Eşlerden birinin yerleşim yeri: ben baba evine döndüm yerleşim yerim şu an burası ve ikametgahıda davadan 1 gün önce memleketime aldırdım..
6 ay beraber kalamadıkki zaten...
ben kanun maddesini yazdım.
ailenizin yanındasınız, resmi olarak ikametgahı da almışsınız.
yerleşim yeriniz orası artık.
mahkeme eşinizin itirazını reddedecektir.
davanız görülecektir.
Canım ya neden hemen acil ikametgahını değiştirdin anlayamadım ben :26:
Daha öncesinde ne yaşandı çok detaylı takip edemedim ama mahkemeler eşlerden biri evlerini çok geçerli bir sebep olmadan terk edince kusurlu buluyormuş diye bir şey hatırlıyorum emin değilim fakat sen bir de resmi olarak ikametgahını değiştirince, eşin tarafından bu şekilde de kullanılmasın ? Her şekilde düşünmek lazım. Bende eşimimden ayrıldım, şuanda annemin evindeyim ama her ihtimale karşı ikametgahımı taşımadım.
Canım ya neden hemen acil ikametgahını değiştirdin anlayamadım ben :26:
Daha öncesinde ne yaşandı çok detaylı takip edemedim ama mahkemeler eşlerden biri evlerini çok geçerli bir sebep olmadan terk edince kusurlu buluyormuş diye bir şey hatırlıyorum emin değilim fakat sen bir de resmi olarak ikametgahını değiştirince, eşin tarafından bu şekilde de kullanılmasın ? Her şekilde düşünmek lazım. Bende eşimimden ayrıldım, şuanda annemin evindeyim ama her ihtimale karşı ikametgahımı taşımadım.
tatlım ikametgahı hemen değiştirmemi avukatım söyledi.....ve dava dosyama ikametgah belgemi de ekledi...
ama işte eşim davayı kendi memleketime aldırıcam sana bilmem kaç bin liralık dava açcam felan felan bi sürü şey söledi...
ister istemez takıyo insan...
Boşversene, aynısı benim başımda da var, anca konuşup dururlar. Heralde geliş - gidiş masrafının hesabını yapıyor
Avukatın seni bu şekilde yönlendirdi ise zaten bunuda düşünüp hesaba katmıştır. İçin rahat olsun
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum.sana bildiği kadarıyla yardımcı olmak isterim..sen açtığın yerde davanı takip edersin oda ikametgahının bulunduğu yerde. yani aynı mahkemede bulunmanıza gerek yok. eğer sen şuan bulunduğun yerden davayı açtıysan savcılık eşinin ikametgahı olan adresin olduğu savcılıktanifadesini alıp senin bulunduğun yere gönderecek.biraz uzun sürecek ama yanlış bilmiorsam böyle.Kuzenimda aynı durumdaydı çünkü..
Rabbim tez vakitte feraha erdirdin Sizi inşallah
Su gibi akıp gitsin şu davanız da rahatlayın canı gönülden diliyorum bunu....
canım benim merhaba çok geçmiş olsun senin için hayırlısı ne ise o olsun diyorum
toprağım demek istiyorum çünkü bende nevşehirliyim bu stede aynı toprakdan birini bulmak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?