Esim madde bagimlisi :(((

Madde bağımlısı ve eşim kelimesini bir arada kullanabiliyorsan biz sana yardım edemeyiz...çocukta yaparsın o adamdan dimi YAPMA verebileceğim tek fikir bu

Hic bir sebep sorun yokk :KK43: herseymz var elhamdulillahh dunyalar tatlisi 10 aylik bebsmde varr

Madde bağımlısı ve eşim kelimesini bir arada kullanabiliyorsan biz sana yardım edemeyiz...çocukta yaparsın o adamdan dimi YAPMA verebileceğim tek fikir bu
Maleseff hersey istedgmz gbi yolunda gtmeyebliyor onu seviyorum suan bataklikta cikarmaya calisiyorum

Maleseff hersey istedgmz gbi yolunda gtmeyebliyor onu seviyorum suan bataklikta cikarmaya calisiyorum
Sadece 6 ay bırakabilmiş yazdığına göre neden tekrar başlıyor ...bıraktıramazsın bacım evladına acı seviyosun ama bağrına taş bas...Allah ıslah etsin eşini keşke kurtarsa.

Tedavi olmak istiyor mu peki?
Bonzai olduğunu tahmin etmiştim ne yazık ki son dönemde en kolay ulaşılan en ucuz illet
Muhakkak tedaviye ikna edin

Sadece 6 ay bırakabilmiş yazdığına göre neden tekrar başlıyor ...bıraktıramazsın bacım evladına acı seviyosun ama bağrına taş bas...Allah ıslah etsin eşini keşke kurtarsa.
Umutsuzluga dusmek istemiyorum kizim babasiyla buyusun istiyorumm evet cok zor sadce 6 ay duzenli brakbldi 6 ay icmyn bi insan bnce bunu brakblr die dusunmuyorda degilim:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Hayirrrr kurtulmak istiyordu bn ona umut oldum evlendik onceden bi sorunmz yoktu suan 1 aydir cok kotu durumda napicgmi blmiyorum
Çok cesursun uyuşturucu bağımlısı olduğunu bile bile bir adamla evlenip çocuk yapmak..3 yıldır bırakamamış zaten bu saatten sonra da bırakamayacak ..aslında bunu biliyorsun.

Tedavi olmak istiyor mu peki?
Bonzai olduğunu tahmin etmiştim ne yazık ki son dönemde en kolay ulaşılan en ucuz illet
Muhakkak tedaviye ikna edin
Ahh bi edeblsemmmm olmuyorda en acisida bonzai denen seye eroin karistrmslar su donemde eroin krizlerne griyor resmenn ve brakmk istdgni ama vucudunun dayanmadgni soluyor kahroluyorummm

X