- 20 Ocak 2015
- 9.748
- 14.470
- 448
- 41
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Sonradan sorsaniz olurdu. Ben bebege koşturuyordum sen ne fotosu çekiyordun diye. Ekran görüntüsü de olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşini daha önceden yakaladı affetti. Şimdi herkes ne var bunda deyince aradığı cevabı bulamadı. Düzgünce cevap bile vermiyor sorulara.üye başlığı terk etmiş galiba. yada eşinin suçsuz olduğunu anladı![]()
Eşi dışarıda kızlara baktığı için güvenmediğini söyledi. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. Dediğiniz gibi daha önce yakalamış olmalı ki aklına ilk gelen şey aldatıldığı olmuş. Normalde böyle bir durumda kimsenin aklına aldatıldığı gelmez.Bence eşini daha önceden yakaladı affetti. Şimdi herkes ne var bunda deyince aradığı cevabı bulamadı. Düzgünce cevap bile vermiyor sorulara.
Tatlım lohusa sendromu gibi duruyor. Eğer başka bir dayanağın yoksa böyle şeyleri aklına bile getirme... Mutlu günlerinin tadını çıkar, bebek bakımında eşinden de yardım almayı ihmal etmeSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Ekran goruntusu alimca da bazi telefonlarda fotograf cekme sesi çıkıyor.Ben yoktum odada. Tam girdim fotoğraf çekme sesi geldi yani ben girmeden fotoğraf çekme tuşuna basılmıştı zaten