- 9 Temmuz 2022
- 2.599
- 1.301
- 83
- Konu Sahibi Ozgedik2cocukannesi
nedenki ama gercek bu mutlu kadin cok azSevmedim bu yorumu.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedenki ama gercek bu mutlu kadin cok azSevmedim bu yorumu.![]()
Aldatma alkol pavyon madde boşanmak ve kendinizi kurtarmak için yeterli sebeplerHerkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Aldırırken masum olmuyo mu o bebek
aldirmakda bi masum bebegi oldurmek.oluyo![]()
Zorla olmuştur kesinValla ben şunu da anlamıyorum aldatma madde alkol pavyon ne ararsan var ve bunlar son Bi yılda olmadığına göre bu kadar pis Bi adamla nasıl aynı yatağa girebiliyor. Yani evlilik bu kadar kötü ama cinsellik devam, çok ilginç.
Bekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.Nedense biz bekarlar hiç kazayla hamile kalmıyoruz![]()
Ne demesını beklıyorsun. Yani ne yaparsa boşanırsın? Kınamıyorum yanlış anlama ama adam zaten açık bır sekışde sana söylüyor. Adamda sır yok, gizleme yok.Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
en iyisi bebegin olmamasi icin onlem almak bebegi oldurmek oyle otramda buyutmekden beter sucBöyle bir ailede büyümekten iyidir. Yarım kalmış bir birey yetişeceğine hiç dünyaya gelmemesi en iyisi.
Hayır benim eşim senin kocan gibi değil, bende senin gibi değilimHerkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Bekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.
Ooo bi yavşak da gelmiş.Ooo ahlak bekçisi de gelmiş.
Aferin sanaOoo bi yavşak da gelmiş.
Yaptıklarına tepki gösteriyorum dediğin evli kalıp hizmetini görüp çocuk yapıp durmak sanırım?Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Ooo bi yavşak da gelmiş.
Kalite akıyor üslubunuzdan.Ooo bi yavşak da gelmiş.
Sana ne oluyor be.Ateş almaya mı geldin?
Bu adamla sevişecek motivasyonu nasıl buluyorsunuz? Adam aldatıyormuş ya hani?Spiralle hamile kaldım
Sanırım görev olarak görüyor kötü de olsa evladı için sürdürmek için arada yapıyorlar kendi isteğiyle olmasa da diye tahmin ediyorumBu adamla sevişecek motivasyonu nasıl buluyorsunuz? Adam aldatıyormuş ya hani?![]()
Bana namus bekçisi derken sorun yok? Benim üslubumda sorun öylemi? İşinize bak kardeşim hadeee.Kalite akıyor üslubunuzdan.