- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Abartmak mı? Sana resmen hakaret etmiş. Öfke kontrol roblemi varsa mutlaka tedavi olmalı ama nasıl kabul ettirirsin çok zor. Kolaylıklar...
ya bazen eşime cok kızıyorum sınırlenıyorum ama buradakı konuları okudukca daha sıkı sarılasım gelıyo esıme ylekı eve gelıp benı o halde gorse verecegı ılk tepkı aaa askım nıye boyle yaptın nıye benı beklemedın beraber yapardık der hemen yardıma koyulur hadı bıtırelım dısarı cıkalım der Allah sabır versın sen abartmıyosun esının tarı yanlıs ustelık senın kırılmana ragmen ıstesem soyle yapardım oyle yapardım ama ıyıyım yapmıyorum falan demesı cok uzucu. bunu soylesen kufur edecek ne var kı degıstırmek temızlemek ıstedım neden kızdın anlamadım falan desen ne tekı verır yanı kuserek degılde konusarrak anlatmaya calıssan dınler mı?
benim eşim de öyle..bizde de aynı durum oluyor. şimdi konumuz o değil diyor mesela. öfkesini kontrol edemiyor. bağırıyor çağırıyor. ama senn eşin yine özürdiliyormuş, benim eşim dilemıyor. yine öyle konu kapanıyor, ben üzüldüğümle kalıyorum..
bence bu onların egolarının himayesi altında oldugunu gösteriyor, yani ben öyle düşnüyorum..ama en azından oturup konuşabiliyosan konuş derim, ben konuşyorum sen de beni sinirlendirme diyor. yani yine kendi haklı oluyor
iddia edıyorum burcu akreptir))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?