Eşim.. mutsuzluğum....

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Eşim ile severek evlendik. Flört dönemimizde 3-4 ay ayni şehirdeydik eşim atanıp başka şehre gitti telefon ile devam ettik ve mesafeden bi an evvel kurtulmak için düğünü çabuk yaptık yani herşey 9 ay içinde olup bitti.. Bu süreçte maalesef iyi tanıyamamışiz birbirimizi. Özellikle kendime bu konuda çok kızıyorum. Evlenip ömürboyu aynı evde yaşayacagin kişiyi iyi tanımak o kadar ölmemeliymiş ki... kafaların uyuşması ne kadar önemliymis... Eşim ile kafalarimizin uyumlu olmadığını yeni farkediyorum. Flört dönemimizde bunlara hiç dikkat etmemistim... eşim hem çok dağınık ve hiç ev islerinde yardim etmeyen biri hem de herseye mana buluyor. Evde bi tane bardak takimi olacakmis herseyden tek olacakmış gözünü yoruyormuş. Duvara bi tane astigim cerceve bile onu rahatsız ediyormuş. Oturma odamız var gayet mütevazi ve fon perdem var gayet sade fon perdemi herkes cok tatli buluyor ama eşimi o bile rahatsiz ediyormuş. Ben aksesuarlari ev içi dizayna çok önem veririm zevkli seyleri severim sade ve şık seylerle eve renk katmayi cok seviyorum. Hayatta en cok önem verdigim sey evim. En çok orda vakit geciriyorum ve gözüme şirin görünmesini istiyorum kim istemez ki.. ama eşime bi hali bi çekyat bi tül perde yetecek onun icin onemli olan tv.. tv den baska birseyi gözü görmüyor oturup bi muhabbet edişimiz bile yok. Bir gün evde is yapmayaym hemen eksik arar şu bibloya ne gerek var şuna buna ne gerek var der durur sürekli beni elestiriyor.. Simdi bu aralar ev almaya sardı. Benim ailemle ortak ev alacakmis ayni evde yaşayacakmisiz dublex ev.. iyice yok olup gitcez ... Eşim nasil bi insan anlamadım... Artik evlilik diye birsey yok gibi aramizda... 1 ay önce doğum yaptim ben lohussliyken yanimda okacagina ev kredilerine bankalara koştu hic yanmda olmadi destek olmadi. Emzirmekten göğüslerim yara oldu dikiş acısı ve uykusuzluk.... hic iyi değilim... mutsuzum geleceğimi pek parlak görmüyorum.. oğlumu düşünüyorm :( simdi diyeceksiniz bu adamdan niye cocuk yaptin diye.. Eşim de erken boşalma problemi var zaten o problemde ayri bi sikinti hic sormayın.... iste kaza ile kaldım esim korunmadi hemde adetimin bittigi gün ve dogustan tek tüpüyüm.. yani Allah illa kısmet edecekmiş.. simdi kendimi cok mutsuz hissediyorum. Midem bulaniyor istahtan kesildim geceleri bebegim uyumuyo su an bile bunlari yazarken çıldıracak gibi oldum..

canım su an lohusasın bu derece yogun hissetmen normal haklısın cokda problem var ama senin önceliğin suan bebegin ve kendin. benimde lohusayken içim ruh durumum cok karmasıktı hep olumsuz seyler aklıma gelr cıldıracak gibi olurdum . geceleri uykusuz kalmanda 2 . 3. ayda azalacak insallh
esinin bibloya karısması mantıksız ev içi süs kadını ilgilendirr.

Sana bebek konusunda yardımcı olacak biri yok mu...anneni çağırsan mesela...dinlenmeye ve bu zor ayları atlatmaya çalış öncelikle...şimdi bu yorgun bedeninle ve kafanla eşini evliliğini düşünme...önce kendini ve bebeğini düşün.dinlen,kendine gel sonra evliliğine kalıcı çözümler bulursun

Bu arada benim eski eşime çok benziyor. Niye 2 yemek takımı var, kristal bardak takımına ne gerek var... kadın işine karışmamalı erkek dediğin.

Bu arada seni hatırladım
Adam o kadar cimri ki dışarı da çıkmıyordu
Diğer konularına da yorum atmıştım değişen bir şey olmamış....

Bosan demek ne kadar doğru direk boşan demişsiniz . Otur ve konuş birbirinizin zevklerine saygı duymaniz gerektiğini anlat birazda lohusalik psikolojisi olabilir erkekler bizim kadar ince dusunemiyor malesef bir kaç ay sonra daha sakin dusenecegini umuyorum lohusalik zor bi evre ama düzelmeyecek şeylerddeğil kendinizi üzme yın ve Bebeğinizin her aninin tadını çıkarın :))

Şuan lohusa oldugun için haliyle duyguların çok yogun ve inişli çıkışlı.
Takıntı yapmak için de gözüne eşine kestirmişsin gibi.

Bekara karı boşamak kolay
İlk önce aile terapistini teklif et
Gidin çözüm bulamazsanız
Boşan bence böyle adamla mutsuz bir ömür geçmez

Ama dediğim gibi bekara karı boşamak kolay

Şuan hassas bir dönemde olduğunuz için normalde size batmayacak şeyler çok büyük sorunlarmış gibi geliyor olabilir bence. Bu hislerinizden, ev dekoruna önem verdiğinizden, kendinizi evde huzurlu hissetmek istediğinizden vs vs hepsinden bahsedin bence eşinize. Erkek için önemsiz gelebilir, konuşup anlamasını sağlamanız lazım.
Hiç tanıyamamışım diye de düşünmeyin bence, zevkler aynı olmak zorunda değil ev dekorasyonunda evlilikte. Birebir aynı olması beklenemez zaten. Bir şeye ne gerek vardı dediğinde, siz ''zaten çok ucuzdu bence çok tatlı duruyor o duvarda'' gibi cevaplar verip geçiştirin.

Ne kadar kolay bosan demek. İnsan biraz moral verici yapıcı bişey yazar. Çok sinir bozucu yaptığınız. Moral bulmak dertlesmek akıl almak için yazmış kadın buraya. :KK20:

Ne diyim o kadar cozumsuz duruyor ki ...
Ne yapsin bosanmasin da ..
Adamin duzelmeye niyeti varmis gibi duruyor mu?
Ben objektif davrandim
Yorum yaparken sizden icazet isteyecek degilim.
Alintilama yapmayin ..
Siz verin bakalim nasil moral vereceksiniz
Hodri meydan ...

Ne diyim o kadar cozumsuz duruyor ki ...
Ne yapsin bosanmasin da ..
Adamin duzelmeye niyeti varmis gibi duruyor mu?
Ben objektif davrandim
Yorum yaparken sizden icazet isteyecek degilim.
Alintilama yapmayin ..
Siz verin bakalim nasil moral vereceksiniz
Hodri meydan ...
Tabiki benden icaze alacak değilsiniz ona lafim yok. Ama bazen insan çözüm bulamasa bile dertlesmek istiyor herşeyin bi üslubu var yani tek kelime bosan yazmak gerçekten okuyunca bile rahatsızlik veriyor ayrıca meydan okuyacak bi durumda yok yani yarış haline getirmeyin durumu

Lohusa olmanın da etkisi var ama canım,senin adam bu . Bakış açısı bu sekilde

En azından yorum yapmasa o bile belki iyi gelicek fikirleriniz uyusmayabilir ama bik bik bik ne öyle herşeye bi laf

Sizde konuşun mutlaka konusmussunuzdur ama ifade et kendini yada sende onu eleştir belki öyle anlar

simdi diyeceksiniz bu adamdan niye cocuk yaptin diye.. Eşim de erken boşalma problemi var zaten o problemde ayri bi sikinti hic sormayın.... iste kaza ile kaldım esim korunmadi hemde adetimin bittigi gün ve dogustan tek tüpüyüm.. yani Allah illa kısmet edecekmiş....
Erken boşalma problemi varsa sen doğum kontrol hapı kullansaydın, spiral taktırsaydın, cilt altı implant taktırsaydın, kondom her markette satılan bir şey.. Allah verdi oldu diye bir şey yok ki.. dikkat edersen olmaz. Bu kadar kadın nasıl korunuyor.
Bu kadar cahil davranmayın bari 2. Olmasın.

Back
X