• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim madde bagimlisi

Bu durumdan kurtulmak için yapacağınız her ne varsa gizli yapın. Karakola, savcılığa, annenize vs gidecekseniz gizli olsun. Boş bulunup da seni şikayet edeceğim diye tehdit etmeyin. Kararlı olup yapacagınızı aniden net bir şekilde yapın. Zamana yayıp durumu aleyhinize çevirip zarar görmeyin.
Size zarar verebilir
Valla seni sikayet edecem diye okadar cok soledm ki ama yapmadm smdi sattiindan emin oldugum icin sikayet etmek istyorum bu sekldede brakmyor bizi gidemyorun brdan hic bisey solemeden gitsem bile bi anlk snrle gelip bisey yapablir kim koruyacak ozaman bizi oyzden sikayet edersem belki kurtulurum diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Evlenirken bilmiyor muydunuz hiç şüphelenmediniz mi ilk nasıl öğrendiniz?
Ben de birinden şüpheleniyorum da o yüzden soruyorum halüsinasyon görüyor muydu paranoyası var mıydı?
Sizin durumunuza gelince de polis şikayeti elbette dikkate alır ama süreç çok uzun olur ve siz gerekli şekilde korunur musunuz bilmiyorum.
Kadınları koruyan bazı dernekler avukatlar falaj oluyor onlarla da iletişime geçmek faydalı olabilir
Allah yardımcınız olsun
Cok cok eskden esrar kllandigini ama braktigini solemsdi bana benmde yasm kucukdu tabi inandim o zamanlarda icmyordu bisy ama evlendik snrasnda bi kac sene gecdi bazen eve kafasi guzel gelmee basladi ama hep gecistiriyody her zaman icmyorum arada bir felan bagmlisi dglik dyodu bende her soledgnde inanirdim uyustrucu nedir die blmezdimki snra polise yakalndi o seklde polis ifadesni gordum okudum ole bisyleri ogrendm snra pskiyatye gidip ilac aldi bende brakti sanyodum esmde ole dyordu hep snradanda bnu icen arkaraslarnn bna mesaj attklarni gordum uyustycu arayisinda oldgnu gordum mesajlarni takip ettim suan bun surekli ictigini blyorum artk artk yalan soylesede kandramyor beni paronaya halisunasyon gbi bisyne hic sahit olmadim farketmedim ama bazen en ufak syde farkli dusunmeye baslyodu kardesi bisy dyodu mesela o lafi yanls anlyodu altindan bisiler ariyodu diyodumki belki dusunduun gbi degldir yani niye o nyetle solesnki dyodum dusunceleri cok farklilasiyordu bazen

Bu durumdan kurtulmak için yapacağınız her ne varsa gizli yapın. Karakola, savcılığa, annenize vs gidecekseniz gizli olsun. Boş bulunup da seni şikayet edeceğim diye tehdit etmeyin. Kararlı olup yapacagınızı aniden net bir şekilde yapın. Zamana yayıp durumu aleyhinize çevirip zarar görmeyin.
Size zarar verebilir
Bize bisy yapmasndan korkyoym zaten esim nrmaldede cok snrlenen birisi uyustucuda isin icine girince cok farklilasti gitmek gidemyorum kalmak kalamyorum ne yapacgmi sasirdim

Bize bisy yapmasndan korkyoym zaten esim nrmaldede cok snrlenen birisi uyustucuda isin icine girince cok farklilasti gitmek gidemyorum kalmak kalamyorum ne yapacgmi sasirdim
Allah yardımcın olsun. Öyle bir velim vardı, kadın eşinden korka korka ne hale gelmişti yazık. Evi terkettiğinde bıçakla kadının ailesinin evine gidiyordu, etrafa saldırıyordu. İki de çocukları vardı. Adam çok sinirliydi. Hepsinin psikolojisi bozulmuştu. Adamı polis yakaladığında ben içiyorum falan filan ondan sonra sıyrılıyordu. O da adamın yanında yüklü miktarda olduğu zaman şikayet etmek istiyordu ama korkuyordu ya anlarsa diye. Sonu ne oldu o kadının ve çocukların bilmiyorum, inşallah rabbim yüzlerine gülmüştü de kurtulmuşlardır. Sana tavsiyem kadın sığınma ile irtibata geçip bilgi alman, ona göre sistemli hareket etmen olacaktır. Ve aileni de korumak için o adamdan, beraber konuşup plan yapmalısınız. Çünkü sana ve çocuklarına ulaşamayınca onları rahatsız edecek. Sen kendi izini kaybettir ve o adam hapise girip çıktığında size ulaşamazsın. Belki De hiç girmeyecek hapise, her türlü kurtulman lazım. Kadın sığınma evleri belki zor yerlerdir bilemem ama, her yer o evden daha huzurlu dur. Gerekirse çocuklarını devlet korumasına verip, kadın sığınmada da iş imkanı sağlayıp, kendi düzenini kurmak ve çocuklarını yanına almak doğru bir karar olacaktır.

Esimi tanisaniz anlardiniz neden bosanamadiimi bosanmak istyorum dedigimde bile deliriyo cocuklari birak benden ayiracakmisin felan dyor ve gercekten dunyayi bana dar edebilr sinrlyken gozu hic visey gormeyen birisi oyuzden korkmdan ayrilamiyorum
Karakola gidin şikayetçi olun savcılığa yoneltirler.Eve gitmeyin kadın sığınmaya gidin.Eve gitmeniz sıkıntı olur

Allah yardımcın olsun. Öyle bir velim vardı, kadın eşinden korka korka ne hale gelmişti yazık. Evi terkettiğinde bıçakla kadının ailesinin evine gidiyordu, etrafa saldırıyordu. İki de çocukları vardı. Adam çok sinirliydi. Hepsinin psikolojisi bozulmuştu. Adamı polis yakaladığında ben içiyorum falan filan ondan sonra sıyrılıyordu. O da adamın yanında yüklü miktarda olduğu zaman şikayet etmek istiyordu ama korkuyordu ya anlarsa diye. Sonu ne oldu o kadının ve çocukların bilmiyorum, inşallah rabbim yüzlerine gülmüştü de kurtulmuşlardır. Sana tavsiyem kadın sığınma ile irtibata geçip bilgi alman, ona göre sistemli hareket etmen olacaktır. Ve aileni de korumak için o adamdan, beraber konuşup plan yapmalısınız. Çünkü sana ve çocuklarına ulaşamayınca onları rahatsız edecek. Sen kendi izini kaybettir ve o adam hapise girip çıktığında size ulaşamazsın. Belki De hiç girmeyecek hapise, her türlü kurtulman lazım. Kadın sığınma evleri belki zor yerlerdir bilemem ama, her yer o evden daha huzurlu dur. Gerekirse çocuklarını devlet korumasına verip, kadın sığınmada da iş imkanı sağlayıp, kendi düzenini kurmak ve çocuklarını yanına almak doğru bir karar olacaktır.
O kdnin isi cok zormus insallah kurulmusdur ama esimin o dereceye gelebilecegni hic dusunemyorum iciyor sinirlenince gozu donuyor ama okadarinida edemez gibime geliyor ama icin insandan her sey beklenir tabiki iki cocugum var kadn siginmalarda cocuklarla nasil dururum blmyorum cocuklarida kendimle beraber perisan etmek istemem esimden ayrlip anneme tasnmayi dusinyorum ama esim brakmiyor cocuklqri vermez nyetiyle bi anda cekipde gidemyorum isimde yok calsmyorum hapse girerse belji o seklde krtulurum diye dusunuyorum hep

O kdnin isi cok zormus insallah kurulmusdur ama esimin o dereceye gelebilecegni hic dusunemyorum iciyor sinirlenince gozu donuyor ama okadarinida edemez gibime geliyor ama icin insandan her sey beklenir tabiki iki cocugum var kadn siginmalarda cocuklarla nasil dururum blmyorum cocuklarida kendimle beraber perisan etmek istemem esimden ayrlip anneme tasnmayi dusinyorum ama esim brakmiyor cocuklqri vermez nyetiyle bi anda cekipde gidemyorum isimde yok calsmyorum hapse girerse belji o seklde krtulurum diye dusunuyorum hep
Canım annene gitsen kapıya dayanıp çocukları isteyecek, senin de gönlün o madde bağımlısı adamla çocuklarının yalnız kalmasına dayanamayacak, sen de gideceksin. Boşanma lafı geçince ilk kullandıkları şey çocuklarla tehtit etmek oluyor. Sen o kadar yapacağını tahmin etmiyorum diyorsun ama, bak Bi yap nasıl o noktaya getiriyor. O yüzden çocuklarını da alıp sığınmaya gideceksin. Gerekli görüşmeleri yap. Kendine acımıyorsan çocuklarına acı. Seni sindirmiş ama sen bunu çocuklarının geleceğini düşünerek cesaret edip atlatabilirsin. Sen git oraya, ondan sonra gerekli şikayetlerini yap, davanı da aç. Bu süreçlerde onunla aynı ortamda olursan Allah korusun gözü dönüp sana zarar verir

İki gun oldu esimi gidip ihbar ettim sattigina dair narkotik subeyle gorustum dedilerki belki bugun yakalariz belki bir haftayi bulur telefonlarini takip edin cok syler gorursunuz dedim o isler uzun suruyor dediler sen anlik bisigorursen arayip ohbarda bulun daha iyi diyolar ama ben nasil yakalablirim sattigini suan telefonunu bile saklyor sofresini bile ogrenemiyorum esimde bi kac gundur bunu birakmis yoksunluk cekyoe delirmis gibi hali dktora gitmis ilac almis fayda etmyor ya uyuyor yada her seye sinirleniyor kac gun daha icmeden durur bilmyorum ama biran oncw yakalanmasi gerekiyor islemler nasil olacak esimi masil yakaliyacaklar artik hic umudum yok yakalnir di ye de

İki gun oldu esimi gidip ihbar ettim sattigina dair narkotik subeyle gorustum dedilerki belki bugun yakalariz belki bir haftayi bulur telefonlarini takip edin cok syler gorursunuz dedim o isler uzun suruyor dediler sen anlik bisigorursen arayip ohbarda bulun daha iyi diyolar ama ben nasil yakalablirim sattigini suan telefonunu bile saklyor sofresini bile ogrenemiyorum esimde bi kac gundur bunu birakmis yoksunluk cekyoe delirmis gibi hali dktora gitmis ilac almis fayda etmyor ya uyuyor yada her seye sinirleniyor kac gun daha icmeden durur bilmyorum ama biran oncw yakalanmasi gerekiyor islemler nasil olacak esimi masil yakaliyacaklar artik hic umudum yok yakalnir di ye de
Yazalı baya olmuş ama bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim bende aynı dertten muzdaribim eşim uyuşturucu bağımlısı sattığından emin değilim ama içtiğine birçok kez şahit oldum nasıl bir yol izlediniz bende ayrılmak istiyorum ama 1 çocuğumuz var ve çocukla tehtid ediyor beni kadın sığınma evine gitmeyi planlıyorum ama çocuğumu esirgemeye alırlar diye korkuyorum inşallah kurtulmuşsunuzdur

Yazalı baya olmuş ama bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim bende aynı dertten muzdaribim eşim uyuşturucu bağımlısı sattığından emin değilim ama içtiğine birçok kez şahit oldum nasıl bir yol izlediniz bende ayrılmak istiyorum ama 1 çocuğumuz var ve çocukla tehtid ediyor beni kadın sığınma evine gitmeyi planlıyorum ama çocuğumu esirgemeye alırlar diye korkuyorum inşallah kurtulmuşsunuzdur
Siz yanındayken çocuğu niye esirgeme alsınlar ki? Gidin kurtulun uyulturucu bağımlısı babayla büyümesi daha mı iyi

uyuşturucu kullanımı ilk ihbarda suc değil. yani suç değil derken icicilikten hakkımda işlem yapılır sonraki kullanımlarinda da hakkında dava açılır fakat icicilikten tutuklanan hiç görmedim. bunu ticareti sıkıntı. satiyorsa dönüşü yok mutlaka cezaevine girer. allahim herkesi bu pislik illetten korusun. çok zor.

Back
X