- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.016
- 598
- 44
Var bir şeyler ama sakin kalın ve ipucu toplayın.Kendi düşüncem trafiktti kadınla mesajı görünce düşüncem değişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var bir şeyler ama sakin kalın ve ipucu toplayın.Kendi düşüncem trafiktti kadınla mesajı görünce düşüncem değişti
Kıtadan kıtaya mı geçiyor bacım, öyle olsa bile 12 olmaz. Senelerce İstanbul'da yaşadım böyle saçma bahane görmedim.Merhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Bazı günlrr saat 8 bucukta geliyor bazı günler 12 gibi geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam
hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Ben o kadar sürede Ankara’dan İstanbul’a gelir kahvemi yudumlamaya başlarımValla işyeri Kurtköyde sizin ev Güneşlide değilse o nası yol anlamadım, 8 de çıksa 12 de nası geliyo? O kadar saatte Fransa’dan geliyorum ben yahu![]()
Tabiki boşucam herif başka kadının koynunda ne münasebetKıtadan kıtaya mı geçiyor bacım, öyle olsa bile 12 olmaz. Senelerce İstanbul'da yaşadım böyle saçma bahane görmedim.
Aldattığını yakalamak istiyorsan çaktırmadan takip et. Ha boşamam aldatsa da diyorsan suyu bulandırma.
Yok boşarım diyorsan çaktırmadan uyandırmadan yakala delil topla
İnşallah kadınla yakalamamVar bir şeyler ama sakin kalın ve ipucu toplayın.
O ara bile 2 saat sürüyormuş bxbxbxValla işyeri Kurtköyde sizin ev Güneşlide değilse o nası yol anlamadım, 8 de çıksa 12 de nası geliyo? O kadar saatte Fransa’dan geliyorum ben yahu![]()
Yok arkadaşım çağırdı vs vsTrafik yoğun diye mi 12 de geliyor?
Keşke 8 de çıksa 7 de evden çıkıyor akşam 8 bucuk veya akşam 12 de geliyorValla işyeri Kurtköyde sizin ev Güneşlide değilse o nası yol anlamadım, 8 de çıksa 12 de nası geliyo? O kadar saatte Fransa’dan geliyorum ben yahu![]()
Bu adam karıştırıyo bi haltlar maalesefKeşke 8 de çıksa 7 de evden çıkıyor akşam 8 bucuk veya akşam 12 de geliyor
Babaevi var arabam evim maalesef yok mesleğimde yok ev hanımıyım eşim50.000 60.000 arası kazanıyorBosaninca gidecek yerin,kendinize ait eviniz ,aracınız, düzenli gelirin ve mesleğin var mı? Eşinin geliri ne? Bunları bilirsek daha kolay yorum yapariz
Asla affetmem mumla arar beni eğer ki aldatırsa gitsin onunla evlensinSeni aldattığını anlamak için çok düşünmeye gerek yok , belki fiziksel birsey yaşamıyor ama şu bahsettiğin mesaj bile çok şey ifade ediyor
Ne demek canım , hangi iş arkadaşımıza göz kırptık, yada canım dedik
Arkadaşların yazdığı gibi eğer affedeceksen ayrıntıları hiç öğrenme , bilmemeye devam et , ama eğer ayrılacak cesaretin ve maddi gücün varsa da sakın affetme
Aldatılmak çok acı
Allah yardımcın olsun
Arkadaşım çağırdı diyordu üzerine durmadım kadın yüzünden şüğheliyimavrupa yakasının en ucundan anadolu yakasının ortasına diyim 18:00 da cıkan biri en en en geç 20:30 da geliyor. Nasıl 12 de gelmesine ses çıkarmıyorsunuz ?
Yakalamak için gizli takip edeceksin. Delil topla. Banka hesapları, cebindeki fişler, iş yerini yokla kendin olduğunu çaktırmadan telefona iste.. telefonu takip et..Canım ne demekeve gelinde dayanamıyorum artık
Merhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam
hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
En . İyisi Sessiz kalip takip etmek dogru dedin sinirleniyorum kadının attığı mesajı kendime attımYakalamak için gizli takip edeceksin. Delil topla. Banka hesapları, cebindeki fişler, iş yerini yokla kendin olduğunu çaktırmadan telefona iste.. telefonu takip et..
Sürekli bir telefon elinde düşmüyor daŞimdi birşey söyleme ve belli etme.
Bir süre takip et ve ara ara bak mesajlara hareketlerine.