esim MISIR a gıdecegım dıye tutturdu

Farkındayım, inanamıyorum çünkü. Birşeyler yapması lazım konu sahibinin. Bir şekilde izin vermesin işte. Peşin şeyler söylemek istemiyorum ama ben olsam hayatta kaldıramazdım. Ya ben ya işi, bitti...

Bu işin sonu bana da hayırlı görünmüyor.

Cocuklariniz kac yasinda bilmiyorum da sartlari ne olursa olsun 3 cocuk ardina bakip gidilmez.Esiniz ozel sektorde galiba.Asker ya da polis ogretmen gibi yani memur olsa vatan gorevi taman allah hepsinin kolayligini versin.Kusura bakmayin ama esinizin karari cok bencilce.

Hepiniz haklısınız ama bende haklıyım!
Banasorduğu yada benden izin aldığı yok ki tamam maaşın tümü hesabıma yatıyor orda aylık 100 dolarharcamıyor bile ben biriktiriyorum bir evimiz daha olsun istiyormuş gençken yavrularımız için kenara para koymalıymışız yani sizinle de konuşsa yok diyemezsiniz ikna ediyor beni
Burda 1800 tl alacakken
Orda 5500 tl aylık olunca cazip geliyor ona
Elbette gençliğim gidiyor Rabbim beterinden saklasın bu günümüzü aratmasın
Dinlemiyor ki

Yine gelmemeye kalkarsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Siz hamileyken soda istemistinizde esiniz tenezul edip almamisti o bayansiniz demi ...

Kusura bakmayin ama sizi sevse asla bir evi varken bir ev icin gitmezdi

Ha misira gitmis ha iraga ne farkedecek

Son düzenleme:
ben geçmiş konularınızı bilmiyorum ama burada 1800 alan adamın 5500 e Mısır'a gitmesinde bir sakınca görmüyorum...olabilir benim arkadaşımın eşi de bir dönem Libya'da çalışmıştı....3 çocukla kira olmasa da geçim yapmak zor...kaldı ki kendi genç ve bu çocukların masrafları gün geçtikçe ağırlaşacak...tabii ki kolay değil sizin için ama bu durumda olan tek kadınımız sen değilsin...son da olmayacaksın...burada önemli olan kazanılan paranın iyi değerlendirilmesi.... ve eşiniz tüm maaşını size gönderiyormuş....bu erkeklerin pek yaptığı bir davranış biçimi değildir...Allah kolaylık versin...

Selam sizi konularınızdan ve yorumlarınızdan tanıyorum, öncelikle bebişinizi güle güle büyütün, eşiniz konusuna gelince eşiniz benim eşime o kadar benziyor ki, ben ne kadar yıpranıyorsam, eminim sizde o kadar yıpranıyorsunuz. Siz ne derseniz deyin o bildiğini yapacak, o zaman bırakın gitsin, o sizi, çocuklarını ve kendisini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. sadece üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.

eşiniz gerçekten çocuklarına yatırım için mi yoksa özgürlüğü için mi gidiyor, eşi olarak siz herkesten iyi bilirsiniz.
umarım siz haklı çıkarsınız.

önceki konularınız hakkında en ufak bir fikrim yok, ama aradaki 3700 gibi maaş farkı da az değil. 3 çocuk sahibi bir babanın, çocuklarının ileride rahat yaşayabilmesi için, gençken ve çalışma imkanı varken, bunu değerlendirmesi normal geldi bana.

bir süre ayrı kalmak ne kadar kötü de olsa, bir kaç sene kenara para koymak için gitmesi mantıklı.

sizin düşüncelerinize önem vermeyen bir tavır içerisinde yapmış bunları, o biraz kötü tabi. hafif özgür ruhlu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…