Eşim narsist olabilir mi? Bu evlilik mi? Ne yapmam gerekiyor? Gitmek de kalmak da çok zor..

Çocuk olunca yalnız çıkmama karışmaz diye bi söylemde bulunmuşsunuz bakın şimdi size bişey anlatayım çocuk olunca siz dışarı çıkarken hava soğuksa çocuk üşüR oluyo Hava sıcaksa başına güneş geçer oluyo.. yalnız nasıl gideceksiniz durmaz beni bekleyin oluyo siz bekliyorsunuz o beni bekleyin yerini ya yorgunluğa yada ilgisizliğe bırakıyo.. siz çocukla arkadaşınıza gitmek isteseniz çocuk nazar olur oluyo çünkü bi tek sizde var çocuk sanki.. arkadaşınızın oğlu biraz hareketliyse zarar vermeye meyilliyse akşam eve gidince kavgayı görün ilgisiz anne gözün nereye bakıyordu oluyo.. siz herşeyi boşverin dizi izlemenize karışan bi adamdan çocuk yapmayı bence hiç mi hiç düşünmeyin. Size karşı olan tavrı adla değişmez ve arada olan çocuğa olur tecrübeyle sabit...

Cocuk olunca yalniz disari çıkabileceğini mi saniyormus konu sahibi?
Once oturdugum evdeki alt komsum 2 cocugu olmasina ragmen eczaneye bile gidemiyordu. Marketmis, gezmeymis hak getire. Eczanelerin eve ilac getirdigini ilk kez onun sayesinde gormustum mesela. Gidemiyordu cunku araştırmış bulmus.

En aci tarafi ise ikinci hamileliginde 1 kez kontrole gitmeden dogurdu. Yollamiyordu esi.

Konu sahibi siz bunu bir daha dusunun. Cocuk yapmaya degil kurtulmaya bakin.
 
Yazdıklarınızı okudum düşündüm, yorumladım. Herkesin üslubu farklı olsada biliyorum anlattıklarım çok ağır olduğu için kızgınsınız ve haklısınız. Bu hafta psikolojik danışmanlık alicam randevu aldım. Zaten aylardır istiyrodum. Şu korona bitsin diye bekliyordum. Ve yavaş yavaş kendimi eski halime getircem inşAllah. Bu süreci kolay atlatmak için güçlü bir psikolojiye ihtiyacım var öncelikle sonra da hakkımda hayırlısı inşAllah olması gereken işlemleri başlatıcam. Herkese teşekürler..
En iyi kararı vermişsiniz.. siz ev eşyası yada otomatik ev robotu değilsiniz hayatta o kadar güzel şeyler var ki hele bi silkelenin kendinize gelin destek alın ama tek yapmayacağınız şey eşiniz düzelir diye beklemek.. hemen hemen aynı yaşlardayız ve sizin mesleğiniz var kimse düzelmez emin olun sizden değerli kimse yok
 
Ev
Cocuk olunca yalniz disari çıkabileceğini mi saniyormus konu sahibi?
Once oturdugum evdeki alt komsum 2 cocugu olmasina ragmen eczaneye bile gidemiyordu. Marketmis, gezmeymis hak getire. Eczanelerin eve ilac getirdigini ilk kez onun sayesinde gormustum mesela. Gidemiyordu cunku araştırmış bulmus.

En aci tarafi ise ikinci hamileliginde 1 kez kontrole gitmeden dogurdu. Yollamiyordu esi.

Konu sahibi siz bunu bir daha dusunun. Cocuk yapmaya degil kurtulmaya bakin.
Evet canım öyle yazmış ve çok üzüldüm çocuk olunca daha zor hem size olan öfkesi artıcak emzirmenize yediklerinize altını değiştirmesine bile karışıcak böyle yapıda biri asla eşine güvenmez benim eşimde öyleydi inanın yemeğe giderdik nereye bakıyorsun e ortam değişik illa merak ediyosun etrafı keşfediyorsun gittiğin yerden zevk almaya çalışıyosun ama baktığım etraf halbuki insanlar değil ama gelde anlat
 
Adam.zaten sizi delirtip evden gondermenin pesinde onu bile acikca çocuk istememe sebebi olarak sunmuş.
Bosanalim dediğinde tamam de ailene sigin bir avukat tut ve olanlari anlat
Ailen de evine gelemediğini soyler zaten
Eşin istediğini yapsin suçlu konuma duser hukuk karşısında.
 
Herkeste size iyi kötü fikrini beyan etmiş zaten.
Siz bunca sıkıntının arasında anne olma fikrine sıcak baktığınız için eleştiri yediniz.
Ben az çektim az da çocugum çeksin hesabı.
Ortak fikir; Boşanın, kendi ayaklarınızın üstüne durmaya çalışın.
Ailenizin yanına gidecek yeriniz olmasa dahi geçici olarak en azından kendinize güveninizin geldiği ve ayaklarınızın daha sıkı yere bastıgı döneme kadar kalabilirsiniz.
Yok yapamam diyorsanız başka çareler aramaya başlayın.
Eşinize tek şey için minnettar olun kendisinin bile ne b.... oldugunun farkında olduğu saçma bir evliliğin içine çocuk fikrini sıgdırmadığı için.

adam ağzıyla sen zaten gidersin diyor
biliyor ki durulacak yer değil
 
Senin kocan narzist değil, ama sadist ve hasta beyinli.
Bir yandan da şükür ediyorum, türkiye in baştaki coook seneler önceki öğretmenlerine. Benim öğretmenlerim, senin kocanin gibi adama iki tekme atıp kapının dışına atardilar. Neolmus bu öğretmenlere yaa. Bir de öğretmenimiz.
 
Bence bu adam.sizden bosanmak istiyor sizin kacmaniz icin elinden geleni yapıyor
Ayrilip başkasıyla evlense belki ona bu kadar baskı kuramayacak
Çünkü bazi erkeklere sözünü dinleyen degil, dinlemis gibi yapip arkasindan isler çeviren kadinlar yaranıyor. Bu tip biriyle tanistirildim.oradan biliyorum.
Bana bin tane kriter saydi eşim boyle.olmali diye ama bana sormadi sen ne istersin.seklinde
Ben sert tepki koyunca ust perdeden konusup seninle.olmayacak dedi sonra 2 ay sonra kapali bir kadinla evlenmis kadin adami.muma çevirmiş telefonu bile kadinin elinde adam.kul köle! Yeter ki basi kapali.olsun !
Kardesim sen de kac kurtul avukatla gorus en yüksek manevi tazminat davasını aç, gec karsisina catir catir ye ve hatta gicikligin dibine vur. Merak etmeyin onu kimse cekmez oldu da yine evlendi emin ol adamin canına okur.
 
Hayret, genelde bu tür karısını köleleştiren herifler özellikle çocuk isterler ki; kadının ayağı eve bağlansın,gidemesin.
Kocan seni istemiyor. Git de diyemiyor, hizmetini kim görecek? O daha iyisini bulana kadar durursun, sonra seni kendi atar zaten evden. Umarım yapar bunu, yoksa senin o cehennemden kendin kaçıp kurtulcağın yok.
 
Siz buna evlilik mi diyorsunuz ? Her konu da köle olmuşsunuz o şahıs a. Adam bile demek istemiyorm bu nasil bir nefret aşağılama ve tek bir karşılık dahi vermemeişsiniz eşinize şimdiye kadar yazık.
Bide bu adamdan çocuk mu düşünüyorsunuz ?
Allah eşinizi ve ailesini islah etsin size de akıl fikir versin. Ne diyeyim başka okurken boğuldum resmenn :KK57:
 
Bosansaniz da ailenize kole.olmayin
Sınırınızı cekin hatta cekin elinizi eteginizi herşeyden aileniz de ruh sağlığınız icin zaten dokunmazlar
Kpss hazırlanın atanın çalışıp kendi ayaklariniz uzerinde durun, bir müddet ailenizi cekersiniz ama sonra kendinizin efendisi olursunuz lütfen ayrılın kacin kurtulun
 
Lütfen beni dinleyin. Bana bir yol gösterin. Çok bunaldım. Ben çıkış yolu bulamıyorum. 3 yıl, 3 aylık evliyim. 28 yaşındayım. Tesettürlüyüm. Çarşafı Şerif giyiniyorum Allahın izniyle. Bilgisayar programcısıyım ama eşim çalışmamı istemediği için bende çalışmıyorum bekarken sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum daha sonra kpss yi kazandım ama tercihimj yapmadım eşim o zmanlar nişanlı m istemiyor diye. Eşim 36 yaşında. Görücü usulü tanıştık ama sevdik birbirimizi. Ama ben eşimin hasta olduğunu düşünüyorum. Yaptıkları normal şeyler değil ve onu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Evimize ailemin gelmesine izin vermiyor. Bunun sebebi olarak biz nikahtan önce bir ayrılık yaşadık ve benim ailem kendi aldıkları eşyaları almıştı çünkü artık onlar hiç istemiyordu bu adamla evlenmemi hemen bittiği için mutlu olmuşlardı daha sonra barışıp yeniden evlenincede eşim asla istemedi ailemi. Onlar bizim yuvamızı yıktı gibi sözler söyledi. Bende daha her sey yeni zamanla düzelir diye düşündüm. Ki onun ailesi çoook berbat şeyler yapmış olmasına rağmen geçmişte kaldı dedim ben görüşmeye devam ettim ki hala yapıyorlar.

Benim ailem ise hiçbir şeyimize asla karışmıyor yani kötü bir durumları söz konusu değil ama eşim hala kin dolu. Arkadaşlarımın, komşularımin, akrabalarımin gelmesine de izin vermiyor eve bir iki komşum var ayda alemde onlara izin veriyor. Bir tek onun annesi ve kardeşi gelebilir bizim eve onun için. Ben hep ağırladım onları ama bir kere bile babama bir kahve ikram edemedim kendi evimde. O kadar canım acıyor ki kardeşlerim bayramlar da bile ablalari na gelemiyor. Markete gitmeme izin vermiyor. Hatta söyle söyleyeyim beni tek başıma hiçbir yere yollamiyor. Hafta da bir gün aileme götürüyor sadece. Para konusunda cimri harçlık istemek zorunda kalıyorum sürekli. Çocuk gibi. Tv izlemek yok. Dizi film her şey yasak. Yani bunlar i yapmak istersem boşanalim diyor hep. Ben onunla mutlu olamayacak miyim? Hiçbir şeye izin vermiyor. Çocuk bile istemiyordu. 1 aydır sadece istemeye başladı oda çok içten bir istek değil henüz her an vazgeçebilir. Gezmeye arada götürüyor ve ağzımdan burnundan getiriyor. Etrafa hep kötü kötü bakıyor her an birini döverek gibi ve benim kafamı bile kaldırmama izin vermiyor.

O kadar korkuyorum ki hep yere bakmak zorunda hissediyorum. İnsanlar a hep beddua ediyor herkes ölsün istiyor bir tek biz kalalım diyor dünyada. Perdeleri açmama bile izin vermiyor. Sürekli gergin agresif ve azarci. Benim canım artık çok yanıyor. Bitsin istemiyorum ama nasıl onun normal biri olması için yardımcı olmalıyım bilmiyorum. Annesi nde de bu tarz şeyler var hep beni bir şeyler le suçlardı. Benim tavaları mı sen mi çizdin demişti bir kere. Yani ona öyle söylüyorlarms. Olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüp inanıyor ve ona göre bana tavır alıyor. Mesela benim onlara büyü yaptığıma inanıyor çoğu zaman benim yaptığım hiçbir şeyi yemiyor. Eşim de öyle çoğu zaman bir şey dökülünce ve bozulunca benim bilerek yaptığımı iddia ediyor ve ceza veriyor. Mesela 1.5 sene boyunca bal almadı eve. Benim balı çöpe döktüğümü düşündüğü için. Daha o kadar çok şey var ki. Nasıl anlatsam. Nasıl yazsam ben bilmiyorum.

Eşyaların yerlerine bile karışıyor. Her şeye ne gerek var onu alma bunu buraya koyma vs. Konuşacak pek kimse yok. Aileme anlatamıyorum onlar hiç istemediler evlenmemi anlamislardi ama ben çok geç gördüm yada düzelir biraz anlayışlı olur beni uzdugunu fark eder sandım. Ama çok merhametsiz. Sürekli azar hakaret. İçim acıyor dediği her şeyi yapıyorum ama yine de mutlu değil. Hep daha fazlasını istiyor benden. Benim hep eksik olduğumu yanlış olduğumu söylüyor. Hep itaatsizlikle suçluyor. Saygısız olduğumu söylüyor. Allah şahidim olsun ki her sözünü dinliyorum. Ama hep bir eksik bir kusur buluyor hep sabrediyorum ama sürekli ağlıyorum çünkü üzülüyorum. Ben aile olmak için evlendim ne ailemi istiyor nede kendi ailesi beni istiyor çocuk ta istemiyordu 1 ay öncesine kadar ben anne olmak istiyorum diye ağladım yıllarca ama o sen bir gün çeker gidersin çocuk yapmayalım diyordu. Artık çıldırcam böyle evlilik hayatı olmaz anlatamıyorum hep dua ediyorum zamana bıraktım ama bende ozeniyorum aile görünce bizde aile gibi yaşayalım istiyrum çok şey mi istiyorum . Lütfen yardım edin. Elimden bir şey gelmiyor evden çıkamıyorum çıksam nereye gidip kimden yardım alcam hiç bilmiyorum ki zaten. Şimdiden cevap verenlerden Allah razı olsun inşAllah.
Lütfen beni dinleyin. Bana bir yol gösterin. Çok bunaldım. Ben çıkış yolu bulamıyorum. 3 yıl, 3 aylık evliyim. 28 yaşındayım. Tesettürlüyüm. Çarşafı Şerif giyiniyorum Allahın izniyle. Bilgisayar programcısıyım ama eşim çalışmamı istemediği için bende çalışmıyorum bekarken sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum daha sonra kpss yi kazandım ama tercihimj yapmadım eşim o zmanlar nişanlı m istemiyor diye. Eşim 36 yaşında. Görücü usulü tanıştık ama sevdik birbirimizi. Ama ben eşimin hasta olduğunu düşünüyorum. Yaptıkları normal şeyler değil ve onu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Evimize ailemin gelmesine izin vermiyor. Bunun sebebi olarak biz nikahtan önce bir ayrılık yaşadık ve benim ailem kendi aldıkları eşyaları almıştı çünkü artık onlar hiç istemiyordu bu adamla evlenmemi hemen bittiği için mutlu olmuşlardı daha sonra barışıp yeniden evlenincede eşim asla istemedi ailemi. Onlar bizim yuvamızı yıktı gibi sözler söyledi. Bende daha her sey yeni zamanla düzelir diye düşündüm. Ki onun ailesi çoook berbat şeyler yapmış olmasına rağmen geçmişte kaldı dedim ben görüşmeye devam ettim ki hala yapıyorlar.

Benim ailem ise hiçbir şeyimize asla karışmıyor yani kötü bir durumları söz konusu değil ama eşim hala kin dolu. Arkadaşlarımın, komşularımin, akrabalarımin gelmesine de izin vermiyor eve bir iki komşum var ayda alemde onlara izin veriyor. Bir tek onun annesi ve kardeşi gelebilir bizim eve onun için. Ben hep ağırladım onları ama bir kere bile babama bir kahve ikram edemedim kendi evimde. O kadar canım acıyor ki kardeşlerim bayramlar da bile ablalari na gelemiyor. Markete gitmeme izin vermiyor. Hatta söyle söyleyeyim beni tek başıma hiçbir yere yollamiyor. Hafta da bir gün aileme götürüyor sadece. Para konusunda cimri harçlık istemek zorunda kalıyorum sürekli. Çocuk gibi. Tv izlemek yok. Dizi film her şey yasak. Yani bunlar i yapmak istersem boşanalim diyor hep. Ben onunla mutlu olamayacak miyim? Hiçbir şeye izin vermiyor. Çocuk bile istemiyordu. 1 aydır sadece istemeye başladı oda çok içten bir istek değil henüz her an vazgeçebilir. Gezmeye arada götürüyor ve ağzımdan burnundan getiriyor. Etrafa hep kötü kötü bakıyor her an birini döverek gibi ve benim kafamı bile kaldırmama izin vermiyor.

O kadar korkuyorum ki hep yere bakmak zorunda hissediyorum. İnsanlar a hep beddua ediyor herkes ölsün istiyor bir tek biz kalalım diyor dünyada. Perdeleri açmama bile izin vermiyor. Sürekli gergin agresif ve azarci. Benim canım artık çok yanıyor. Bitsin istemiyorum ama nasıl onun normal biri olması için yardımcı olmalıyım bilmiyorum. Annesi nde de bu tarz şeyler var hep beni bir şeyler le suçlardı. Benim tavaları mı sen mi çizdin demişti bir kere. Yani ona öyle söylüyorlarms. Olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüp inanıyor ve ona göre bana tavır alıyor. Mesela benim onlara büyü yaptığıma inanıyor çoğu zaman benim yaptığım hiçbir şeyi yemiyor. Eşim de öyle çoğu zaman bir şey dökülünce ve bozulunca benim bilerek yaptığımı iddia ediyor ve ceza veriyor. Mesela 1.5 sene boyunca bal almadı eve. Benim balı çöpe döktüğümü düşündüğü için. Daha o kadar çok şey var ki. Nasıl anlatsam. Nasıl yazsam ben bilmiyorum.

Eşyaların yerlerine bile karışıyor. Her şeye ne gerek var onu alma bunu buraya koyma vs. Konuşacak pek kimse yok. Aileme anlatamıyorum onlar hiç istemediler evlenmemi anlamislardi ama ben çok geç gördüm yada düzelir biraz anlayışlı olur beni uzdugunu fark eder sandım. Ama çok merhametsiz. Sürekli azar hakaret. İçim acıyor dediği her şeyi yapıyorum ama yine de mutlu değil. Hep daha fazlasını istiyor benden. Benim hep eksik olduğumu yanlış olduğumu söylüyor. Hep itaatsizlikle suçluyor. Saygısız olduğumu söylüyor. Allah şahidim olsun ki her sözünü dinliyorum. Ama hep bir eksik bir kusur buluyor hep sabrediyorum ama sürekli ağlıyorum çünkü üzülüyorum. Ben aile olmak için evlendim ne ailemi istiyor nede kendi ailesi beni istiyor çocuk ta istemiyordu 1 ay öncesine kadar ben anne olmak istiyorum diye ağladım yıllarca ama o sen bir gün çeker gidersin çocuk yapmayalım diyordu. Artık çıldırcam böyle evlilik hayatı olmaz anlatamıyorum hep dua ediyorum zamana bıraktım ama bende ozeniyorum aile görünce bizde aile gibi yaşayalım istiyrum çok şey mi istiyorum . Lütfen yardım edin. Elimden bir şey gelmiyor evden çıkamıyorum çıksam nereye gidip kimden yardım alcam hiç bilmiyorum ki zaten. Şimdiden cevap verenlerden Allah razı olsun inşAllah.
Narsist birisi olma ihtimali var. Kendini çok üst görüp, sizin kanlılığınızı, canlılığınızı enerjinizi emiyor. Size kendi hatalarını yüklüyor.Sizin dengenizi bozuyor.Siz hayatın sonu sanıyorsunuz, bu adam gibi bulamam mı sandınız lütfen böyle düşünmeyin kendinize gelin.Çocuk yapmayın. Böyle hayat olmaz. Acaba siz onun bu yaptıklarını sevmek olarakmı anlıyosunuz . yapmayıın lütfen :(
 
Karşımda olsan kendine gel diye sana iki tokat atardım. Sen deli misin
Perde mi indi gözüne ya
Cidden şoklardayım
Bi de bu yobazdan çocuk istiyorsun
Allah sana akıl fikir versin
Külli iradeni kullan biraz
ben bazen böyle düşünen insanlara kelimeler kifayetsiz kalıyor giibi düşünüyorum .
 
Babamda annemde beni burada bırakmaz. Elbette anında kabul ederler çok şükür o konuda sıkıntım yok. Ama bekarken aynı şeyleri orada da yaşıyordum emin olun bu benim için o kadar zor ki. Yüz yüze insan 1 saatte belki her şeyi birine anlatır ama buradan her şeyi anlatmak zor tabi sizlerde okuduğunuz kadariyla yorum yaziyorsunuz haklı olarak. Sadece şunu söyleyeyim bekarken ailem böyle idi, nişanlı iken eşim çok iyiydi resmen Hayallerim deki adamdı cook mutlu olacağıma inanmistim. Evlendim ailem in gözünde çok kıymetli oldum( bunu ben değil herkes söylüyor emin olun) ama eşim yavaş yavas farklı biri oldu genelde. Ama bazen yine o sevdiğim adam çıkıyor ortaya anlayışlı kibar güzel konuşan merhametli biri oluyor işte diyorum ben bunu sevdim yoksa bu anlattığım şekilde tanısam deli değilim Evlendim. O yuzden zor diyorum sizlere tam emin olamama durumum buradan kaynaklanıyor. Gidince yine ailem eskisi gibi olacak diye düşünüyorum ve eşim tamemen böyle olmadığı için arada o sevdiğim adamı gördüğüm için kafam karışıyor. Gitmek çok istesem bile bazen ailem in yanına gitmek geri dönmek içimden hiç gelmiyor anlatabildim mi ? Çünkü aklıma gelen kalbimi acıtan orada da çok şey oldu
Ailenin yaptıklarına katlanamadın, hala da boşanmama sebebin bu yüzden. Ama elin herifinin türlü eziyetlerine katlanıyorsun. Bırak kocanı da,önce sen git psikoloğa. Bu durumun hiiiiç normal değil.
 
Esı neden bıpolar olsun? Sevmiyor olamaz mı?
İlla hastalık mı lazım bu sevgisiz davranıslara?
Sevmiyor yanı dumduz sevmiyor, imkansız mı?

Konu sahibinin kocası gibi insanlara hasta demek, yaptıkları eziyeti, kötülükleri normalleştiriyor aslında. Hiç de hasta gibi gelmedi bana da. Adam bildiğin kötü. Dümdüz kötü.
 
Ilk basta esine soylenecek cok sey var aslinda ama soylemeye gerek yok bi cok arkadas biseyler soylemis. Tek diyecegim su bu sahis dini bahane edip kendi istedigi gibi yoneltiyor seni ve sende buna izin veriyorsun. Sen izin vermeseydin taaa en basindan bu adam bunlari yapmaya cesaret edemezdi. Ikincisi bu adamin gozu korkmamis saniyor ki vazgecilmez biri sen bir kere geri dondun bidaha donersin yada birakip gitmezsin. Inan bacim sen bu adamin yanindan cekip gittigin anda diyeceksin ki neden daha once gitmemisim bu adami cekmisim ben. Sunuda bil bu dunyada hic kimse seni senin kadar dusunmez buna kendi ailelerimize dail. O yuzden kendin icin ne yapman gerekiyorsa git en dogrusunu yap birak adam ne yapiyorsa yapsin gitsin annesine bacisina kolelik yaptirsin (yaparlarsa tabii). Okumussun elinde mesleginde var git hayatin tadini cikar uc gunluk dunyada boyle bi insan yuzunden kendine guvenini ve en onemlisi benligini kaybetme. Umarim dogru olani yaparsin ve daha fazla boyle bir "hayati" yasamazsin. 😊
 
Allah aşkına hangi yorum hoşuma gidebilir herkes olumsuz olduğunu kabul ediyor zaten ne alakası var sadece yanlış tespit olan yorumu beğenirsem doğru olduğunu düşünürsünüz diye her yorumu beğenmiyorum ki hepsini okuyup doğru olan yerleri kabul ediyorum. Farkindaysanz siz bile beni tanımadan yargılıyorsunuz. Ben burada ne desem boş siz kafanızda kızmak için yer arayıp buluyorsunuz. Ben derdimi anlattım. Demekki yanlış olduğunu farkındayım. Orada illa da ben bu evliliği devam ettirmek istiyorum illa da 10 tane çocuk demiyorum neden anlaşılmıyor ki. Yani istediğim şey elbette bitmesi değil ilk isteğim bu değil neden doğru düzgün biri olursa bitireyim demek istiyroum. Ve Çocuk şimdi her şey bu haldeyken istiyroum demiyorum. Her şey duzelse çocuklarımız olsa çok isterim bunu demek istiyorum.
Düzelmez. O adam düzelmez. Seni istemiyor neyini anlamıyorsun. Sadece daha iyisini bulamadığı için seni hayatında tutuyor şimdilik. Kalmanı istese çocuk yapardı, gidemeyesin diye.
 
Yazdıklarınızı okudum düşündüm, yorumladım. Herkesin üslubu farklı olsada biliyorum anlattıklarım çok ağır olduğu için kızgınsınız ve haklısınız. Bu hafta psikolojik danışmanlık alicam randevu aldım. Zaten aylardır istiyrodum. Şu korona bitsin diye bekliyordum. Ve yavaş yavaş kendimi eski halime getircem inşAllah. Bu süreci kolay atlatmak için güçlü bir psikolojiye ihtiyacım var öncelikle sonra da hakkımda hayırlısı inşAllah olması gereken işlemleri başlatıcam. Herkese teşekürler..
Buna izin verecek mi? Meraktan soruyorum
 
Konu sahibinin kocası gibi insanlara hasta demek, yaptıkları eziyeti, kötülükleri normalleştiriyor aslında. Hiç de hasta gibi gelmedi bana da. Adam bildiğin kötü. Dümdüz kötü.
Hasta olan bu adamı terketmeyen insan olabilir mi, tedaviyi adam mı gormeli bilemedim.
Sevgisiz ve kotu adam.
 
Back
X