• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

begonvil85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
51
3
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

Çok yakın arkadaşı 1 yıldır masonmuş buna bahsediyor ben de sana referans olmak istiyorm diye.. Yani herkess mason olamıyor bisürü nitelik gerekiyor

musonlar zenginleri alıyor sanırsam bide bildiğim kadarıyla ayinlerinde biri muson olcksa koyun kesp kanını içiyolarrr:53:onlar allahı inkar eder eşini engellemelisin

Bilmiyorum canım baştaki adam mülakat yapacakmış bizimkini beğenirse alacakmış. İlk defa girecek yani bu topluluğa.. İşinde yükselmek amacı oraya girip güya hep üst tabaka adamlar varmış onlarla tanışmak..

Karisik bir konu, ben istemezdim tabiki neler yaptiklari ortada :/ esin baya rahat biriymis seni bu halinle yalniz birakiyor hep böylemiydi

musonlar zenginleri alıyor sanırsam bide bildiğim kadarıyla ayinlerinde biri muson olcksa koyun kesp kanını içiyolarrr:53:onlar allahı inkar eder eşini engellemelisin
Eşim maaşlı çalışan ama iyi bi kutunda zengin değiliz yani
Bana söylediği allah inancı şartmış güya.. İntten baktım bi varlığa inanmak şart yazıyor
Döndüğünde izin yok dicem bi kere verdin derse ya da beni zor durumda bıraktın diyecek
Yurt dışı merakına ne diosn canm kinlenirmydn sen de

aha,
masonluk ha, gerçekse çok ilginç
valla hırslı bi adamsa masonluk çok işine yarar. acayip hızlı yükseliyor onlar.
ama ben hiçkimseye ya da gruba bağlı olmak istemem açıkçası, kimbilir ne beklentileri ne çıkarları vardır.

yurtdışında gezmeyi ben de severim, 3-5 günlük iyi tabi de, siz hamileyken bu kadar gezmesi can sıkıcı. bebek büyüsün siz de takılın peşine, her yeri gezersiniz ne güzel.

Karisik bir konu, ben istemezdim tabiki neler yaptiklari ortada :/ esin baya rahat biriymis seni bu halinle yalniz birakiyor hep böylemiydi
Hayır değildi annem yanımda kalıyor her akşam ağlıyorum anne değişti diye:((( biz evliliimzn ilk yılındayken eşi hamile olan ve yurtdışına giden arkadaşını eleştiriyordu eşim ben gitmezdm diye ama hale bakın:((

Eşim maaşlı çalışan ama iyi bi kutunda zengin değiliz yani
Bana söylediği allah inancı şartmış güya.. İntten baktım bi varlığa inanmak şart yazıyor
Döndüğünde izin yok dicem bi kere verdin derse ya da beni zor durumda bıraktın diyecek
Yurt dışı merakına ne diosn canm kinlenirmydn sen de

siz hamilesiniz ya sizle ilgilenmeli eşiniz bde muson arkadaşım vardı öğrenciydi para veriyolardı muson oldukları için ve çok ısrar etmiştik nasıl bişi anlat diye ama anlatmadı onlarda bi garip yahu dışarıdan musan almazlarmış ve musonluğun ne olduğunu anlatmazlar

siz hamilesiniz ya sizle ilgilenmeli eşiniz bde muson arkadaşım vardı öğrenciydi para veriyolardı muson oldukları için ve çok ısrar etmiştik nasıl bişi anlat diye ama anlatmadı onlarda bi garip yahu dışarıdan musan almazlarmış ve musonluğun ne olduğunu anlatmazlar
Ahh canım
Eşim okadar farklıydı ki hamileliğimn başından beri ağlamakla geçti diyebilirim değişti malesef
Bilmiyorum doğum sonrası ne olacak:(

Hayır değildi annem yanımda kalıyor her akşam ağlıyorum anne değişti diye:((( biz evliliimzn ilk yılındayken eşi hamile olan ve yurtdışına giden arkadaşını eleştiriyordu eşim ben gitmezdm diye ama hale bakın:((

Karnınızdaki meleğin hatırına soğuk kanlı olmaya çalışın ve hiç bağırıp çağırmadan sakin olmaya çalışarak onun sizi siz haklıymam haksız düşürmesine izin vermeden sakince hoşnutsuzluğunuzu anlatın sizinle diyalog kurmasını sizi anlamasını sağlayın sizde onu anlamaya hazır olduğunuzu ona hissettirin şevkatli ve barışçıl bir tutumla orta yol bulabilirsiniz erkekler biliyorsunuz iş hayatında başarılı olmayı saygı görmeyi daha fazla para kazanmayı ( kim istemezki zaten) ister. Yakın arkadaşının son bir yılda mason olarak özel ve iş hayatında belli bir ilerleme kaydetmesi ona cazip gelmiş anladığım kadarıyla . Hepimiz biliyoruz ki erkekler aslında hep çocuktur ne kadar Olgun olsalarda o yüzden iş her zamanki gibi biz kadınlara düşüyor sizde artık doğum yapmak üzeresiniz canınız burnunuzda ruh hâliniz çok karışık Allah yardımcınız olsun ama tek çareniz soğuk kanlı ve anlayışla yaklaşmak yoksa istediğini yapmasına izin vetilmeyen bir erkek çocuğu gibi size düşman olur sanki annesine kinlenir gibi hayat boyu yok ben yükselicektimde sen mani oldun der tek çare sanki o bu konuda kendi kendine olumsuz karar vermiş gibi algılamasını sağlamak benim eşimde dik başlı tek kötü huyu bu ben bu yöntemi uyguluyorum bişi yapmak istediğinde gel artılarını eksilerini konuşalım derim konuştukça eksileri görür ve yaaa aslında böyle yapmasakta şöylemi yapsak der burda anahtar ses yükseltmemek şevkatli olmak onu konuşturmak ve sanki sizin istediğiniz kararı kendi kararı gibi vermesini sağlamak kusura bakmayın sakın uzun uzun yazdım ama ben annemdende eşimin annesindende aynı taktiği aldım ve inatçı.ve dik başlı eşimde bu taktik işe yaradı sizinle paylaşmak istedim tekrar Allah yardımcınız olsun ayrıca acısız sorunsuz bir doğum yapın inşallah ne olur üzülmemeye çalışın meleğinizde üzülüyor içinizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamileyken eğer çok önemli değilse gitmesini istemezdim
Masonluk meselesine gelince ondan beklenenler ne peki? Karıma zararıma bakardım ben olsam ona göre kabul ederdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçenlerde 'noldu senin masonluk maceran ' dedim bozuldu neden bukadar önyargılısın diye ben de bilmediğim bişey ve anlamsız geliyor dedim
Haklısınız ilerde beni suçlayabilir hatta kesin yapar
Nette bakındım olumsuz pek bişwye rastlamadım sasece' anlamsız, gereksiz, sanki dünyayı bunlar kurtaracak ' fln yazmışlar
Oyüzden hangi kanaldan girsem bilmiyorum içime hiç sinmiyor ama bunu nasıl açıklayabileceğimi bilmiyorum

Hamileyken eğer çok önemli değilse gitmesini istemezdim
Masonluk meselesine gelince ondan beklenenler ne peki? Karıma zararıma bakardım ben olsam ona göre kabul ederdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yıllık aidat veriliyormuş yılda 400-500 ama nette 5000 diye yaZıyor.. Locadan locaya değişiyor olabilir başka bi beklenti yok sanırım bir de topluluğa bağlılık

Masonluk derken
ah ben ne safım masonlugu kurtlar vadisidnen ibaret sanıyorum.

Back
X