• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim mi haklı yoksa ben mi ?

Ne sorun var ki canım oğlunda?
Hayatını ciddi anlamda etkileyen bir sorun yoksa biraz daha beklemen doğru olur.
Gerçekten salgın var ve hastahanede fazlasıyla hasta insan var bu sıralar. Hasta olabilir. Bir dönem rota virüsü salgını olmuştu geçen yıllarda,arkadaşımın bebeğine bulaşmıştı hastahanede,rutin kontrole gitmişti üstelik arkadaşım.
Dediğim gibi çok ciddi bir sorun yoksa biraz bekletebilirsin.

Ne sorun var ki canım oğlunda?
Hayatını ciddi anlamda etkileyen bir sorun yoksa biraz daha beklemen doğru olur.
Gerçekten salgın var ve hastahanede fazlasıyla hasta insan var bu sıralar. Hasta olabilir. Bir dönem rota virüsü salgını olmuştu geçen yıllarda,arkadaşımın bebeğine bulaşmıştı hastahanede,rutin kontrole gitmişti üstelik arkadaşım.
Dediğim gibi çok ciddi bir sorun yoksa biraz bekletebilirsin.
uykusuzuk bide çok ama çok huysuz acaba psikolojik mi diye baktıracaktım yada kansızlık

uykusuzuk bide çok ama çok huysuz acaba psikolojik mi diye baktıracaktım yada kansızlık
Anladım. Uykusuzluk geçici bir dönem olabilir,2 yaşlarındayken benim kizımda uyumamak için çok direndi bir dönem,sonra düzeldi.
Huysuzluk ićin birşey diyemem ama 2 yaş sendromu olabilir. Birde bu aralar eşinle gerildiniz diye hatırlıyorum,etkilenmiş olabilir.
Tabiki kansızlık için tahlil gerekli ama iştahsızsa multivitamin yada içerisinde vitamin bulunan balık yağı kullanabilirsin doktora gidene kadar. Ben her kış bu iki şurubu dönüşümlü kullanıyorum kızıma 1 şişe mutivitamin bitince 1 şişe balık yaği değiştirerek,değerleri çok mükemmel beslenmemesine rağmen iyi çıkıyor,iştahına da fayda ediyor. Tabi benimde içim rahat oluyor az da olsa. Kullanmıyorsan,yemek seçiyorsa,iyi beslenemediğini düşünüyorsan kullanmanı öneririm.

Eczaneden maske alıyorsunuz ve hastaneye gidiyorsunuz. İnsanlardan ve elini kolunu etrafa sürmesini engelliyorsunuz. Zira çocuğunuzun durumu iyi gözükmüyordu. :KK51:

Selam kızlar,oğlumun sorunlarını biliyorsunuz ben de bi çocuk dr ve çocuk psikiyatristinden bugüne randevu aldım çok doluydu hergün aradım neredeyse neyse tam hazırlanacagım eşim sırf götürmeyeyim çocuğu diye dil dökmeye falan başladı kahvaltı etmedi bildiğiniz yalvarıyor götürme hastane zaten hastalarla dolu ,hava soğuk ,şimdi kan alacağız diye çocuğu delik deşik edecekler sırf bana dil dökmek için işe bile geç kaldı ...Ben ogluma et ,sucuk,bal ,pekmez alırım (alıyor zaten ama yemiyor ki çocuk ) yeterki götürme vs .vs. nihayetinde tamam götürmeyeceğim ama çok kırıldım ben düşünmüyor muyum oğlumu dedim, düşünüyorsun ama çocuk hasta değil ki biraz daha sabret şu grip salgını vs bi geçsin sonra iyi bir dr bulur götürürüz dedi ... niye böyle yapıyor anlamıyorum

bunda kırılacak birşey yok bence canım eşin iyiliğinizi düşünüyor sonuçta.. buara ben değil hastaneye adım atmak hasta insanlarla en ufak bir temas bile kurmuyorum ortalık kırılıyo hastalıktan
uzatmaya gerek yok yaza doğru eşinizle beraber götürürsünüz oğlunuzu doktora

Selam kızlar,oğlumun sorunlarını biliyorsunuz ben de bi çocuk dr ve çocuk psikiyatristinden bugüne randevu aldım çok doluydu hergün aradım neredeyse neyse tam hazırlanacagım eşim sırf götürmeyeyim çocuğu diye dil dökmeye falan başladı kahvaltı etmedi bildiğiniz yalvarıyor götürme hastane zaten hastalarla dolu ,hava soğuk ,şimdi kan alacağız diye çocuğu delik deşik edecekler sırf bana dil dökmek için işe bile geç kaldı ...Ben ogluma et ,sucuk,bal ,pekmez alırım (alıyor zaten ama yemiyor ki çocuk ) yeterki götürme vs .vs. nihayetinde tamam götürmeyeceğim ama çok kırıldım ben düşünmüyor muyum oğlumu dedim, düşünüyorsun ama çocuk hasta değil ki biraz daha sabret şu grip salgını vs bi geçsin sonra iyi bir dr bulur götürürüz dedi ... niye böyle yapıyor anlamıyorum
Eşin haklı. Şu an herkes hasta ve hastanede hastalık kapma olasılığı çok yüksek. Bugün ben de hastanedeydim ve ufacık çocuklarla gelenleri görünce çok üzüldüm hasta olacaklar diye.

32 aylık bir ufaklık zaten boşanma evresine geldiysen çocuk bu durumdan çok çok fazla etkilenmiştir ister istemez duyabileceği yerde tartışma kavga olur bu yüzden dikkatleri üstüne çekmek çocuk için en kolay tarafıdır işin sizin ilişkinizide sağlama alır kendi dünyasında çünkü o ağlarken sizin kavgaya zamanınız olmaz sorununuz tam olarak nedir bilemiyorum ama bence doktor işine çok takılmayın hava beter ortalık hastalık kaynıyo götürmemeniz yerinde bir karar olur bence bu durumları için siz eşinizle alakadar olun o sizinle aanızda sevgi bağını hissettiğinde eminim daha iyi olacaktır çocuğunuzda iştah konusuda herkesin derdi ama çok şükür o yaşa gelmiş açlıktan ölmez siz teklif etmeseniz bir mddet sonra kendi koşa koşa gelir acıktım diye vitamin ihmal etmeyin bence bizim doktorumuz kışın sürekli kullanmamızı tavsiye ediyo çok şükür bir sıkıntımızda yok

sende kırılacak yer arıyormussun canım yaaa ,allah çok gerek etmesin ama bende çok götürme taraftarı değilim okuyup bildiğim kadarıyla müdahele ederim kızıma , ama eşim sağlık konusunda bilgisiz oldugu halde genede götürme der.

sende kırılacak yer arıyormussun canım yaaa ,allah çok gerek etmesin ama bende çok götürme taraftarı değilim okuyup bildiğim kadarıyla müdahele ederim kızıma , ama eşim sağlık konusunda bilgisiz oldugu halde genede götürme der.
eşime bişey söylemedim sadece kırıldım bende dr a çok mecbur kalmadıkça götürmem zaten

Kocan hakli etraf hastalik hep doktorlar bile hastanelere olabildigince gitmeyin diyorlar cocugu iyice hasta etmemek icin gondermemistir bencede bi kac ay gecsin oyle n

Back
X