- 6 Nisan 2025
- 9
- -1
- 1
- 22
3 yıldır evliyiz bir küçük çocuğumuz var. Mutluyum. Buzamana kadar bir dediğimi iki etmedi sadık güvenilir bir eşim var normal zamanlarda dunya iyisi merhametli ilgili birisi. Yeri geldi çocugumuzla kendi ilgilenir bana yardim eder iyi bi baba. Ancak şöyle bişey var bazen tartişma oluyor aramizda her evlilikte oldugu gibi. Ama eşim hakkli da olsa hakssizda olsa asla özür dilemez. Hatta hamileliğim boyunca onun yüzünden çok stres yaşadim çok ağladim bikere olsun başimi okşamadi dönüp bakmadiben sabahlara kadar ağlarken o sirtini döndü öylece uyudu. Bende kirildigim icin gunlerce konusmadim onla. Ama o bana diyorduki reger konusmayacaksan git annenleri arayalim götürsünler seni.
Hiç unutmam yeni dogum yapmistim haliyle bebek geceleri agliyordu esim diyorduki çocugu goturup yetimhaneye vericem. Ve bikez degil defalarca tekrarliyor bunu. Sinirle söylediğini biliyorum ama sinirlede soylemis olsa çok kirici.
Ben kimseden özür dilemem diyor. Hakklida olsa hakksizda olsa hiç özür dilemez küser birkaç gün ayni evin içinde konuşmaz benle. En kötüsüde sinirlenip beni ne hale getirdin demesi. Naptiysan sen kendi kendine yaptin demesi. Ben sana bişey yapmadim kirmadim sen kendi kendine kiriliyorsun demesi. sanki bütün hata benimmiş gibi. Vicdansizsin dedigimdede kiziyor sinirleniyor bagiriyor sen vicdansiz insan görmemişsin diye .
Hatta dün sinir kirizi geçirdim sinirden butun vucudum titriyordu ama onun umrunda bile olmadi. upuzun saçlarimi kestim
dönüp sen naptin diye bakmadi bile. Dünden beri hiçbişey yemedim yiyesim gelmiyor. Oysa benle konusmiyor hatta beni suçluyor
Çok çelişkili bir durum içindeyim.
Hiç unutmam yeni dogum yapmistim haliyle bebek geceleri agliyordu esim diyorduki çocugu goturup yetimhaneye vericem. Ve bikez degil defalarca tekrarliyor bunu. Sinirle söylediğini biliyorum ama sinirlede soylemis olsa çok kirici.
Ben kimseden özür dilemem diyor. Hakklida olsa hakksizda olsa hiç özür dilemez küser birkaç gün ayni evin içinde konuşmaz benle. En kötüsüde sinirlenip beni ne hale getirdin demesi. Naptiysan sen kendi kendine yaptin demesi. Ben sana bişey yapmadim kirmadim sen kendi kendine kiriliyorsun demesi. sanki bütün hata benimmiş gibi. Vicdansizsin dedigimdede kiziyor sinirleniyor bagiriyor sen vicdansiz insan görmemişsin diye .
Hatta dün sinir kirizi geçirdim sinirden butun vucudum titriyordu ama onun umrunda bile olmadi. upuzun saçlarimi kestim

Çok çelişkili bir durum içindeyim.
Son düzenleme: