Eşim mi haklı ben mi....

Tamam diyelim ki izledi. Sizinle bir daha izlese ne var ki? Ben buna da takıldım. Zaten küfür olayı kabul edilemez. Madem kıskanç olduğunuzu düşünüyor. Sorun olacağını bile bile izledim diye uyuyor. Demiyorum ki yalan söylesin ama alt tarafı film. Dıgerleri izlerken izlemişse eğer sizinle de izleyebilirdi.

SEn haklısın

Çok sinir bozucu

Benzer bir şey başıma gelmişti. Sevgilime demiştim ki işte Avrupanın bilmem kaçıncı büyük akvaryumu imiş, içinde bilmem kaç çeşit canlı varmış, çocuklarımızı alıp götürelim bir gün (bende 2 onda 1 kız). Ben de hiç görmedim, görmeyi de çok istiyorum, çocuklar da çok eğlenir. Tamam demişti.

Sonra bir gün telefonundan bir şey gösteriyor galeriden. Aaaa bir baktım gitmişler akvaryuma. Kızı ve kızının annesi ile!

Çok bozulmuştum. Sanki o benim hayalimdi. Hayalim çalınmış gibi hissetmiştim.

Üstüne üstlük sonradan öğrenmiştim. Yani gitmeden önce bir söyle bari.

Sizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz sanki hiç izlememiş gibi sizinle tekrar izleyebilirdi. Sizin konuya verdiğiniz önemi anlamamış. Küfür olayına hiç girmiyorum. Orası zaten affedilemez.

Valla bende esime bir çok film oneriyorum izleyelim diye ama hepsini izlemis oluyor. Oturup beraber izlemediğimiz baska filmler buliyoruz. Esim film kurdu,bekarken yada ben annemdeyken geceleri hep izler. Ama sinemada olan filmleri bensiz asla izlemez. Bana bunu yapsa bende cok kizarim,dellenirim.

O değil de ben filmi merak ettim ..hangi film ismi falan ?

Ben olsam bu kadar büyütmezdim. Nöbette arkadaşları açmış izlemişler ne dicek ki ben bunu eşimle izlicem başka bişey açın mı? Hoş olmaz . Benim de çok istediğim bir filim vardı sonra o ara eşim iş seyahatine gitti arkadaşlarla planımız vardı ardından ısrar ettiler sinemaya gittik ve benim eşimle izlemek istediğim ona sürekli bahsettiğim flimi seçtiler hiç bişey demedim. İzledik eşim bir hafta sonra geldi onunla da gittim izledim .

İyi de siz eşinize “ben seyrettim bunu, yatıyorum, seyretmeyeceğim” deyip sonra küfürlü kavga mı ettiniz?

Konu sahibinin eşi de seyrettiğini hiç çaktırmayıp veya “aşkım bu filmi arkadaşlar seyrediyordu, ben de seyrettim ama seninle seyretmenin tadı bir başka” deyip yeniden izleseydi hiç sorun olmayacaktı.

Saygının olmadığı yerde sevgi çok fazla birşey ifade etmiyor haklısınız eşiniz size saygı duymayı öğrensin. Sizin aylardır söylediğiniz filmi iş yerinde başkasıyla izlemek nedir ve siz haklı sitemde bulunurken küfür hakaret nedir?

Gizli saklı yapılan işlerden iyi koku almam ben. Ben o kadar istiyeceğim, bunu da defalarca söyleyeceğim ve gidip başkaları ile izleyecek hem de kadın olacak bunlar!
Suçlu suçlu üste çıkmasın eşiniz.

Tamam da filmi o izlemek istememiştir ki oradakiler izleyelim demiştir o da yok ben karımla izleyeceğim nasıl desin ki o ortamda. Ayrıca bilgisayardan mı izliyorlar anlamadım nöbet tutarken. Canı sıkılıyordur orada ismini de senden duyduğu için aklında kalıp açmış olabilir de başka film izlersiniz ne var tek başınıza izleseniz ne olacak.

Ayrıca 2-3 güne bilemedin 1 haftada bir eşinizle ilgili konu açıyoruz herşeyi takıntı haline getirip burada yazıyorsunuz. Yok onu övüyor yok çalışmıyorum diye yeriyor yok şöyle tartıştık vay böyle yaptı ama ne olsa konu açıp duruyorsunuz sizin hiç mi güzel bir anınız yok her konunuz tartışma her konunuz bir takıntı.. Ee boşanın o zaman daha çarşamba günü konu açmışsınız onlarca konunuz var.. Bu kadar şikayet normal değil çok mu boş vaktiniz var sürekli eften püften her olaaı biteni buraya yazmaya çocuğunuzda varken üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…