Eşim ne dediğini bilmiyor sanki

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
İyi geceler

Evliyim,2 çocuk annesiyim Eşimi seviyorum ,biliyorum ki o da beni seviyor ancak sinirlenince bana ve cocuklara ne dediğini bilmeden konuşuyor bazen küfür bazen hakaret tarzı kelimeler ...Mesela bugün çocuk odasını düzelltiğim için ,evde yalnızdım o çocuklarla dışardaydı gelince beraber tekrar cıkacaktık ,çocuk odasında dolabın yerini değiştiriyordum ,geldiklerinde oda biraz karışmıştı ama en fazla 10 dakikada toplardım .Odayı o şekilde görünce bana ''Sen tam bir geri zekalısın'' diye bağırdı ,çocuklar da duydu çok ama çok kırıldım .Lütfen düzgün konuş dedim ama o söylenmeye devam etti ,bana yardım etti ben istemeden ,ama ben kırıldım ve dışarı çıkmaktan vazgeçtim ,uzandım biraz daha da söylendi sonra geldi özür diledi ama kalp kırılıyor işte ...

Ben mi abartıyorum bana uzatıyorsun diyor tutup kolumdan beni zorla dışarı çıkartmasını da bilirmiş sürükleyerek ama yapmıyormuş çünkü iyiymiş .Bu tarz konuşmaları sık sık yapıyor kendisi de sonra üzülüyor özür diliyor ama benden hemen onu affetmemi istiyor ve sanki konu kapansın diye özür dilediğini düşünüyorum çünkü bunu sık sık yapıyor .

Gerçekten ben mi uzatıyorum ,haksızmıyım bilemiyorum karar veremiyorum ,diğer yönleri iyi ama sözleri beni çok üzüyor ..

Abartmak mı? Sana resmen hakaret etmiş. Öfke kontrol roblemi varsa mutlaka tedavi olmalı ama nasıl kabul ettirirsin çok zor. Kolaylıklar...

hanım beni niye beklemedin beraber yapardık diyeceğine geri zekalımı diyor hem erkeğin yapması gereken işleri yap hemde azar işit.eşiniz haksız ..

Abartmak mı? Sana resmen hakaret etmiş. Öfke kontrol roblemi varsa mutlaka tedavi olmalı ama nasıl kabul ettirirsin çok zor. Kolaylıklar...

Giyinip onu beklemem gerekiyormuş,işim en fazla on dk mı alırdı ki bunu ona söylememe rağmen devam etti ,teşekkür ederim yorumunuz için

benim eşim de öyle..bizde de aynı durum oluyor. şimdi konumuz o değil diyor mesela. öfkesini kontrol edemiyor. bağırıyor çağırıyor. ama senn eşin yine özürdiliyormuş, benim eşim dilemıyor. yine öyle konu kapanıyor, ben üzüldüğümle kalıyorum..
bence bu onların egolarının himayesi altında oldugunu gösteriyor, yani ben öyle düşnüyorum..ama en azından oturup konuşabiliyosan konuş derim, ben konuşyorum sen de beni sinirlendirme diyor. yani yine kendi haklı oluyor

Özür diliyor ama söylediği söz için yoksa o haklıymış çünkü dışarı çıkacakken nere

den o işi çıkarmışım ki geldliklerinde işim bitmek üzereydi 10 dk da çıkabilen bir kadınım ,hızlıyım pratiğim ..Eşimin bir huyu da özür dilediği an hemen konunun kapanmasını istiyor ,ben surat asmayayım canım cicim diyeyim istiyor ama olmuyor kalp kırılıyor bunu anlatamıyorum ona .

ya bazen eşime cok kızıyorum sınırlenıyorum ama buradakı konuları okudukca daha sıkı sarılasım gelıyo esıme ylekı eve gelıp benı o halde gorse verecegı ılk tepkı aaa askım nıye boyle yaptın nıye benı beklemedın beraber yapardık der hemen yardıma koyulur hadı bıtırelım dısarı cıkalım der Allah sabır versın sen abartmıyosun esının tarı yanlıs ustelık senın kırılmana ragmen ıstesem soyle yapardım oyle yapardım ama ıyıyım yapmıyorum falan demesı cok uzucu. bunu soylesen kufur edecek ne var kı degıstırmek temızlemek ıstedım neden kızdın anlamadım falan desen ne tekı verır yanı kuserek degılde konusarrak anlatmaya calıssan dınler mı?

Özür dilerim o lafım hatalıydı ama tavrımda haklıyım diyor ,dışarda alt tarafı bir saatlik işimiz vardı ,beni öyle görünce kan beynine sıçramış güya ...Ama bunu hep yapıyor ,özür diliyor seni seviyorum aşkım diyor ama bir dahaki bir şeye kızmasında tekrar bu şekilde kalbimi kırıyor .Özür dileme benden diyorum çünkü tekrar yapıyorsun ama sen de çok uzatıyorsun diyor .Ben ne diyorum o ne anlıyor ,işin içinden çıkamıyorum...Başka konularda iyidir ama ağzı çok bozuk sinirlenince trafikta küfür eder birisine kızdığı zaman hep belden aşağı konuşur kaç kez uyardım ,kaç kez özür diledi hatta yazdı çizdi ama yok ,çıldıracağım

sımdı ıyı bı kızılcık sopası bul evıre cevıre dov esını ondan sonra ozur dılerım kan beynıme sıcradı de dıycem
neyse bıraz neselendıreyım senı dıye boyle bısey yazdım bılemıyorum kı nasıl anlatsan derdını esıne doktora gıtmeyı kabul edermı ılk yorumu atan arkadasın soyledıgı gıbı ofke kontrolubne falan?

Geçen yıl bir psikiyatriste gittik ,doktor anksiyete için iki ilaç verdi maalesef yan etkilerinin geçmesini bekleyemeden ilaçları kesti,uyku,ağız kuruluğu gibi şimdi tekrar gitmek istemiyor ..

Küsüyor ,konuşmuyorum bu durumlarda ,beni uzatmakla suçluyor sizce haksızmıyım açıkçası başka türlü davranmak içimden de gelmiyor ama cidden uzatmak kötü mü ?Karar veremiyorum ...

valla uzatma dıycem sonu gelmeyecek kırıldıgını anlamayacak aynen devam edecek uzat dıycem bu defa daha kotu olur dıye dıyemıyorum tadında bırak dıyeyım en ıyısı. cok uzun kus kalma ama hemen de barısma kı anlasın kırıldıgını yada otur konus haklı bıle olsan bana kufur etmemelısın ben senın karınım okul arkadasın degıl seklınde ıse yarar mı bılmıyorum bıde bunu dene bende sınırlendıgımde sana kufur etsem hosuna gıder mı de yada bı kere daha boyle kufur ettıgınd sende kufur et sensın gerızekalı hala bana kufur etmemen gerketıgını anlayamadıgın ıcın de tabı aılede sıddet problemı varsa yapma boyle bısey bı de kocanı sen tanıyosun ben onerı sunayım sen esının kaldırabılecegını yap sonradan benım yuzumden daha kotu olmasın.

Belki de eşinizin kafasında çözemediği sorunlar vardır ya da birilerine sinirleniyor hıncını sizden alıyordur.Çünkü burada gelip de size gerizekalı demesinin bi anlamı bile yok.Kendini baskılıyorsa en ufak şeyde ortaya çıkıyordur.Ama en azından öfke kontrolü için bi şeyler yapmalı:26:

bence sen haklısın arkadaşım. ne var yarım saat sonra dışarı çıkın. kaçmıyo ya dışarısı.
valla eşin ayıp etmiş. burnunu sürttür biraz. hemen bi özürle affedilecek gibi değil ve benim en nefret ettiğim şey küfürdür.
trafikte falan bel altı küüfredince deki aşkım o küfrettiğin kişiler de bana kızımıza annene kızkardeşine etse bu küfürleri hoşuna gidermi de belki anlar o zaman yaptığı saçmalığı
allah yardım etsin.

iddia edıyorum burcu akreptir ))))

Ağzının ayarı bozuk. Hem de seni sürüklermiş de iyiliğinden yapmıyormuş öyle mi vay anasını, gözlerim yaşardı bu ne iyilik

Bence ağzının ayarını düzeltirse aranızda problem olmayacağını, seni sürüklemek tartaklamak gibi de bir hakkı olmadığını söyle. Anlar mı bilmem. Bir de o sana geri zekalı derken sen de ona manyak salak gibi kelimelerle iletişime geçersen ne hissedermiş eşin onu da sor...

Abartmıyorsun triplerin kralını hakeden bir eşin var...

Bir de çocukların yanında böyle davranıyor...

benim esim de ayni tepkiyi hakaretsiz olarak verirdi. disarida oldugumuz muddetce de somurturdu. ancak ben huyunu bildigimden disari cikacaksak ya hazir beklerim ya da oyle ani islere kalkismam. (yine de hazir degilsem soylenir gerci)

ama o gerizekali lafina ne kadar tepki versen haklisin. sen ona desen ne yapar acaba

Soylemekle anlamiyosa ben olsam bana oyle bagirinca suratina bos bi ifadeyle inceler gbi bakar hiic bisey soylemez sakince yanindan gecer giderdim. Uzun bi sure de yakinlik da gostermezdim, ama kus de olmazdim. Annemle babamin arasinda boyle olurdu ve babam afallardi, mana veremediginden artik bagirmasinin sacmaligindan tepki bile alamamasindan epey sarsilirdi. Hatta bigun annemi bana sikayet etti niye oyle yapiyo diye:) ama oldukca azaldi bagirmalari, bi dene bence. Bi sure sonra bu sonucu alabilirsin.

hayır abartmıyosun...
yaptığı çok çirkin özelliklede çocukların yanında bu şekilde davranması dahada kötü...

abartmıyorsun ama eşinle mizacım sanırım aynı ben de tepki verirdim eşinle aynı şekilde olmasa da.
yani dışarı çıkacaksın güncel öncelik dışarı çıkmakken araya başka iş sokuşturulsa ve ben beklemek zorunda kalsam dellenirim.
ama bunu hakaret ederek değil tartışarak hoşlanmadığımı söyleyerek yaparım ve belki de senin yaptığın şeyi ben yaparım ve gitmem o gidilecek yere. madem çok öncelikli değil yapmakta olduğu işe devam etsin diye.
bazı insanlar planların dışına çıkılmasından, bekletilmekten hoşlanmıyor. eşinde öyle birisi demek ki.
tepkisinde kendince haklı olabileceğini ama üslubunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışın ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…