Esim madde bagimlisi :(((

Alkolik babası olan arkadaşım vardı adam her gün sarhoştu ve kızı hırpalardı. Doğumgününe gittiğimizde adamın olduğu tarafa saldırırsa diye tek bir çocuk yollamamıştı annesi. Ki bu alkol değil madde bağımlılığı. Bonzai eroin diyorsun. Ben bu iki maddeyi kullanan insanın çocuğuna zararsız olduğuna asla ama asla inanmıyorum. Alkolden sigaradan bin kat daha kötü, kafası da daha tehlikeli.
Dua etmesine ederim ama kurtulacağını da hiç sanmıyorum. Bonzai denen illet zaten çok kısa süre de öldürüyor diye biliyorum.
İnançlı birisin de alkol alanla evlenmez benim bildiğim alkol almayan inançlı insanlar siz de ne aşk ne cesaret varmış gözünüzü kapayıp evlenmişsiniz alkol değil bu bildiğiniz eroin. Bırakılması ve kurtulması imkansıza yakın bir şey. En kötü bağımlılık!
Bırakın bonzaiyi eroini düzenli esrar kullananla evlenirken kırk kere düşünmek lazım.
Bence siz çocuğunuzu o evden ve o bağımlı babadan kurtarıp kendinize temiz ve güvenli bir hayat kurun.
Kolay gelsin ve her şey gönlünüzce olsun yine de.
Siz insanmisinz ya zalimsinz siz yorumlara bak insanliginizi bi sorgulayin siz derim ben biiri fake diyor biri inamiyorum diyor bn dertlesmek amacli konu actim dua istedim nyse sakin yorum ypmayin artik

Keşke kendinizin ve çocuğunuzun fotoğrafını paylaşmasaydınız. Konunuzun kapatılmasını yetkililerden isteyebilirsiniz.

Çocuğunu madde bagimlisi babasiyla ayni evde mi buyutuyorsun? Aniden krize girse, halüsinasyon gorse, bir nedenle cocuga zarar verse suclusu o degil sen olacaksin farkinda misin?
Yargilamayin demissin ama 10 aylik bir bebek var ortada, cocugumu uyusturucu bagimlisi biriyle yarim saat bile ayni ortamda tutmazdim.
Su an konunun gercek oldugunu varsaydigimda ben bile huzursuz oldum, vicdanen kendimi sorumlu hissettim, buraya acilan konu suc duyurusu olarak kabul edilir mi acaba?
:)) siz insan degilsinz bska hic bisey solemiyorum bnim evladimi bnden dha cok kimse dusunemezz!!!!

Onun ictignde ne hale geldgni biliyorumm kmseye zarari yok kndnden bska ictigi zmannn o oyle gruyor ama bizi yakip gcior neyse siz yasananlari durumlari tm bilmedgnz icin boyle dusunuyorsunz bisey dyemem konuyu hic acmamaliydim
kendini kandırıyorsun.
daha 1 ay önce evimin önündeki parkta daha 14-15 yaşlarında bir çocuk kriz geçirdi, gündüz vakti, elindeki bıçakla parkta oynayan çocukların üzerine koştu daha doğrusu koşmaya çalıştı, kafası fazla "yüksek" olmasaydı koşardı da.
yani bonzainin nasıl bir şey olduğunu biliyorum.
uyuşturucu bağımlılığının da.
sigara saran arkadaşım da oldu, hap kullanan da.
ne yazık ki eroin kullanan da gördüm. 3 yıl önce öldüğünü öğrendim, erkekti ve uyuşturucu parası bulmak için fahişelik ve hırsızlık bir sürü şey yapmıştı, öyle diyorlar, ne kadar doğru bilemem. ama böyle bir hayatları olduğu doğru.
inan kocanın bonzai alacak parası olmasa organ mafyasına kızını satmak için 2. kez düşünmez. adı bu yüzden uyuşturucu, o hazza ulaşmaktan başka bir halt düşünmüyorlar.
evet durumları çok zor, dışlanmamalı, tedavi edilmeliler ama süper kahramanlığa soyunmaya hele de bunu 10 aylık bir bebek üzerinden yapmaya hiç gerek yok.
kendini kandırma

:)) siz insan degilsinz bska hic bisey solemiyorum bnim evladimi bnden dha cok kimse dusunemezz!!!!

Siz insanmisinz ya zalimsinz siz yorumlara bak insanliginizi bi sorgulayin siz derim ben biiri fake diyor biri inamiyorum diyor bn dertlesmek amacli konu actim dua istedim nyse sakin yorum ypmayin artik

Herkes burada çocuğunuza üzüldü hepimiz insan değiliz ama ayıp ayıp.
Yaptığınızın tehlikeli olduğunu sizi düşünüp yazdık "insanlı" ettik.
Bize ne demedik yani.
Çocuğunuzu düşünüyorsanız çocuğunuza sahip çıkın.
Çünkü bağımlılık duayla muskayla burdan okunanan dualarla totemlerle geçmez. Kocanız isteyecek ve hastaneye gidecek. Başka yol yok. İstemiyorsa da bırakmaz.
Ama tekrar diyorum alkol bağımlıları bile çocuğuna şiddet uygularken kendini komple kaybeden halüsinasyon gören birinin tehlikesiz olduğuna inanmıyoruz diye de insan değilsiniz yaftasını yapıştıramazsınız.
Üsluba biraz dikkat

kendini kandırıyorsun.
daha 1 ay önce evimin önündeki parkta daha 14-15 yaşlarında bir çocuk kriz geçirdi, gündüz vakti, elindeki bıçakla parkta oynayan çocukların üzerine koştu daha doğrusu koşmaya çalıştı, kafası fazla "yüksek" olmasaydı koşardı da.
yani bonzainin nasıl bir şey olduğunu biliyorum.
uyuşturucu bağımlılığının da.
sigara saran arkadaşım da oldu, hap kullanan da.
ne yazık ki eroin kullanan da gördüm. 3 yıl önce öldüğünü öğrendim, erkekti ve uyuşturucu parası bulmak için fahişelik ve hırsızlık bir sürü şey yapmıştı, öyle diyorlar, ne kadar doğru bilemem. ama böyle bir hayatları olduğu doğru.
inan kocanın bonzai alacak parası olmasa organ mafyasına kızını satmak için 2. kez düşünmez. adı bu yüzden uyuşturucu, o hazza ulaşmaktan başka bir halt düşünmüyorlar.
evet durumları çok zor, dışlanmamalı, tedavi edilmeliler ama süper kahramanlığa soyunmaya hele de bunu 10 aylık bir bebek üzerinden yapmaya hiç gerek yok.
kendini kandırma
Lan siz kafayi mi yediniz ne super kahramanligi bebegin ustunden ypmak ne demekk?lanet olsun buraya uye olmusum herkex dertlerini yazmus bnde paylasmk istedim yuhh ya yuhh

Lan siz kafayi mi yediniz ne super kahramanligi bebegin ustunden ypmak ne demekk?lanet olsun buraya uye olmusum herkex dertlerini yazmus bnde paylasmk istedim yuhh ya yuhh
git o kabadayılığını kocana yap güzelim. bana sökmez. eğer memnun değilsen yöneticiye mesaj at konun kapansın.
biz de çok meraklı değiliz sana yazmaya.
ne tribe girdin ha.
alkış mı bekliyordun da yorumları görünce şaşırdın anlamıyorum ki.
madalya takalım istersen

Herkes burada çocuğunuza üzüldü hepimiz insan değiliz ama ayıp ayıp.
Yaptığınızın tehlikeli olduğunu sizi düşünüp yazdık "insanlı" ettik.
Bize ne demedik yani.
Çocuğunuzu düşünüyorsanız çocuğunuza sahip çıkın.
Çünkü bağımlılık duayla muskayla burdan okunanan dualarla totemlerle geçmez. Kocanız isteyecek ve hastaneye gidecek. Başka yol yok. İstemiyorsa da bırakmaz.
Ama tekrar diyorum alkol bağımlıları bile çocuğuna şiddet uygularken kendini komple kaybeden halüsinasyon gören birinin tehlikesiz olduğuna inanmıyoruz diye de insan değilsiniz yaftasını yapıştıramazsınız.
Üsluba biraz dikkat
Asil siz tam bilmedgnz seyler uzerinden ustme gelmeyin bn cocugmla baska yerde kaliyorum eximle alakm yok 1 aydir onun kurtulmsi icin biandam caba verip biandan annelik ypiyorum ve siz suan bnim cocugm uzerinden ustme gliyorsnz bn anneyim hersey zatn onun icin artik yorum ypmayin

git o kabadayılığını kocana yap güzelim. bana sökmez. eğer memnun değilsen yöneticiye mesaj at konun kapansın.
biz de çok meraklı değiliz sana yazmaya.
ne tribe girdin ha.
alkış mı bekliyordun da yorumları görünce şaşırdın anlamıyorum ki.
madalya takalım istersen
Bnim kmseye kabadaylk yptigm yok suana kadar saygiszlik ypmak istemedm ama cocugum ustynden boyle bni suclayici yorumlarnza dayamam kysyrabkmyn

Insanligimi sorgulamak 10 aylik bebegini bagimli bir adamla yasatan kadina kalmadi! Ayrica cevaplarina bakiyorum da senin de kafan guzel gibi! Saglikli bir insanin verebilecegi yanitlar degil bunlar.
Tabi eminim cocugunu senden cok kimse dusunemez, o yuzden onun icin en iyi olani yapiyorsun, super bir ortamda yetistiriyorsun tebrikler aferin :KK9:

Bir klinige yatmasi gerekiyor hanımefendi buradaki hicbir kadin size yardimci olamaz. Uzman yardimi gerekiyor.

Insanligimi sorgulamak 10 aylik bebegini bagimli bir adamla yasatan kadina kalmadi! Ayrica cevaplarina bakiyorum da senin de kafan guzel gibi! Saglikli bir insanin verebilecegi yanitlar degil bunlar.
Tabi eminim cocugunu senden cok kimse dusunemez, o yuzden onun icin en iyi olani yapiyorsun, super bir ortamda yetistiriyorsun tebrikler aferin :KK9:
Senide rabbime havale ediyorum ...

Bende kafası güzel diye düşünmeye başlamıştım vallahi.

Bir klinige yatmasi gerekiyor hanımefendi buradaki hicbir kadin size yardimci olamaz. Uzman yardimi gerekiyor.
Ben yardimci olun demedim cok bunaldim sadece bu ve suan daha cok bunaldim emi. Olun hemen uyeligimi sonlandricam bu nedir ya.

Siz kafayi yemissiniz:) siz cocugumun ysninda icildiginimi sandnz kesinlikle evde ypmiyor disari cikiyor ben eve gelmedgnden bahsediyorum ne kadar zalimsinz ne kadarda guzel yargilabliyorsinuz sizi allaha havale ediyorum

Bn inanmadiklari icin paylastim zatenn biyle kalplerinin bozuk oldugunu dusunemedm

Bnim kmseye kabadaylk yptigm yok suana kadar saygiszlik ypmak istemedm ama cocugum ustynden boyle bni suclayici yorumlarnza dayamam kysyrabkmyn
bak bakalım kabadayılık yaptığın var mıymış yok muymuş?
seri halde hakaret etmişsin.
madem farklı görüşleri kaldıramayacaksın, neden konu açıyorsun. çocuk doğurmuşsun eyvallah, anne olmuşsun ona da eyvallah ama çocuk doğurmakla evladını sevmekle anne olunmuyor.
kedi bile yavrusuna uzanan eli tırmalıyor, sen bonzai kullanan adamla evlenip çocuk yapmışsın. hala daha adamı kurtarma derdindesin.
sen çocuğunu kurtarmaya bakmalısın, kocanı değil. hayat toz pembe değil.
biz çok makul bir şey söylüyoruz, inanmasan da. anne baba olmakla çocuğa sağlıklı ve güvenli bir ev bir yaşantı verme yükümlülüğü de almış oluyorsunuz ve sen bunu şu aşamada sağlayabilecek durumda görünmüyorsun.
kocamla 1 aydır ayrıyım diyorsun, evden sen mi çıktın, yoksa o mu eve uğramıyor.

annen, baban, akraban varsa çocuğuna bir süre onlar baksın.. burada kimse senin kötülüğüne konuşmuyor arkadaşım, dışarıdan bir göz olarak bazı şeyleri senden daha iyi görebilirler.. ortada minicik bir bebek olmasa bunları da yazmaz kimse sana, sonuçta tercih edip evlenmişsin.. ama minicik bir bebek olunca herkes onun açısından düşündü.. beddua etmene gerek yok, bu seni daha mutlu yapmayacak..

Asil siz tam bilmedgnz seyler uzerinden ustme gelmeyin bn cocugmla baska yerde kaliyorum eximle alakm yok 1 aydir onun kurtulmsi icin biandam caba verip biandan annelik ypiyorum ve siz suan bnim cocugm uzerinden ustme gliyorsnz bn anneyim hersey zatn onun icin artik yorum ypmayin

Evet bilmiyorum bilmek de istemem. Ben eroini bonzaiyi geçtim esrar içenle bile evlenemem o cesaret bende yok.
Yorum yap yada yapma deme hakkınız yok burada bana.
Sürekli değişiyor konu farkında mısınız?
Önce evde içmiyor bazen günlerce gelmiyor dışarda içiyor dedinz şimdi biz aynı evde değiliz bir aydır dediniz.
Beni ilgilendirmiyor haklısınız.
Ama ben son kez söyleyeyim. Elde tutulur yanı yok. Kocanız tehlikeli bir bağımlılıkta kurtulma ihtimali zayıf. Duayla olmaz hastaneye gitmesi ve gerçekten bırakmak istemesi lazım. Siz dua ederek bıraktıramazsınız. Veevet çocuk için de o ortam sağlıklı değil. Bağımlı bir baba da sağlıklı değil.

bak bakalım kabadayılık yaptığın var mıymış yok muymuş?
seri halde hakaret etmişsin.
madem farklı görüşleri kaldıramayacaksın, neden konu açıyorsun. çocuk doğurmuşsun eyvallah, anne olmuşsun ona da eyvallah ama çocuk doğurmakla evladını sevmekle anne olunmuyor.
kedi bile yavrusuna uzanan eli tırmalıyor, sen bonzai kullanan adamla evlenip çocuk yapmışsın. hala daha adamı kurtarma derdindesin.
sen çocuğunu kurtarmaya bakmalısın, kocanı değil. hayat toz pembe değil.
biz çok makul bir şey söylüyoruz, inanmasan da. anne baba olmakla çocuğa sağlıklı ve güvenli bir ev bir yaşantı verme yükümlülüğü de almış oluyorsunuz ve sen bunu şu aşamada sağlayabilecek durumda görünmüyorsun.
kocamla 1 aydır ayrıyım diyorsun, evden sen mi çıktın, yoksa o mu eve uğramıyor.
Bn annemdeyim suann bn caresiz kaldimm bnde cok dusundum ayrilmayi ama babasiz buyumesin diye evladim kurtulsun istiyorum bu niye bukadar ofkelendrdi sizi anlayamadim cok uzuldum gercekten

Back
X