Esim mi haklı, ben mi?

Harcamaları kısmanız konusunda haklısınız
Belki diğer bir firmadan maçları daha uygun bir paketle alabılırsınız onu arastırın
Bir fark yoksada bence bırakın kalsın siz maç izlemediğiniz için size gereksiz geliyor
Farzedelim ki eşiniz ulusal kanalları izlemiyor
O da bu kanalları kapatalım sadece maç olsun yeter deseydi ?

Cep telefonu paketlerini değiştirebilirsiniz belki daha ekonomik paketlere geçersiniz

Gider ne kadar gelir ne kadar

Evet kısmak zorunlu ise büyük bir kalem gibi

Ama mesela internet var evde ya da senin telefonunda

Ev telefonu var mı mesela

Yani esasen başka bir çok yere de para harcıyoruz Adam açıkça tek lüksüm demiş başka yerden kısardım galiba

eşinin başka masrafı yoksa aylık 100 tl için keyfini bozmayın bence demek ki istiyor izlemeyi..

Kapattırdığınızda eşiniz maç izlemek için dışarı çıkacaksa daha pahalıya geliyor.

Bilemedim bana 100 tl çok geldi ama başka da bir eglencesi yok gibi bütün giderleri yaz veya senin yaptığın birşeyden kıssan nasıl olur :27:

Gider ne kadar gelir ne kadar

Evet kısmak zorunlu ise büyük bir kalem gibi

Ama mesela internet var evde ya da senin telefonunda

Ev telefonu var mı mesela

Yani esasen başka bir çok yere de para harcıyoruz Adam açıkça tek lüksüm demiş başka yerden kısardım galiba
Giderlerden kisabilir miyim bilemiyorum.Mesela son ay
Elektrik 77,
Su 80,
Telefonlar 95
Dogalgaz 120 geldi
Her ay 1000 kres ve yol,
kizlarin bankada ceyiz hesabi var 220 oraya,
ayda 4 kere sut aliyorum 70,
haftada 2 kere balik aliyorum pisiriyorlar suanki balik fiyatiyla aylik 120,
Market pazar alisverisi duzenli bir tutarda degil yani sabit degil. Indirim flan takip edemiyorum sanirim onda cuvalliyorum.(Esimin kesintiyi yazmadim maas yazmayi dogru bulmuyotum nedense)

Kiyafet cok almam en son kiza kaban aldim,kardesi de abladan kalanlari giyer genelde. Yani neyden kisabilirim bilmiyorum.

Futbolu hiç tasvip etmesem de eşiniz şu durumda haklı..

Bilemedim bana 100 tl çok geldi ama başka da bir eglencesi yok gibi bütün giderleri yaz veya senin yaptığın birşeyden kıssan nasıl olur :KK53:
Ben kendimden kistim zaten:( NE oldugunu yazmiyim taslanirim

Bi de yukarıdaki arkadaş söylemiş, maç izlemeyi seviyorsa dışarda izlemek isteyebilir. Evden kıstığınız 100 lirayı dışarda 2 gecede çay parası olarak harcayabilir
Evet o da var. Ya ben yazilanlardan sonra kapattirmama konusunda ikna oldum. Kendimi kk nin en kolay ikna olan uyesi seciyorum:)

Selamlar,
Evdeki bir durumu anlatacagim kizlar,yanlis mi dusunuyorum siz soyleyin.
Spor,mac yayinlari yapan malum bir dijital platform var,basim agrimasin diye adini yazmiyorum siz anlayin.7 yildir uyeyiz ama ben artik kapattirmak istiyorum.Cunku mart ayina kadar esim eksik maas alacak,faturalardan harcamalardan kisalim istiyorum.Kizimin kres masrafi var,mutfaktan da kisamayiz. (Aslinda aylik sabit odenen giderleri mi yazsam bilemedim)
Neyse esime soyledigimde 'aynen kapattiralim' demisti.Bu bahsettigim yayin da her zamanki gibi 'iptal ettirmeyin,size aylik şu kdr ucret olsun.' baska bir gun 'Suanki ucrete ek sinema paketleri ucretsiz olsun'diye kafa karistiriyor.Is arkadaslarimdan da duymustum yakamizi zor kurtardik demislerdi,taahhut verdirip kandiriliyoruz.Ben artik yemiyorum ama esim benim aksimi dusunuyormus.Dun 'benim sigaram yok,alkolum yok bir mac keyfim var ona da karisiyorsun'dedi. Aylik tutari suan 100 veriyoruz,sinema kanallari belgesel kanallari vs.kisitli,onceden kaydi durdurma oynatma bilmem nesine de para veriyordu esim,benim soylememle iptal ettirip tutari dusurtmustu. Ya sizce bos mu vereyim?
Bana genelde ulusal kanallari izledigimiz icin havaya odenen para gibi geliyor ve dedigim gibi bir kac ay kisitli gelirimiz olacak.

Ben parasına degılde evdekı mac yayınına takardım heralde, ıkı kere yemege cıksanız bıle daha cok tutar zaten.
evde her hafta sonu ızlenen en az ıkı uc mac, sınır stress :(

Ben parasına degılde evdekı mac yayınına takardım heralde, ıkı kere yemege cıksanız bıle daha cok tutar zaten.
evde her hafta sonu ızlenen en az ıkı uc mac, sınır stress :KK43:
Onda problem yok,onun kadar bilgim olmasa da ben de izliyorum.Gs-fb atismamizla ilgili komik anilarimiz var hatta bir kere esimin yuzunden ana habere cikip rezil olmustum:)

Onda problem yok,onun kadar bilgim olmasa da ben de izliyorum.Gs-fb atismamizla ilgili komik anilarimiz var hatta bir kere esimin yuzunden ana habere cikip rezil olmustum:)
Bu anını meraj ettim anlatirmisin;)))

Ben de aslında onlara üye olmak istiyorum en azından evde oyalanir biraz diye tvde abuk subuk şeyler yüzünden ya haber kanali yada çizgi film açık:)

Bu anını meraj ettim anlatirmisin:KK66:))

Ben de aslında onlara üye olmak istiyorum en azından evde oyalanir biraz diye tvde abuk subuk şeyler yüzünden ya haber kanali yada çizgi film açık:)
Ama sonra kurtulamazsin. Iptal ettirmek istesen cezali vs. 2 ay odeyemedi 205tl,bir de kapattirma ucreti 235tl. Bugun 440tl verip kapattiracaktim ama vazgectim,izlesin napalim.

gercekten esinizin tek ozel masrafi o tv yayini ise bence esiniz hakli

Giderlerden kisabilir miyim bilemiyorum.Mesela son ay
Elektrik 77,
Su 80,
Telefonlar 95
Dogalgaz 120 geldi
Her ay 1000 kres ve yol,
kizlarin bankada ceyiz hesabi var 220 oraya,
ayda 4 kere sut aliyorum 70,
haftada 2 kere balik aliyorum pisiriyorlar suanki balik fiyatiyla aylik 120,
Market pazar alisverisi duzenli bir tutarda degil yani sabit degil. Indirim flan takip edemiyorum sanirim onda cuvalliyorum.(Esimin kesintiyi yazmadim maas yazmayi dogru bulmuyotum nedense)

Kiyafet cok almam en son kiza kaban aldim,kardesi de abladan kalanlari giyer genelde. Yani neyden kisabilirim bilmiyorum.

Birkaç ay çeyiz hesabından kısardım ben olsam. Evet geleceği düşünmelisiniz ama birkaç aylık mevzuysa sorun olmaz, sonra elinize toplu geçer direkt yatırırsınız. 100 tl lik adamın zevkini kısmak bana kötü geldi, zaten stres doluyuz, e azalma da olacak diyorsunuz gelirde, iyice strese girmesin eşiniz.

Selamlar,
Evdeki bir durumu anlatacagim kizlar,yanlis mi dusunuyorum siz soyleyin.
Spor,mac yayinlari yapan malum bir dijital platform var,basim agrimasin diye adini yazmiyorum siz anlayin.7 yildir uyeyiz ama ben artik kapattirmak istiyorum.Cunku mart ayina kadar esim eksik maas alacak,faturalardan harcamalardan kisalim istiyorum.Kizimin kres masrafi var,mutfaktan da kisamayiz. (Aslinda aylik sabit odenen giderleri mi yazsam bilemedim)
Neyse esime soyledigimde 'aynen kapattiralim' demisti.Bu bahsettigim yayin da her zamanki gibi 'iptal ettirmeyin,size aylik şu kdr ucret olsun.' baska bir gun 'Suanki ucrete ek sinema paketleri ucretsiz olsun'diye kafa karistiriyor.Is arkadaslarimdan da duymustum yakamizi zor kurtardik demislerdi,taahhut verdirip kandiriliyoruz.Ben artik yemiyorum ama esim benim aksimi dusunuyormus.Dun 'benim sigaram yok,alkolum yok bir mac keyfim var ona da karisiyorsun'dedi. Aylik tutari suan 100 veriyoruz,sinema kanallari belgesel kanallari vs.kisitli,onceden kaydi durdurma oynatma bilmem nesine de para veriyordu esim,benim soylememle iptal ettirip tutari dusurtmustu. Ya sizce bos mu vereyim?
Bana genelde ulusal kanallari izledigimiz icin havaya odenen para gibi geliyor ve dedigim gibi bir kac ay kisitli gelirimiz olacak.

Bence haklı yada haksız aranacak bir durum yok. Maaşı eşiniz alıyorsa çekilecekse sıkıntısını o çeksin kendi haline bırakın.

Ama sonra kurtulamazsin. Iptal ettirmek istesen cezali vs. 2 ay odeyemedi 205tl,bir de kapattirma ucreti 235tl. Bugun 440tl verip kapattiracaktim ama vazgectim,izlesin napalim.
Izlesin yaa kafa dagitiyorlar

Başka şeylerden de kısılabilir

Bu anını meraj ettim anlatirmisin:KK66:))

Ani:) . 2007miydi neydi Roberto Carlos fbye transfer olmustu. Esimle sevgiliydik kadikoyde bulusalim dedi,gezerken iste transfer oldu statta imza toreni var diye beni zorla o gicik statlarina soktu. Imzadan sonra Roberto Carlos gitti, 8-9 tane kamera tribunlerdeki traftarlara donup bu buyuk transfer icin NE dusunuyorsunuz diye birilerine soruyordu. Esim de bagirarak 'burada gs li var'diye beni gosterdi. Kameramanlar kosarak yuzume yuzume flas patlattilar.Iste rakip takimi kiskanma oldu mu diye sordular. NE dedigimi hic hatirlamiyorum patlican gibi kizardigimi hatirliyotum sadece:) O aksam atvye fox cikmis. Amcamlar bir kac krabamiz birkac arkadasimiz izlemis,bana anahaberde NE isin vardi sari kanarya diye lakap takmislardi

Back
X