• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim madde bagimlisi

Bi iki kullanımda bile bagımlı olmaya yeterli ve bırakılması cok güc. Heryerde kolaylıkla bulunabiliyor olması zaten daha da kolaylaştırıyor bagımlılıgı.Kendiniz ve temiz insanlar için şikayet edin asla sizi ele vermezler. Zaten muhtemelen telefonu dinlemede ya da takiptedir.
Eskden denetimli serbestligi vardi usunde uyustrucuyla yakalnmsdi ama denetmli serbestlik btti suan esimi takip ediyolarmidir hic blmiyorum kac sene gecti aradan cunki ama ben solersem bisileri belki takip etmeye baslarlar

Cok bernat bisi yasamayan bilemiyor iste bu ara isi hepten artirdi gozume sokmaya basladi gecnlerde eve hic gelmedi aksamlari yalan soleyip eve gec gelyor inis oldugu belli oluyor eskden bukadar etmyordu smdi hepten asiriya kacmaya basladi
Bildiğim kadarı ile doz artırarak devam ediyor kullanıcılar kendini öldürüyor şu an.

Bildiğim kadarı ile doz artırarak devam ediyor kullanıcılar kendini öldürüyor şu an.
Senelerdir arkadaslarida buda iciyor ama bi turlu geberemediler ama eskisine gore halleri dahada degisdi smdiki hali hepten kotu gorunuyor dun aksam icip gwldi eve hali cok farkliydi drgundu ben kzdigim halde knsmyodu uyuycam dwyip duruyodu arkadasna attigi ses kayitlaeini dinlemisdim icmeye gttigini oyle ogrendim

Cok bernat bisi yasamayan bilemiyor iste bu ara isi hepten artirdi gozume sokmaya basladi gecnlerde eve hic gelmedi aksamlari yalan soleyip eve gec gelyor inis oldugu belli oluyor eskden bukadar etmyordu smdi hepten asiriya kacmaya basladi
Sorun eve gelmemesi mi? Normalde eve gelmesin istersiniz zaten. Siz eve gelmemesine kızıp da boşanmayı düşünmüşsünüz gibi bir izlenim bıraktınız bende şu anda. İnşallah öyle değildir de sonuna kadar gidersiniz, boşanırsınız, çocuklarınızı kurtarırsınız. Bakın o çocukları dünyaya getirerek o rezil hayatın içine siz soktunuz, şimdi de siz çıkaracaksınız. Çocuklarınıza bunu borclusunuz.

Sorun eve gelmemesi mi? Normalde eve gelmesin istersiniz zaten. Siz eve gelmemesine kızıp da boşanmayı düşünmüşsünüz gibi bir izlenim bıraktınız bende şu anda. İnşallah öyle değildir de sonuna kadar gidersiniz, boşanırsınız, çocuklarınızı kurtarırsınız. Bakın o çocukları dünyaya getirerek o rezil hayatın içine siz soktunuz, şimdi de siz çıkaracaksınız. Çocuklarınıza bunu borclusunuz.
Sorun tabiki eve gelmemesi degil bnu icip icip eve geliyor yarin obr gun bize ne yapacagi belli dgil nerye kadar boyle gidecek ki biran once kurtulmamiz gerekiyor

Esimi tanisaniz anlardiniz neden bosanamadiimi bosanmak istyorum dedigimde bile deliriyo cocuklari birak benden ayiracakmisin felan dyor ve gercekten dunyayi bana dar edebilr sinrlyken gozu hic visey gormeyen birisi oyuzden korkmdan ayrilamiyorum
Ne desem ki, uzaklaştırma alın desek TV’de güya uzaklaştırma kararı olan adamların neler yaptığını görüyoruz. Aileniz yok mu? Arkanızda durmazlar mı? Ya kocanızın ailesi biliyorlar mı?

Ne desem ki, uzaklaştırma alın desek TV’de güya uzaklaştırma kararı olan adamların neler yaptığını görüyoruz. Aileniz yok mu? Arkanızda durmazlar mı? Ya kocanızın ailesi biliyorlar mı?
Babam yok bi annem var annemde ne yapabilecekki esim bisy diyilmezki cocuklari brakmazsa karsi cikamayiz ne yapacagi hoc belli olmaz annesine soledim anneside diyorki namaz kil ben sana ne dedim diyor ben namaz klica oglu birakacak sanki onu

Babam yok bi annem var annemde ne yapabilecekki esim bisy diyilmezki cocuklari brakmazsa karsi cikamayiz ne yapacagi hoc belli olmaz annesine soledim anneside diyorki namaz kil ben sana ne dedim diyor ben namaz klica oglu birakacak sanki onu
Anasında akıl mı var ki oğluna versin.

Senelerdir arkadaslarida buda iciyor ama bi turlu geberemediler ama eskisine gore halleri dahada degisdi smdiki hali hepten kotu gorunuyor dun aksam icip gwldi eve hali cok farkliydi drgundu ben kzdigim halde knsmyodu uyuycam dwyip duruyodu arkadasna attigi ses kayitlaeini dinlemisdim icmeye gttigini oyle ogrendim
Peki neden 2. Cocuk? Niye yaptın bunu o masumlara?

Eskden denetimli serbestligi vardi usunde uyustrucuyla yakalnmsdi ama denetmli serbestlik btti suan esimi takip ediyolarmidir hic blmiyorum kac sene gecti aradan cunki ama ben solersem bisileri belki takip etmeye baslarlar
Girip cıktıysa kesin takiptedir. Yalnjz bazen diğer satıcıları ya da sağlayıcıyı bulmak için uzun süre yakalamazlar. Şikayet edın.

Girip cıktıysa kesin takiptedir. Yalnjz bazen diğer satıcıları ya da sağlayıcıyı bulmak için uzun süre yakalamazlar. Şikayet edın.
En asagi 3 4 senesi var o zamanlar denwimli serbestlikteydi pskyatrie gidip ilac alyordu ama kac sene once bitti bu kadar zaman takip etseler kesin yakalanirlardi esim hep bunlarin icinde cunki oyzden ben gidip anlataym bldikleeimi ins beni dnleyip takip ederler

Zaten şiddet vardır yoksa da yakındır size ve yavrulara zarar vermesı. Bi halüsinasyona bakar seni öldürmesi.
Siddet yok aslnda ama icemedigi zaman yoksnlk krixine giriyordu deliriyodu ortaliga saldeyodu ustume yuruyodu baya cehenneme cevryodu evi ama bole giserse ictigi syler yuzunden bize zarar verecek

Peki neden 2. Cocuk? Niye yaptın bunu o masumlara?
İsteyerek olmadi aslnda bide esim cok guzel kandiriyordu bn tedavi goryorum icmiyorum bagmli deglim diyordu cokda inandiricydi pskiyatrye gidiyodu hep ilaclarni alyodu dedigine inanyodum dkkat ettigimiz halde hamle kalmisim

şikayet etmeden önce kendinizi güvenceye alın mutlaka. öyle karakola gidip şikayet edip tutuklanma falan olmuyor, işlemlerle birlikte aylar geçiyor tutuklansa bile 1 yıl yatmadan çıkıyor tutuksuz yargılanıyor, istediğiniz kadar kanıt toplayın süreç o kadar uzun ki(yakınımdan biliyorum). zaten yakalanırsa ''içiciyim'' der kurtulur, onlar bu konuda yasal biligleri avukat kadar iyi biliyorlar sattıkları miktarı ona göre ayarlıyorlar. çok dikkatli olun lütfen.

Bu durumdan kurtulmak için yapacağınız her ne varsa gizli yapın. Karakola, savcılığa, annenize vs gidecekseniz gizli olsun. Boş bulunup da seni şikayet edeceğim diye tehdit etmeyin. Kararlı olup yapacagınızı aniden net bir şekilde yapın. Zamana yayıp durumu aleyhinize çevirip zarar görmeyin.
Size zarar verebilir

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Evlenirken bilmiyor muydunuz hiç şüphelenmediniz mi ilk nasıl öğrendiniz?
Ben de birinden şüpheleniyorum da o yüzden soruyorum halüsinasyon görüyor muydu paranoyası var mıydı?
Sizin durumunuza gelince de polis şikayeti elbette dikkate alır ama süreç çok uzun olur ve siz gerekli şekilde korunur musunuz bilmiyorum.
Kadınları koruyan bazı dernekler avukatlar falaj oluyor onlarla da iletişime geçmek faydalı olabilir
Allah yardımcınız olsun

Back
X