• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

canım ondan sana hayır gelmez...tabii ki kinlenirdim umrunda bile değilsin sende gerekeni yap bence tepkini göstermelisin senden kaynaklı rahat olabilir.izin falanda verem dicemde o zaman da iş yokuşa inerse? yani izin alabilmek için baskasıyla evlenirse..hakkında hayırlısı inş hakıkında en hayırlısı olur.peki sen neden izin vermiştin öncesinde?

Allahim masonluk mu? :53: Arkadaslar kurtlar vadisinde anlatiyorlar bunlar dünyayi yönetiyorlar, yani en üst mertebedekiler. Sonra böyle alt rütbedekileri isleri bitince öldürüyorlar.

Hem arastirin bunlarin en önemli istedikleri sey insanlarin bilinc altini yikayip müslümanlari katletmek. Israil'deki yöneticiler falanda hep masonlara bagli. Lütfen böyle seylerden uzak durun. Tamam esinize böyle birsey yaptirmazlar, en üst rütbelere ulasmazsa ki bu rütbeye ulasmak cook zordur ve secilmislerin secilmisleri seciliyor. Kullanacaklar esinizi hemde müslümanlara zarar vermek icin. Google bir masonlar veya illuminati yazin zaten neler gelecektir.

Yorumlari okumadim ama bir yorumdada yazdiklari gibi bunlar seytana tapiyor. Yapmayin lütfen böyle bir yanlis. Müslümanlara bari müslümanlar zarar vermesin iki kurus daha fazla para kazanip, daha fazla seyehat edebilmek icin...
:19::19::19::19::19:

Canım eş onayı olmadan mason olunamıyormuş
Ben o onayı vermicem zaten oyüzden dert etmiyorum

Merhaba begonvil85 ,

Eşinle iletişiminizde sorunlar mevcut. Doğumuna sayılı gün kalmış iken eşin yurt dışında. Belki de doğum zamanına denk gelecek olmasına rağmen bir sonraki fuara gitme planları yapıyor.

Ve bu kadar kopukluk arasında bu cümleyi kurabiliyorsun , gerçekten tebrik ederim. Pekala aklına bunu koyan eşin madem eş rızası istiyorlar bekar olsam sorun olmayacaktı diye düşünürse ne olacak ? Bunu düşündün mü ?

eşinin dostunun yakınının mason olduğunu veya masonlarla birlikte çalıştığını söyleyen arkadaşlar; bu konu çok ilgimi çekti tarafsız gerçek bilgilere nereden ulaşabilirim, hangi kaynakları veya kitapları tavsiye edersiniz??

Back
X