- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
Eşim ile severek evlendik. Flört dönemimizde 3-4 ay ayni şehirdeydik eşim atanıp başka şehre gitti telefon ile devam ettik ve mesafeden bi an evvel kurtulmak için düğünü çabuk yaptık yani herşey 9 ay içinde olup bitti.. Bu süreçte maalesef iyi tanıyamamışiz birbirimizi. Özellikle kendime bu konuda çok kızıyorum. Evlenip ömürboyu aynı evde yaşayacagin kişiyi iyi tanımak o kadar ölmemeliymiş ki... kafaların uyuşması ne kadar önemliymis... Eşim ile kafalarimizin uyumlu olmadığını yeni farkediyorum. Flört dönemimizde bunlara hiç dikkat etmemistim... eşim hem çok dağınık ve hiç ev islerinde yardim etmeyen biri hem de herseye mana buluyor. Evde bi tane bardak takimi olacakmis herseyden tek olacakmış gözünü yoruyormuş. Duvara bi tane astigim cerceve bile onu rahatsız ediyormuş. Oturma odamız var gayet mütevazi ve fon perdem var gayet sade fon perdemi herkes cok tatli buluyor ama eşimi o bile rahatsiz ediyormuş. Ben aksesuarlari ev içi dizayna çok önem veririm zevkli seyleri severim sade ve şık seylerle eve renk katmayi cok seviyorum. Hayatta en cok önem verdigim sey evim. En çok orda vakit geciriyorum ve gözüme şirin görünmesini istiyorum kim istemez ki.. ama eşime bi hali bi çekyat bi tül perde yetecek onun icin onemli olan tv.. tv den baska birseyi gözü görmüyor oturup bi muhabbet edişimiz bile yok. Bir gün evde is yapmayaym hemen eksik arar şu bibloya ne gerek var şuna buna ne gerek var der durur sürekli beni elestiriyor.. Simdi bu aralar ev almaya sardı. Benim ailemle ortak ev alacakmis ayni evde yaşayacakmisiz dublex ev.. iyice yok olup gitcez ... Eşim nasil bi insan anlamadım... Artik evlilik diye birsey yok gibi aramizda... 1 ay önce doğum yaptim ben lohussliyken yanimda okacagina ev kredilerine bankalara koştu hic yanmda olmadi destek olmadi. Emzirmekten göğüslerim yara oldu dikiş acısı ve uykusuzluk.... hic iyi değilim... mutsuzum geleceğimi pek parlak görmüyorum.. oğlumu düşünüyorm
simdi diyeceksiniz bu adamdan niye cocuk yaptin diye.. Eşim de erken boşalma problemi var zaten o problemde ayri bi sikinti hic sormayın.... iste kaza ile kaldım esim korunmadi hemde adetimin bittigi gün ve dogustan tek tüpüyüm.. yani Allah illa kısmet edecekmiş.. simdi kendimi cok mutsuz hissediyorum. Midem bulaniyor istahtan kesildim geceleri bebegim uyumuyo su an bile bunlari yazarken çıldıracak gibi oldum..