- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.951
- 598
- Konu Sahibi denizindalgasesi
Kabullenin artık sizin kocanız yok !!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz iyi niyetli inanarak yazıyorsunuz, karşınızdaki gerçek bir profil değil. Hayali bir hikaye ve burada saf vs de değil. Benim de yazmamam gerekir, çünkü bir şekilde istediğini yapmış ve ilgi göstermiş oluyoruz.Bu arada bir şey daha söyleyeceğim konularında sen olduğunu hemen anlıyor ve şikayet ediyordum çünkü hep aynı takıntı ile devam ediyordun.
Zalım Kazen dediğin adam özelden zaten dertli bir de biz atmayalım siteden diye özelden yazmıştı bana.
Yani anlattığın gibi değil sana çok şans tanındı ama sen yine aynısını yaptın.
Kesinlikle evetÇok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
Yine gelecek zaten. Ben konusunu başından beri takip ettiğim için senaryo olduğuna inanmıyorum.Siz iyi niyetli inanarak yazıyorsunuz, karşınızdaki gerçek bir profil değil. Hayali bir hikaye ve burada saf vs de değil. Benim de yazmamam gerekir, çünkü bir şekilde istediğini yapmış ve ilgi göstermiş oluyoruz.
Ay o ne öyle devletlerarası anlaşma sanki. Vazgeçtim artık kabul etmiyor ium deyin bitsin gitsin. Öyle saçma iş mi olur.Malesef sabrım taşıyor uyamadığım zamanlar oluyor o zamanlarda sen baştan kabul etmiştim otoritemi diyor haklı olarak
Evet salaksın sanırım.Bak kendin sormuşsun alınmaca gücenmece yok.Ayrıca b*klu çocuk bezi hangi insanın eline nasıl yakışır yahu?Aldığınla benim ele yakışmıyor ama senin suratına yakışır diyip atsaydın yüzüne.Konunun başlığına geliyorum sen eşi olarak bilemiyorsan biz nerden bilelim?Hele o antlaşma meselesi osmanlı böyle ağır antlaşma imzalamamıştır herhalde.
[/QUO
Efsane yorum
![]()
Ay o ne öyle devletlerarası anlaşma sanki. Vazgeçtim artık kabul etmiyor ium deyin bitsin gitsin. Öyle saçma iş mi olur.
Sizin dediginiz gibi bir anlasma yok esiniz sizi en başından kandırmış otorite antlaşması diye.Ama bir tartışma olunca sen baştan kabul ettin benim otoritemi diyor
Ay şimdi okudum. Tüh zamanım boşa gittiKime desin arkadaşım ortada koca falan yok![]()
.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Ay şimdi okudum. Tüh zamanım boşa gitti![]()
Kimden bahsediyorsun olive sen alt benlik diye? Bu yorumun acilimi ne yani?alt benliğin, sen Şerafettin o şerife
Kimden bahsediyorsun olive sen alt benlik diye? Bu yorumun acilimi ne yani?
Kendisi acıklayacak onu sorduk.Hakkaten ya noluyo sizle nerden alaka kurdu anlamadım![]()