilmiydi ailesinin olduğu yerde yaşamak isteyen, sen kabul etmeyince itip kakan döven sonra da boşanalım diyen....
Bu adam değilmiydi tam boşanma kararı vermişken yağını kırmıştı da sen de annenlere gitme bşanmayalıp ben sana bakarım diyen...
Bu adam değilmi senin bu seni boşamak isteyen adama hastabakıcılık sevdana rağmen annesini ona bakması için çağıran....

Eee haftaya sınavı varmış 1 hafta önceden gitmeye kalkmış...
Eee ne var bunda... Ben hiç şaşırmadım....

eşin zaten sorunlu bir adam,bu davranışı herhangi biri yapsa normal derdim ama senin eşin yapınca iş değişiyor.her fırsatta ailesini sana tercih ediyor gibi geliyor bana.(umarım doğru hatırlıyorumdur eski konuları,yanlışsa kusura bakma)

Sanırım terapistler işe yaradı ve eşin seni boşamaktan vazgeçti.
Umarım dayak olayı da olmamıştır bir daha..

Bence hiç seslenme gitsin.Orda belki daha iyi çalışır.
Sonra tekrar boşanmak ister falan, kavga gürültü neme lazım..Hiç dürtme.

benimde kaderim buymuş böyle biriymiş herkesin ayrı kusuru var kimisi içki kimisi aldatma ekonomik ..vs benimkide bu benim çekmem gereken ailesinin sürekli yanında olmak isteyen biri daha 2 ay önce annesi geldi ondan önce o işi nedeniyle 3 ay ordaydı ben artık empati yapa yapa gerekçe bula bula bir hal oldum

Back
X