Eşim manevıyatlı olsun cok ıstedım ama olmadı

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Sa kızlar hep dua ettım takvalı biri olsun bende yönelendırson tavsıye ler versın bende daha cok özeneyim dıye . Ama öyle olmadı namazlar da eksık . Cok üzülüyorum bazen ama kader dıyorum . Ben bıraz fazla söylüyorum Buda onu soğutmuş öyle dedı yapasım gelmıyor dedı . Bugün mesela sohbet vardı gitmedı cok yorgunmuş evde uzanmak uyumak istiyormus. Cumartesı lerıde öyle yatmak istiyormus eve gelıp pazartssı hıc sevmezmıs. Dedım ya işi seviyorum dıyor ne bilim Ada'm uyumayı herşeyden cok sevıyor film izlemıyı bıde . Var mı ben gibi olan veya tavsıye verecek olan

Huyu iyi olsun.
Benim kuzenim hafizla nisanliydi. Adam camide hizmet ediyodu ama yalancinin onde gideniydi.
Namaz kilmamasi onu baglar. Kendisi hesap verecek. Sen uyarmisin uzerine duseni yapmisin.
Bence uzerine daha fazla dusme.

Sa kızlar hep dua ettım takvalı biri olsun bende yönelendırson tavsıye ler versın bende daha cok özeneyim dıye . Ama öyle olmadı namazlar da eksık . Cok üzülüyorum bazen ama kader dıyorum . Ben bıraz fazla söylüyorum Buda onu soğutmuş öyle dedı yapasım gelmıyor dedı . Bugün mesela sohbet vardı gitmedı cok yorgunmuş evde uzanmak uyumak istiyormus. Cumartesı lerıde öyle yatmak istiyormus eve gelıp pazartssı hıc sevmezmıs. Dedım ya işi seviyorum dıyor ne bilim Ada'm uyumayı herşeyden cok sevıyor film izlemıyı bıde . Var mı ben gibi olan veya tavsıye verecek olan

öncelikle bu içerikte konu açmak yasak diye biliyorum
ve öte yandan
evlenirken böyle kabul etmemiş miydiniz eşinizi?
madem başka türlü birini istediniz, neden eşinizle evlendiniz?
yok eşinizi istediniz, şimdi bu baskı neden?
eşimi çok çok seviyorum fakat herhangi bir konuda bana yazdığınız gibi baskı yapsa çok sinirlenirim
1-2 söylemek ayrıdır, sürekli söylemek ve baskı yapmak ayrı

Siz sorumluluğunuzu yapıp uyarmışsınız gerisi ona kalıyor ne yazık ki. Keşke sizin uyarmanızla ona bir huşu gelse ama malesef bazen ters bile tepebiliyor. Siz sonuçta onun gözü önündesiniz, siz ibadetlerinizi yaptıkça belki kendini sorgulayarak o da özen göstermeye başlar. Bu da sizin evlilikteki sınavınızdır belki. Allah yardımcınız olsun

Back
X