- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
arkadaslar doguma az kaldi .dogumdan sonra ucretsiz izin alacaktim . esimin uzak ve daha kucuk bir sehire gorevlendirilmesi cikti. muhtemelen suresi belli degil yani bir yilda kalabilir iki yilda uc yilda. ama nezman donecegi de belli olmadigi icin bulundugumuz evi kapatmayacagiz.yani burdan bir masraf olacak. gidecegimiz yerdede mecburen esyali daire tutatcagiz .ve bebegin besigi arabasi esyalar bizim kiyafetler oraya tasiyacagiz. esimin maasi benimkinden 1000 tl fazla .o sehire gidersek yada burada kalirsak yaklasik ayni para kaliyor elimizde.eesimde diyorki bana ben ucretsize ayrilayim hic gitmeyelim bebege bakarim diyor. ama ben zaten hep bebegime kendim bakmak istiyodum ve isten iki yil ayri kalacagim diye sevincliydim cunku ortami sevmiyorum. ne yapacagiz bilmiyorum.anneler siz daha iyi bilirsiniz bebegin ihtiyacini
not zaten ben esimin istegine hic sicak bakmiyorum ancak akil akildan ustun die sormak istedim
Siz izne çıkın o evi kapatın eşinizin olduğu yere gidin ordan bi ev tutun en mantıklısıarkadaslar doguma az kaldi .dogumdan sonra ucretsiz izin alacaktim . esimin uzak ve daha kucuk bir sehire gorevlendirilmesi cikti. muhtemelen suresi belli degil yani bir yilda kalabilir iki yilda uc yilda. ama nezman donecegi de belli olmadigi icin bulundugumuz evi kapatmayacagiz.yani burdan bir masraf olacak. gidecegimiz yerdede mecburen esyali daire tutatcagiz .ve bebegin besigi arabasi esyalar bizim kiyafetler oraya tasiyacagiz. esimin maasi benimkinden 1000 tl fazla .o sehire gidersek yada burada kalirsak yaklasik ayni para kaliyor elimizde.eesimde diyorki bana ben ucretsize ayrilayim hic gitmeyelim bebege bakarim diyor. ama ben zaten hep bebegime kendim bakmak istiyodum ve isten iki yil ayri kalacagim diye sevincliydim cunku ortami sevmiyorum. ne yapacagiz bilmiyorum.anneler siz daha iyi bilirsiniz bebegin ihtiyacini
not zaten ben esimin istegine hic sicak bakmiyorum ancak akil akildan ustun die sormak istedim
Bebeğin ihtiyacı ne olur diye sormuş,
Bebeğin ihtiyacı olan tek şey de annesi, babanın izne ayrılması kadar mantıksız birşey yok. Bu konuda eğitimi ya da tecrübesi yoksa zaten doğru düzgün bakamayacak ki iki aylık bebeğe baba nasıl baksın? Bi arkadaş da yazmış, bebeğe bakıyorum diye hiçbir işe de el sürmeyecek, bir süre sonra da muhtemelen kv gelecek. Ne gerek var ki?
Madem koca ücretsiz izne ayrıldığında pek kayıpları olmayacak, anne ücretsiz izne ayrılıp ayrı ev açtıklarında da o kadar kayıpları olmaz. En önemlisi kafası rahat olur hatunun.
erkeklerin % 90 ı emen bebeğe bakamaz. o yüzden ya babaanne büyütüyor ya da jet hızıyla evleniyor erkek.Ya ücretsiz izin konusunda yorum yapmayacağım hanimefendinin sartlarinda bence de kendisinin izne ayrılması daha iyi olur fakat lütfen bırakın artık şu anne bebekte yetkili tek kişiymis de baba yabancı bir insanmis tavirlarini. Sonra kocalarimiz bizi hizmetci gibi kullanıyor, çocukla ilgilenmiyor diye konu açıyorsunuz e siz bunu hissettiriyorsunuz çünkü. Hanimefendinin şartları için konuşmuyorum fakat normal şartlarda bir baba da çocuğuna bakabilir/bakmak zorunda fakat ben yorumlarda böyle bi zihniyet hissetmedim. Ama boyle bi zihniyet olmali yok öyle sadece yapımda görev almak, babanin da en az anne kadar sorumlulugu olmalı. Tamam emziremez ama çok cok elzem bi durum varsa ortada, annenin gitmeden sagdigi sütü icirecek. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var anneye bi sey olsa bu çocuk babaya kalacak, bu adam kendi çocuğunu annesine mi birakacak yeni hanim mi bulacak kendine? Neymiş efendim baba 2 aylık bebeğe bakamazmis bu nasıl zihniyet efendim.
Evet haklısınız öyle. Ama çok kötü bir durum.erkeklerin % 90 ı emen bebeğe bakamaz. o yüzden ya babaanne büyütüyor ya da jet hızıyla evleniyor erkek.
evet. kötü bir gerçek.Evet haklısınız öyle. Ama çok kötü bir durum.
Ya ücretsiz izin konusunda yorum yapmayacağım hanimefendinin sartlarinda bence de kendisinin izne ayrılması daha iyi olur fakat lütfen bırakın artık şu anne bebekte yetkili tek kişiymis de baba yabancı bir insanmis tavirlarini. Sonra kocalarimiz bizi hizmetci gibi kullanıyor, çocukla ilgilenmiyor diye konu açıyorsunuz e siz bunu hissettiriyorsunuz çünkü. Hanimefendinin şartları için konuşmuyorum fakat normal şartlarda bir baba da çocuğuna bakabilir/bakmak zorunda fakat ben yorumlarda böyle bi zihniyet hissetmedim. Ama boyle bi zihniyet olmali yok öyle sadece yapımda görev almak, babanin da en az anne kadar sorumlulugu olmalı. Tamam emziremez ama çok cok elzem bi durum varsa ortada, annenin gitmeden sagdigi sütü icirecek. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var anneye bi sey olsa bu çocuk babaya kalacak, bu adam kendi çocuğunu annesine mi birakacak yeni hanim mi bulacak kendine? Neymiş efendim baba 2 aylık bebeğe bakamazmis bu nasıl zihniyet efendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?