• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim le kavgalarımız arttı

Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Aldatma alkol pavyon madde boşanmak ve kendinizi kurtarmak için yeterli sebepler

Valla ben şunu da anlamıyorum aldatma madde alkol pavyon ne ararsan var ve bunlar son Bi yılda olmadığına göre bu kadar pis Bi adamla nasıl aynı yatağa girebiliyor. Yani evlilik bu kadar kötü ama cinsellik devam, çok ilginç.
Zorla olmuştur kesin

Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Ne demesını beklıyorsun. Yani ne yaparsa boşanırsın? Kınamıyorum yanlış anlama ama adam zaten açık bır sekışde sana söylüyor. Adamda sır yok, gizleme yok.

Hayır benim eşim senin kocan gibi değil, bende senin gibi değilim

Şöyle adamları baba yapmayın yaa. Kusura bakmada bu adam çocuklarınıza ne verebilecek? Her zaman o çocukların sırtında kambur olacak. Toplum içinde utana utana gezecekler, belki böyle bir adam yüzünden işe dahi giremeyecekler.

Bazıları çıkıp bana kötü ama çocuklarına çok düşkün diyor. Hayır karısına saygısı ilgisi olmayan adam çocuklarına düşkün olmasın çünkü o çocukları o kadın yetiştiriyor.

Yazık ben sadece çocuklarınıza üzüldüm 😔😔

Eşinizi bu saaatten sonra değiştirmek çok zor maalesef ama imkansız hiç değil. Acaba eşiniz sizi beğenmiyor olabilir mi bakım kilo vb açıdan

Aldatma,alkol,madde,pavyon var bu durumda bile çok dır dır yaptığınızı düşünüyorsunuz.Ev sizin üstünüze ki olmasa da defolup gitmesi gereken kişi o.

Yaptıklarına tepki gösteriyorum dediğin evli kalıp hizmetini görüp çocuk yapıp durmak sanırım?

Back
X