Allah yardımcın olsun. Öyle bir velim vardı, kadın eşinden korka korka ne hale gelmişti yazık. Evi terkettiğinde bıçakla kadının ailesinin evine gidiyordu, etrafa saldırıyordu. İki de çocukları vardı. Adam çok sinirliydi. Hepsinin psikolojisi bozulmuştu. Adamı polis yakaladığında ben içiyorum falan filan ondan sonra sıyrılıyordu. O da adamın yanında yüklü miktarda olduğu zaman şikayet etmek istiyordu ama korkuyordu ya anlarsa diye. Sonu ne oldu o kadının ve çocukların bilmiyorum, inşallah rabbim yüzlerine gülmüştü de kurtulmuşlardır. Sana tavsiyem kadın sığınma ile irtibata geçip bilgi alman, ona göre sistemli hareket etmen olacaktır. Ve aileni de korumak için o adamdan, beraber konuşup plan yapmalısınız. Çünkü sana ve çocuklarına ulaşamayınca onları rahatsız edecek. Sen kendi izini kaybettir ve o adam hapise girip çıktığında size ulaşamazsın. Belki De hiç girmeyecek hapise, her türlü kurtulman lazım. Kadın sığınma evleri belki zor yerlerdir bilemem ama, her yer o evden daha huzurlu dur. Gerekirse çocuklarını devlet korumasına verip, kadın sığınmada da iş imkanı sağlayıp, kendi düzenini kurmak ve çocuklarını yanına almak doğru bir karar olacaktır.