• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bir şey daha söyleyeceğim konularında sen olduğunu hemen anlıyor ve şikayet ediyordum çünkü hep aynı takıntı ile devam ediyordun.
Zalım Kazen dediğin adam özelden zaten dertli bir de biz atmayalım siteden diye özelden yazmıştı bana.
Yani anlattığın gibi değil sana çok şans tanındı ama sen yine aynısını yaptın.

Bu arada bir şey daha söyleyeceğim konularında sen olduğunu hemen anlıyor ve şikayet ediyordum çünkü hep aynı takıntı ile devam ediyordun.
Zalım Kazen dediğin adam özelden zaten dertli bir de biz atmayalım siteden diye özelden yazmıştı bana.
Yani anlattığın gibi değil sana çok şans tanındı ama sen yine aynısını yaptın.
Siz iyi niyetli inanarak yazıyorsunuz, karşınızdaki gerçek bir profil değil. Hayali bir hikaye ve burada saf vs de değil. Benim de yazmamam gerekir, çünkü bir şekilde istediğini yapmış ve ilgi göstermiş oluyoruz.

Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
Kesinlikle evet

Siz iyi niyetli inanarak yazıyorsunuz, karşınızdaki gerçek bir profil değil. Hayali bir hikaye ve burada saf vs de değil. Benim de yazmamam gerekir, çünkü bir şekilde istediğini yapmış ve ilgi göstermiş oluyoruz.
Yine gelecek zaten. Ben konusunu başından beri takip ettiğim için senaryo olduğuna inanmıyorum.
Ama dediğim gibi takıntılarından kurtulması için tedavi olması lazım.

Evet salaksın sanırım.Bak kendin sormuşsun alınmaca gücenmece yok.Ayrıca b*klu çocuk bezi hangi insanın eline nasıl yakışır yahu?Aldığınla benim ele yakışmıyor ama senin suratına yakışır diyip atsaydın yüzüne.Konunun başlığına geliyorum sen eşi olarak bilemiyorsan biz nerden bilelim?Hele o antlaşma meselesi osmanlı böyle ağır antlaşma imzalamamıştır herhalde.
[/QUO
😂Efsane yorum😂😂

C canimyavrumm Y yildizliyagmurlugeceler G gunesdogacakbence S sadece huzur istiyorum B birkusolsam D denizindalgasesi

.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?

2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Mune Mune Kazen Kazen

Konu sahibi, bu günlerde yarın yokmuş gibi Lucifer izliyorum ve senin durumunu oradaki cehennem tasvirlerine çok benzettim.
Dizideki cehennem de öyle atesli, buzlu bir yer değil. Gidenin en kötü anısını, en pişman olduğu, en 'baska türlü yapsam herşey farklı olabilir miydi?' diye düşündüğü şeyi tekrar tekrar yapıp aynı sonucu yaşayıp tekrar tekrar acı çekiyorlar.
Mesela bir karakter hiç istemezken kardeşini bıçakladi. Cehenneme gittiğinde tekrar tekrar tekrar, hiç istemediği halde kardeşine bıçağı saplayip aynı acıyı /pişmanlığı çekip durdu.
Yani böyle bir kurgu.
Senin konun da bu cehennem hikayesi gibi.
Yaşanmış olmasından pişman olduğun, farklı davranıp farklı sonuçlar almak istediğin , hala kurtulamadğin acı verici olayları tekrar tekrar tekrar tekrar gözünde canlandırıp yine aynı sonuca variyorsun.
Çok üzücü...

kendine bir iyilik yap ve anlasmayi bozup yeniden yavrunla duzenini kur..omur dedigin nedirkii goz acip kapayana kadar eee ozaman neden ziyan edesin densizin biriyle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X