• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lan ergen yine burdasın!! Hiç utanman yok, konuların tamamen sahte. Utanmadan yurt arkadaşlarından vs yazıyorsun. Kadınlar neler yaşıyor, sen bu insanların duygusuzlaştırılmasına neden oluyorsun. Senin yüzünden gerçek yardıma ihtiyacı olanlara sahte diye yardım edilmeyecek. @Mune @Kazen şunu atın lütfen.
ben ne yangınlar gördüm hesabı ve diğer hesapları. olaylar gerçek bile değil.
benneyanginlargordum benneyanginlargordum ü demiyon di mi karışıklık olmasın.

Ben konularının gerçek olduğuna inanıyorum, ilk canimyavrummm kullanıcı adı ile başlamıştı kk maceran ama sonra sürekli başka kullanıcı adıyla banlanınca boşanma öncesine yönelik konular açmaya başladın.
Konularında hep dedim feci takintılısın ama tedavi olmadan atlatamazsın bu durumu.

Ben konularının gerçek olduğuna inanıyorum, ilk canimyavrummm kullanıcı adı ile başlamıştı kk maceram ama sonra sürekli başka kullanıcı adıyla banlanınca boşanma öncesine yönelik konular açmaya başladın.
Konularında hep dedim feci takintılısın ama tedavi olmadan atlatamazsın bu durumu.
Evet sağol canım konuşalrım anlattıklarımmgerçek.sence benim yüzümden mi bitti evliöiğm?

Ben konularının gerçek olduğuna inanıyorum, ilk canimyavrummm kullanıcı adı ile başlamıştı kk maceran ama sonra sürekli başka kullanıcı adıyla banlanınca boşanma öncesine yönelik konular açmaya başladın.
Konuları gercek ama gecmıs te kalmıs yeni gıbı bahsediyor?

Canım bir sonraki üyeliğimde burda konu açmicam sana özelden yazıcam

Ya sakin ol lütfen benim kötü niyetim yok
Sen sakin ol. Gayet kötü niyetlisin. Tek amacın ilgi çekmek, gerçek hayatında o kadar silik hissediyorsun ki içten içe burada farazi kimlikle, bizden sana yazılan yazıları güya kendince dalga geçerek okuyorsun.
benneyanginlargordum benneyanginlargordum ü demiyon di mi karışıklık olmasın.
ay tabi ki ondan bahsetmiyorum huzuristiyorum
QueenGenepil QueenGenepil vırgul koyarsan mesajına guzel olur.
Sankı benden bahsediyorsun gıbı olmus
Haklısın vallahi. Şu diğer isimlerine bakarken karışıklık oldu.

Evet sağol canım konuşalrım anlattıklarımmgerçek.sence benim yüzümden mi bitti evliöiğm?
Her ikinizin de hatası vardı ama eşin anlattığına göre seni kullanmış hatta daha önceki evliliğinden çocuğun nafakasını sana ödetmişti. Bir de ablasına özelinizi yatak olayını bile anlatması zaten nasıl bir karakterde olduğunu gösterir.
Ayrıldığına sevinmen gerekirken hala takık halde geçmişte yaşıyorsun, artık önüne bakmanın çocuğunla mutlu olmanın vakti gelmedi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X