- Konu Sahibi begonvil85
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak
bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı

Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem

Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz