- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi denizindalgasesi
MADEm sürekli eleştiriyor siz de onu eleştirin.O siziÖzel bir şirkette çalışıyor satış temsilcisi
nasıl dibe çekiyorsa aynısını yapın ona.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MADEm sürekli eleştiriyor siz de onu eleştirin.O siziÖzel bir şirkette çalışıyor satış temsilcisi
Ahhahshsh gerçekten mi?eski kullanıcı adı neydiHg kocasından boşanan ama hala boşanmamis gibi konu açan forumun takik gülü.
Anlamadım?Hg kocasından boşanan ama hala boşanmamis gibi konu açan forumun takik gülü.
O kim inanın bilmiyorumKocan sadece huzur istiyorum un kocasına amma benziyor, onunki de bebegın altını alısını elestırır senin ki gibi sevgisiz bir adamdı.
Çaktırmasaydın canım ya ama vallahi de billahi de anlattıklarım gerçek.adam bana kağıt imzalattı ya kağıt.bu arada senin yorumlarını hep takip ediyorum.çok akıllı yorumlar yapıyorsun canım benimKocan sadece huzur istiyorum un kocasına amma benziyor, onunki de bebegın altını alısını elestırır senin ki gibi sevgisiz bir adamdı.
Gulme butonuna basınca sen tanıyorsun sandım. Geri cekmıssın gulme bildirimını deO kim inanın bilmiyorum
Ay ya bana gül dedin canım ya sağol.Hg kocasından boşanan ama hala boşanmamis gibi konu açan forumun takik gülü.
Sennolsan öyle bir kağıt imzalayatak başlar mıydın evliliğe?Gulme butonuna basınca sen tanıyorsun sandım. Geri cekmıssın gulme bildirimını de
Burdan bir arkadas.
Bir de safa yatıyorsun.Ay ya bana gül dedin canım ya sağol.
Al iste, sen hıc akıllanmayacaksın dı mı.Benim burdaki ilk
Çaktırmasaydın canım ya ama vallahi de billahi de anlattıklarım gerçek.adam bana kağıt imzalattı ya kağıt.bu arada senin yorumlarını hep takip ediyorum.çok akıllı yorumlar yapıyorsun canım benim
Estahfurullah canım:)ne salağım değil mi?
Ne değişecek bana bir söylesene.mune beni siteye kabul etmiyor.açık açık yazsam ben buyum diye yine şikayet edeexejlerAl iste, sen hıc akıllanmayacaksın dı mı.
Mevzu senın sen olman degıl, gercek gıbı konu yazman.
Millet sana uzuluyor.
Durust ol ben buyum de ve ıcınde kileri yaz. Mune sana elli tane sans tanıdı.
Sen ınsan aklıyla dalga gecıyosun.
Bak kadınlar harıl harıl yorum yazıyor sana uzuluyor, insan duygusuyla oynamaya ne hakkın var senin
Evlı degılsın sen?????
şizofren gibi davranıyorsunKızlar evet ben sadece huzur istiyorum.birazdan kovulacam ok.ama 1 hafta sonra görüşürüz sizsiz yapamıyorum.çok seviyorum sizleri.hoşçakalın.
Bence de canık estagfurullah aynen öyleyimEstahfurullah canım:)
Tamam haftaya da açık açık yazacam ben buyum diye bakalım ne olacakmo zamanAl iste, sen hıc akıllanmayacaksın dı mı.
Mevzu senın sen olman degıl, gercek gıbı konu yazman.
Millet sana uzuluyor.
Durust ol ben buyum de ve ıcınde kileri yaz. Mune sana elli tane sans tanıdı.
Sen ınsan aklıyla dalga gecıyosun.
Bak kadınlar harıl harıl yorum yazıyor sana uzuluyor, insan duygusuyla oynamaya ne hakkın var senin
Evlı degılsın sen?????