Eşim mahkeme açtığım yere itiraz edeceğini söyledi.

canım ben ikametgahımı dava açmadan 1 gün önce aldırdım ya o yüzden avaba sorun olur mu diye düşündüm....Dava dosyama nüfus ikametgah
değişikliğini avukatım koydu zaten o belgeyi istemişti bizden...Tazminat ve nafaka talebimiz var bide altınlarımı vermediler
onun içinde ayrı dava açacakmışız...daha dava tarihi belli değil mayıs veya haziran dedi avukatım baya uzun sürüyo walla...
senin talebin oldu mu?

Canım yine senin bulunduğun şehirde dava görülür yüksek ihtimal.Evet canım altın davası ayrı görülüyor.Boşanma ve tazminat davası bittikten sonra.Ben ekim 2011 de açtım davayı 5 ay aradan sonra ilk celsem görülücek daha düşün :) Uzun sürücek baya.Bende canım tazminat artı nafaka talep ettim.Hakim ara karar olarak aylık 350 tl nafaka bağladı ama hala alamadım.Vermem demiş.Bakalım ilk celseden sonra icraya koyulucak.Benim eşim boşanmayı kabul etti bu konuda hemfikiriz zaten 10 aydırda ayrıyız ne o aradı nede ailesi.Eşin boşanmak istiyormu peki? Benimki hemen kabul etti.Ama bende şiddet vardı ihanet vardı.Delillerimde vardı.Sen neye dayalı açtın davanı?

canım benim eşimde boşanmayı kabul etti....ayrılma nedenim çok uzun..."boşanıyorum ve" başlıklı konum var...

oku da bak ya da okuma moralin bozulmasın

Off kızlar ya, bende aynı durumdayım. Düşünüyorum da, nafaka, tazminat, ziynet, eşya falan derken sanırım dava rahat 2 seneyi bulur. Hatta büyükşehirde ise (ki benim için öyle) daha uzun. Off ki offf..
Haklarımı arayacağım derken de, bu kadar uzun sürmesi o kadar kötü ki, oysa ben bir an kurtulmak istiyorum, bu sürece katlanam, muhattap olmak bile istemiyorum :18: sırf bu yüzden halen kararsızım acaba bir müddet daha geçtikten sonra anlasmalı boşanma olupta tek celsede bitirip kurtulsam mı karar veremedim, öyle zor bir süreç ki

canım benim eşimde boşanmayı kabul etti....ayrılma nedenim çok uzun..."boşanıyorum ve" başlıklı konum var...

oku da bak ya da okuma moralin bozulmasın

Nasıl bir sevgidir yaa hemende boşanmayı kabul ediyorlar.Mücadele yok.Canım 10 aydır benimki 1 kere bile aramadı.Ben ailemin yanına geldim 4 ay bekledim dava açsın diye çünkü sevmeyen istemeyen oydu.Ama açmadı ben açmak zorunda kaldım.Delillerin sağlamsa korkma canım.Benim avukat 50.000 maddi 50.000 manevi olmak üzere 100.000 dava açmış avukatım.Bakalım nolucak.Kayınvalidenler ailenle konuşak için aramadılarmı canım?

Canım sen nekadar evli kaldın?Çocuk varmı? Boşanmayı eşinde istiyormu?

Canım benimde bir kaç ay ve çocuk yok, eşimde aileside çok istiyor boşanmayı. Bende bir an önce kurtulmak istiyorum

Dava açılmadı galiba ...Canım kurtulmak istiyorum biranönce diyorsan en azından takılarını iste.Eşinle anlaşma yoluna git takılarımı ver tek celsede anlaşmalı boşanalım de.Sen çalışıyormusun? Valla canım bende uzasın istemiyordum ama öyle kolay değil insanların hayalleriyle umutlarıyla oynamak.Avukatım var zaten ben celselerede katılmayacağım.Oyüzden isterse 2 yıl sürsün.Ama şöyle bişey var yeni medeni kanunda çekişmeli boşanmada olsa senelerce uzamıyor davalar.En fazla 3 celse 1 yıl oluyormuş.Oyüzden canım ben herşeyi avukatıma bıraktım.Sorun neydi canım sizin özel değilse?

Evet canım, henüz dava açmadım. Dediğim gibi kararsızım çünkü önceliğim bir an önce bitmesi ama eşimle anlaşma yoluna gitmek imkansız. Zaten anlaşmalı boşanma içinde 1 sene dolması gerekiyor. Benim problemlerim özelden ziyade çok fazla can sıkıcı, hem aile faktörü vardı hemde eşimden dolayı çok fazla. Bende dile getirip o kötü günleri anıp hatırlamak istemediğim için aslında yazmak istemiyorum.
Canım yeni kanundan bahsetmişsin ama dediğim gibi büyükşehirlerde farklı oluyor, yani yoğunluğa göre. Küçük bir şehir de çekişmeli bir dava dediğin gibi 3 celse 1 yılda olabilir ama ist gibi bir yerde 2 seneyi de bulabilir

Anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun.Canım bende izmirde yaşıyorum izmir adliyeside çok yoğun.Ama yeni kanuna göre davayı açıyorsun ya 4-5 ay sonraya gün veriyorlar.O esnada deliller şahitler sunuluyor taraflarca.Hakim ön inceleme yapıyor.Sonra ilk celsede tarafların dilekçeleri okunuyor.2. celsede şahitler, 3. celsede sonuçlanıyormuş.Ben ekim 2011 de açtım davayı 19 mart bu pzt yani ilk celsem görülücek.Avukatım bu yılın sonunda biter dedi.Ailenin yanındasın galiba.

Sağol canım dediğim gibi hayırlısı ne ise o olsun. Eğer 1 senede gerçekten sonuçlanırsa süper duyduğum iyi oldu çok teşekkür ederim

canım normalde bende hemen kurtulmak istiyorum ama yaşattıklarını da yanına bırakmak hiç adilce değil....

Benim namusum bu kdr ucuz olmamalı....

canım normalde bende hemen kurtulmak istiyorum ama yaşattıklarını da yanına bırakmak hiç adilce değil....

Benim namusum bu kdr ucuz olmamalı....

Kesinlikle canım Kolay değil öyle insanların hayalleriyle umutlarıyla oynamak...Kız adını dula çıkarmak.Bende elimden geleni ardıma koymayacağım...

tatlım benim durumu okudu isen şahit anne babam pek tanık yok..eşimle anlaşamıyordum ben...

küfür hakaret ve zaman zaman şiddet uyguladı hem sözlü hem fiziksel şiddet...aklı yerinde olan biri değil, sinir hastası

ve hastalığını da kabul etmiyor....olmadı yani...kolay kolay kimsede dayanamaz....hayırlısı olsun..

Şiddet çekilmiyor evet Ben daha 5 aylık evliyken eşimin eski sevgilisine attığı maili yakaladım.Kaynımdan bile şiddet gördüm ben.Ahh canım ya kör şeytanlarına havala ediyorum ben onları.Geçen hazirandada eşim öyle bir dövdüki beni anlatamam boğmaya, bıçaklamaya çalıştı.Gözü dönmüştü çok korkmuştum Hakkımızda hayırlısı olsun canım...

dövme sebebi neydi, bizde öle kanlı bıçaklı dövüş olmadı ama şiddet vardı....

dövme sebebi neydi, bizde öle kanlı bıçaklı dövüş olmadı ama şiddet vardı....

Canım 10 ay evli kaldım.İlk 4 ay güzeldi.Şiddet yoktu ama sinirli bir yapısı vardı.Bekar kaynım üst katımda oturuyordu.Yeme, içme çamaşırı herşeyi bendeydi.Kaynanamlar yarım saat uzakta oturuyordu ama kaynanam ayın 20 günü bendeydi.Ve herşeyime müdahale.Aşağılama.Özelim yoktu canım.Evimin anahtaı gerek bekar kaynımda gerekse kaynanamda vardı.Düşün ben ailemin yanına izmire geliyorum eve döndüğümde bir bakıyorum herşeyin yeri değişmiş.Banyoya giriyorum mesela 2 kere yaşadım bunu.Bekar kaynım anahtarı varya dışarıdan kapıyı açmaya çalışıyor.Ya müsait olsam ben açarım zaten zili çalmak yerine anahtarıyla girmeye çalışıyor.Kaynanamın laf sokmaları, aşağılamaları vede özelimizin olmamasını eşimle paylaştım durumdan rahatsızım diye.Eşimde sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun muhabbeti yaptı.5 aylık evliykende canım benle evlenmeden önce görüştüğü sevgilisine attığı maili yakaladım.Ağladı yalvardı affettim.Ama noldu hergeçen gün benden uzaklaştı.Aynı evin içinde 2 yabancı olduk.Gece yarılarına kadar laptop kucağındaydı.Benide yanına yaklaştırmazdı.Konuşmak istediğimdede cevap vemezdi.10 ay evli kaldık son 5 ay bana dokunmadı.Neymiş ailesini sevmemişim istememişim ya çok kavga ediyorduk zaten kavgalarımız tartışmalarımız onun bana olan sevgisini tüketmiş benden soğumuş.Başka kadınlar vardı canım hayatında buyüzdende beni gözü görmüyordu.En ufak bir şeyde şiddete başvuruyordu.Yaptığım herşey suçtu ona göre.İş için şehir dışına giderdi günlerce evde yalnız kalırdım aramazdı öldünmü kaldınmı açmısın tokmusun diye.Annesinin yanında defalarca dayak yemişimdir.Ve hergünde bana seni sevmiyorum sevgim bitti sana dokunmak istemiyorum diyordu En son canım geçen sene haziran ayında yine gecenin bir yarısı beni dövdü ve ailemin yanına gönderdi.Ondan sonrada görüşmedik.

offf yaaa dengesizler hep bizi mi bulur... benimkininde aklı gelip gidiyordu ve aşırı küfürbazdı hakaretlerde cabası yerli yersiz neler neler...bazen karşısında kulaklarımı tıkıyodum duymayayım onun hakaretlerini diye ya da oda değiştiriyodum o derece yani....
sözlü olarak hırsını sinirini alamayınca bu sefer tekme tokat o an nasıl olursa işte girişiyordu....2 ayda bende sinir hastası oldum 42
kiloydum düşünebiliomusun....1 aydır babamlardayım şimdi iyim...aramaya gelince çok aradı ama bi kere bitti...ayakkabıcıya ayakkabı mı diktirmek için gittiğimde bir iş merkezi avm önünde bana vurdu küfürler etti o son nokta oldu....ya dertleri ve olayları anlatsam sabaha kdr sürer...2 ay eşittir 10 yılıma bedel oldu walla...Allah düşmanıma bile vermesin böle birini..Al bunu bakırköye yatır...
kayınvalideme de söyledim oğlun hasta tedavi olması gerekiyor dedim kadın duvar gibi tepki bile vermedi ve kabul etmiyor ...
hayırlısı ile bi boşansakta önümüze baksak...

Benimki hiççç aramadı bile canım.Gece 1 de beni otobüse bindirip gönderdi aileme.10 aydırda ailemleyim.Geldiğimde ailemin yanına davayı hemen açmadım onun açmasını bekledim çünkü hergün sevmiyorum istemiyorum diyen oydu.4 ay bekledim açmadı ben açmak zorunda kaldım.Nitekim tazminat ve nafakanın dışında boşanmayı kabul etti.pzt günüde ilk celsem görülücek bakalım nolucak.Açıkçası affetmeyi hiççç düşünmedim.Ama 1 kere olsun aramaması canımı acıttı.Yaşın kaç canım?

28 yaşındayım...

Seni istemeyen adamın seni aramaması aslında bir anlamdan normal...ilk celseni bende merak ediyorum ve detayları bana da anlat ltf ki tecrübe olsun bana da hakim ne sordu sana filan...davaya katılmamazlık sakın yapma...ben ilk celsemde düğüne gider gibi süslencem püslencem walla bak canımı çok sıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…