Eşim ne haltlar karıştırıyor yardım lütfen;(((

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Arkadaşlar merhaba yine ben ve fikirlerinize ihtiyacım war.
Benim eşim saglık memuru(erkek hemşire) ve çalışma arkadaşlar malumunuz bayan buda aşırı kıskançlığa sebep oluyordu bunaltıyordum herşeye takılarak didikleyerek o da hep benim ruh hastası olduğumu bu kıskançlığın bizi bitirecegini söyler durur
Nese konumuz şu eşimin çalıştığı klinik 15 kişi ve sadece 3 erkek var gecen gün kızlar geriye kalan 12 kişi yani watşapta grup kurmuşlar 3 erkek den sadece benimkini dawet etmişler bide diğer erkekler bekar nese hemen ayrıldım gruptan eşim görmedi bile istek çünkü tlfonu bendeyken gelmişti tabi çok büyük sorun yaptım diğerlerini niye eklememişlerde sadece seni ewli barklı adamı eklemişler diyorum güya bi tanesi işini iyi yapmadığı için dışlanmış diğeri de bi terbiyesizlik yapmış kızlardan birine dışlanmış eşim le bi proplmleri yokmuş ondan eklemişler sizce ne kadar doğru???

Bi diğer konu çalışmak istiyorum bilmediğim şehir tanımadığım insanlar adapte olamadım çalışayım arkadaş edineyim diorum nuh diyor peygamber demiyor olmaz gecenlerde bi yeter tamam dedi cv doldur bi yere başvurucam diyo tabi doldurduğum hemen başvuracagı yer neresi biliomusunuz sadece bayanların çalıştığı cemaat okulu özel bi kolej niye burası diye soruyorum sadece bayanlar var içim raat etmez başka türlü diyor o kadar karı kız ın içinde çalışıyor karışınça ben barbar oluyorum ama o na bakın onun arkadaşlarına tutumu nasıl ki bende çalışırsam karma bi yerde ne olabilir diye düşünüyor??? Of kafayı yiyeceğim yardım

Bence bunu takma sonuç olarak tahminen 12 genç yaşlarda kadının hepsinin eşine sarkacağını düşünmüyorum.Zaten mesleği gereği kızsız ortamda çalışması mümkün değil.

Zaten sarktıklarını söölemiyorum canımı sıkan diğer ikisini niye dahil edilmediği bu arada tlf giriorum pardon yazım hatalarından ötürü

Canım bende d. Bakırda yaşıyorum eşinin nerde çalıştığını söyleyebilir misin isrersen özelden yaz sana yardımcı olabilirim belki

1. Grup 12 tane kadindan olusuyormus zaten, yani art niyet olsa okadar kalabalikla isi ne direkt bire bir gorusme olur.
2. Seni soyutlarken kendisini hakli gostermeye calismasin, sorarlar adama sen hatunlarla calisirken ne dusunuyorsun ki esinin karma ortamda calismasindan rahatsiz oluyorsun diye.

Gidip eşinin is arkadaşlariyla tanışmayi denesen ??

Onlarin nasil biri olduğuna bakıp ona göre eşine baskı uygulasan ??

Yargısız infaz yapma yani.

Belki de eşin bilerek seni kadınlarin olduğu bir yerde çalışmanı istiyor. "O beni çalıştırmiyor bende onu çalıştırmam" diyor.

ve unutma sağlık sektörunde her yerde bayan var.

12 hatunun içinde bulunduğu bi whatsapp grubunda olması bencede saçma zaten iş yerinde görüşüyorlar evde yazışmaları gereksiz ama orda olduğu içinde gereksiz kıskançlık yapıyorsun mecbur öyle bir ortamda çalışacak..
Diğer durumda da sana baskı kurması saçma sonuç olarak ikinizde fazla baskıcısınız...

Whastsapta eklemelerinin altında kötü bişey aramamak lazım ama sizi böyle kısıtlamasının altında çok şey arayabilirsiniz.

İkiniz de birbirinize karşı haksızlık yapıyorsunuz. Çalışan erkekler bayanların nasıl zor şartlarda (Taciz,dedikodu vs.) çalıştığını bildiği için sevdiği bayanın çalışmasını bu yüzden istemez. Kıskançlığınıza gelirsek bence eşinize güvenmelisiniz güvenmiyorsanız bile güvenmiş gibi yapın ona yansıtmayın siz ona yansıttıkça olmayan bir şeyi alevlendirirsiniz Allah korusun...

Dünyadaki bütün erkekler sizin, bütün kadınlar da eşinizin peşinde olduğu için birbirinizi kısıtlamanız çok normal. Daha çok sıkın hatta. Eşiniz de işten çıksın cemaat hastanesinde sadece erkeklerle çalışabileceği bir iş bulsun. Etrafınızda ikinizden başka kimse olmasa daha da güzel olur ama şartlar işte napcan, idare edeceksiniz artık.

Adamin ici rahat etsinmis..
Kendi olunca karisina kizmayi biliyor ama..
Once bi aynaya baksin o.

ayyy ne sığ dusuncelı gerıkafalı bır adam kocanız , o neden çalısıyormus okadar kızın ıcınde kusura bakmayında ınsanı salak yerıne koymakaya calışıyo

Back
X