• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim burdaki ilk
Kocan sadece huzur istiyorum un kocasına amma benziyor, onunki de bebegın altını alısını elestırır senin ki gibi sevgisiz bir adamdı.
Çaktırmasaydın canım ya ama vallahi de billahi de anlattıklarım gerçek.adam bana kağıt imzalattı ya kağıt.bu arada senin yorumlarını hep takip ediyorum.çok akıllı yorumlar yapıyorsun canım benim

Benim burdaki ilk

Çaktırmasaydın canım ya ama vallahi de billahi de anlattıklarım gerçek.adam bana kağıt imzalattı ya kağıt.bu arada senin yorumlarını hep takip ediyorum.çok akıllı yorumlar yapıyorsun canım benim
Al iste, sen hıc akıllanmayacaksın dı mı.
Mevzu senın sen olman degıl, gercek gıbı konu yazman.
Millet sana uzuluyor.
Durust ol ben buyum de ve ıcınde kileri yaz. Mune sana elli tane sans tanıdı.
Sen ınsan aklıyla dalga gecıyosun.
Bak kadınlar harıl harıl yorum yazıyor sana uzuluyor, insan duygusuyla oynamaya ne hakkın var senin
Evlı degılsın sen?????

Millet sana uzuluyor.
Bak kadınlar harıl harıl yorum yazıyor sana uzuluyor, insan duygusuyla oynamaya ne hakkın var senin
Evlı degılsın sen?????
Ne değişecek bana bir söylesene.mune beni siteye kabul etmiyor.açık açık yazsam ben buyum diye yine şikayet edeexejler

Millet sana uzuluyor.
Evlı degılsın sen?????
Tamam haftaya da açık açık yazacam ben buyum diye bakalım ne olacakmo zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X