Esim le kavgalarımız arttı

Ozgedik2cocukannesi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
15
10
18
34
Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum

Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Neden 2. Çocuğu yaptınız boşanmak varken ?

Yok bacim bizimkiler boyle degil. Bu normal bir durum degil, normal bir evlilik degil.

Kötü giden evliliğe neden çocuk dediğimizde de kızıyorlar. Çocuğunuz 5 aylık daha üstelik. Adam doğru söylemiş beğenmiyorsanız çekip gidebilirsiniz. Kocanız bu düzelmez de değişmez de. Ya kabul edip sineye çekeceksiniz eleştirmeyeceksiniz ki en azından kavga olmasın aranızda ya bu evliliği bitireceksiniz

Kadın sığınma evlerini araştırdınız mı? Bu herifle ömrünüzü daha da soldurmayın lütfen size de yazık çocuklarınızada :(

Ve siz bu adama 15 yıl sonra 2. çocuğu verdiniz. Helal be.
Hiç mi çocuğu düşünmediniz. Böyle kötü bir ortamda nasıl büyüyecek hiç mi düşünmediniz. Eşiniz kadar siz de suçlusunuz. Sakın yok korunurken oldu, yok Allah verdi olaylarına girmeyin hiç inandırıcı gelmiyor.

Gidecek yerim yok maalesef

O zaman kabullenip oturacaksınız. Eleştiriyorsunuz da ne oluyor sanki eşiniz iyice arsızlığa vuruyor. Yüz göz olduğunuzla kalıyorsunuz. Boşanmayacaksınız madem kavga çıkartmayın. İkinci çocuğu yapmasaydınız çocuğunuz büyükmüş zaten işe girer çalışırdınız. Çocuğunuz yokken çalışıyor muydunuz?

Back
X