- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar,
Evdeki bir durumu anlatacagim kizlar,yanlis mi dusunuyorum siz soyleyin.
Spor,mac yayinlari yapan malum bir dijital platform var,basim agrimasin diye adini yazmiyorum siz anlayin.7 yildir uyeyiz ama ben artik kapattirmak istiyorum.Cunku mart ayina kadar esim eksik maas alacak,faturalardan harcamalardan kisalim istiyorum.Kizimin kres masrafi var,mutfaktan da kisamayiz. (Aslinda aylik sabit odenen giderleri mi yazsam bilemedim)
Neyse esime soyledigimde 'aynen kapattiralim' demisti.Bu bahsettigim yayin da her zamanki gibi 'iptal ettirmeyin,size aylik şu kdr ucret olsun.' baska bir gun 'Suanki ucrete ek sinema paketleri ucretsiz olsun'diye kafa karistiriyor.Is arkadaslarimdan da duymustum yakamizi zor kurtardik demislerdi,taahhut verdirip kandiriliyoruz.Ben artik yemiyorum ama esim benim aksimi dusunuyormus.Dun 'benim sigaram yok,alkolum yok bir mac keyfim var ona da karisiyorsun'dedi. Aylik tutari suan 100 veriyoruz,sinema kanallari belgesel kanallari vs.kisitli,onceden kaydi durdurma oynatma bilmem nesine de para veriyordu esim,benim soylememle iptal ettirip tutari dusurtmustu. Ya sizce bos mu vereyim?
Bana genelde ulusal kanallari izledigimiz icin havaya odenen para gibi geliyor ve dedigim gibi bir kac ay kisitli gelirimiz olacak.
Çok iyiymiş yaa:)))Ani:) . 2007miydi neydi Roberto Carlos fbye transfer olmustu. Esimle sevgiliydik kadikoyde bulusalim dedi,gezerken iste transfer oldu statta imza toreni var diye beni zorla o gicik statlarina soktu. Imzadan sonra Roberto Carlos gitti, 8-9 tane kamera tribunlerdeki traftarlara donup bu buyuk transfer icin NE dusunuyorsunuz diye birilerine soruyordu. Esim de bagirarak 'burada gs li var'diye beni gosterdi. Kameramanlar kosarak yuzume yuzume flas patlattilar.Iste rakip takimi kiskanma oldu mu diye sordular. NE dedigimi hic hatirlamiyorum patlican gibi kizardigimi hatirliyotum sadece:) O aksam atvye fox cikmis. Amcamlar bir kac krabamiz birkac arkadasimiz izlemis,bana anahaberde NE isin vardi sari kanarya diye lakap takmislardi
Aslinda tek mac degil bazi programlari da izliyor.Biraz once yine aramislar,Iptal ettirmeyin kredi kartiniz varsa 1yillik toplam cekelim ayda 80 olsun demisler. O da bana sordu. Ayni kalsin kpattirma dedim.Yine kandik yani
Ya ben makineyi cok calistiriyorum yiginla kirlimiz ve utumuz cikiyor. Dedigin gibi hizli da yikaniyor 15dk olan degil ama 1 saat olanda. Eko da yikarsam 2bucuk saat surer.Fiyata cok farki oluyor mu?
Biz aylık 300 lirayı sigaraya bağışlıyoruz.100 liranın lafını etmeyin benceSelamlar,
Spor,mac yayinlari yapan malum bir dijital platform var,basim agrimasin diye adini yazmiyorum siz anlayin.7 yildir uyeyiz ama ben artik kapattirmak istiyorum.Cunku mart ayina kadar esim eksik maas alacak,faturalardan harcamalardan kisalim istiyorum.Kizimin kres masrafi var,mutfaktan da kisamayiz. (Aslinda aylik sabit odenen giderleri mi yazsam bilemedim)
Neyse esime soyledigimde 'aynen kapattiralim' demisti.Bu bahsettigim yayin da her zamanki gibi 'iptal ettirmeyin,size aylik şu kdr ucret olsun.' baska bir gun 'Suanki ucrete ek sinema paketleri ucretsiz olsun'diye kafa karistiriyor.Is arkadaslarimdan da duymustum yakamizi zor kurtardik demislerdi,taahhut verdirip kandiriliyoruz.Ben artik yemiyorum ama esim benim aksimi dusunuyormus.Dun 'benim sigaram yok,alkolum yok bir mac keyfim var ona da karisiyorsun'dedi. Aylik tutari suan 100 veriyoruz,sinema kanallari belgesel kanallari vs.kisitli,onceden kaydi durdurma oynatma bilmem nesine de para veriyordu esim,benim soylememle iptal ettirip tutari dusurtmustu. Ya sizce bos mu vereyim?
Bana genelde ulusal kanallari izledigimiz icin havaya odenen para gibi geliyor ve dedigim gibi bir kac ay kisitli gelirimiz olacak.
Ani:) . 2007miydi neydi Roberto Carlos fbye transfer olmustu. Esimle sevgiliydik kadikoyde bulusalim dedi,gezerken iste transfer oldu statta imza toreni var diye beni zorla o gicik statlarina soktu. Imzadan sonra Roberto Carlos gitti, 8-9 tane kamera tribunlerdeki traftarlara donup bu buyuk transfer icin NE dusunuyorsunuz diye birilerine soruyordu. Esim de bagirarak 'burada gs li var'diye beni gosterdi. Kameramanlar kosarak yuzume yuzume flas patlattilar.Iste rakip takimi kiskanma oldu mu diye sordular. NE dedigimi hic hatirlamiyorum patlican gibi kizardigimi hatirliyotum sadece:) O aksam atvye fox cikmis. Amcamlar bir kac krabamiz birkac arkadasimiz izlemis,bana anahaberde NE isin vardi sari kanarya diye lakap takmislardi
Hadi yaa:) Demekki baskalari da varmis, ben siyah sac beyaz tenliyim![]()
ben öyle bir şey izlemiştim ama yılını hatırlamıyorum,sarışınmıydınız o zaman:))
Bana da elektrikle su az geldi. Hatta hangi sehirde yasiyor acaba dedim. Benim 70 den asagi du 120 den asagi elektrik gelmez.Ayda 100 yılda 1200 yapar maç için çok para
Kapatın onu netten canlı yayın yapanlar var ordan izlesin bedava ( biz öyle izliyoruz)
Elektrik suyun fazla geldi bana makinaları hızlı yıkamamı yapıyosun öyle yapıyosan yapma ekoda çalıştır hepsini .
Selamlar,