EŞIM NE ISTEDIGIMI ANLAMIYOR

glcn21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
78
7
48
MRB kizlar 1.5 yillik evlym yil sonu 2 yilim doluyo 6.5 aylik bir oglum var.cok mutsuzum artik sabrim kalmdi evlilik demek yatak odasi demek degildir ama anlamioyr kocam oyle yapmadigini soliyor ama davranislari bunu gostrriyor esim cok sever yani kac sene bekledi beni ilk askiyim sevgisinden suphelendgm zamanlarda oluo yani insan karisiyla muhabbet etmek gezmek dolsmak istemezmi adam eve gelir tv izler yada telde oynar sonra yatalim der defalarca konustum yok napayim hergun sorun cikariyorsun dior bn kendimi tutamayp agliorum sinirleniyor napayim ben bu adma durduk yere bagirir cok ani parlar cogu zaman kirici konusur salak manyak vb.. yapma diorum sen yapiorsun dio sinirlendiriosun dio insan bi tane ozel gun biseyler yapmazmi karisini mutlu etmrye calismazmi konsyrm o an tmm ama devami yok konusmayi sevmez konusmami da sevmez anlmdm bn nie yasiorum cildiricam kizlar valla kafayi yedim yicem yardm edin bi yol gosterin bu adam nasl duzelir yoksa bosicam canima tak etti

Tek sorun ilgisizliği anladığım kadarıyla öyle mi?
Birlikte bir şeyler yapmıyor musunuz evde?
Birlikte oyun oynayın, yarışın, film izleyin yatana kadar.
Yani yaptığı şeye ortak olmaya çalış.
Çocukla ilgileniyorsan da onu da ortak et.

Ilgisiz dusuncesiz konus konus ayni is yapayim bir kere yardim etmz cok zorlasm anca oyle cnm flim izleym misir patlatrm bisiler hazrlrz cekyata yatarz adamn akli flmde olmaz baska yere kayar oysa hersey iliski degil ne bilim bi tek bnm kocam mi bole bendemi sorun var diorum muhattap olmicam o dussun ustume en fazla birgun durablyrm

arkadaşım bende yukarıda ki arkadaşa katılıyorum. o senin hoşuna gidecek şeyleri yapmıyosa bu ara sen onun sevdiği seyleri onunla beraber yapabilirsin onun hobilerine yapmaktan hoşlandığı işlere yönel ve eşinle bunları keyifle yaptığını ona hissettir. ona birlikte güzel vakit gecirdiğinizi hatırlatabilirsin böylece daha sonra da yavas yavas senin birlikte yapmak istediklerin ve ilgisi yerine gelebilir. seninle güzel vakit geçirmesini sen sağla ki o da anlasın hatırlasın derim ben insaşşal hersey yoluna girer..

İş bölümü yapın.
Mesela süpürme işini ona ver ve hep o yapsın.
Bunun kendi görevi olduğunu bilsin.
Senin söylemene gerek kalmaz devamlı.

Onun aklı başka yere kaysa da sen net bir şekilde film bitsin de o halde.

Ne bileyim çok ciddi sorun göremedim.

Yani esimle cocugmla gezmk istyrm otursun sohpet edelm istyrm butun gun isten gelsn die beklyrm ama gelio ve ben tek kaliorum yani guzel bir bayanm ama ben mi abartyrm anlmdm

Oyun oynamayi cok sever oda ya telden yada kafeye gider

Yani esimle cocugmla gezmk istyrm otursun sohpet edelm istyrm butun gun isten gelsn die beklyrm ama gelio ve ben tek kaliorum yani guzel bir bayanm ama ben mi abartyrm anlmdm

Ama sen yönlendirebilirsin işte.
Hadi bugün bizi yemeğe götür de.
Yemekten sonra hadi dondurma yemeye çıkalım yürüyüş yapalım biraz de.
Ne bileyim. Çok inatçı mıdır?

telefondan oynuyorsa ne oynuyorsun nasıl oyun filan diyerek konuya gir ilgileniyomuş gibi yap. ver bende deneyim nasıl bi oyunmus de filan bilemiyorum ki

Ama sen yönlendirebilirsin işte.
Hadi bugün bizi yemeğe götür de.
Yemekten sonra hadi dondurma yemeye çıkalım yürüyüş yapalım biraz de.
Ne bileyim. Çok inatçı mıdır?
Inatci malesef disariyi sevmezm diorum hadi pizza yemeye gidelim eve getirsinler der diaarda yiyelim yok sosyal bir insan degldr kendisi bir yere cikana kadr kirk takla

Inatci malesef disariyi sevmezm diorum hadi pizza yemeye gidelim eve getirsinler der diaarda yiyelim yok sosyal bir insan degldr kendisi bir yere cikana kadr kirk takla

Üşengeç işte zor öylesiyle
İnşallah düzelir canım ne diyeyim..

Ben çocuğu alır çıkarım diye vur kapıyı peşinden gelmek zorunda kalır.
Geç saatte tek göndermez sanırım?

Üşengeç işte zor öylesiyle
İnşallah düzelir canım ne diyeyim..

Ben çocuğu alır çıkarım diye vur kapıyı peşinden gelmek zorunda kalır.
Geç saatte tek göndermez sanırım?
cnm tartostigmzda bile oglmu birakmior gotrym onsuz dayanmcmi bilior ve bana vermyrm

Valla canim al benden de o kadar her kelimesine kadar eksigi var fazlasi yok.. benimde 8 aylik bi oglum var 2 yillik evliyim artik cok caresizim ne yapcagimi bilmiyorum su an bile aglamakliyim burayi actim belki biri teselli eder beni diye cok uzgunum (

Canim benim beterin beteri var benim esim beni cikartmaz hic bi yere goturmez evde oglumla catlariz.. kendi cafelerde arkadaslariyla gezer tozar.. sanki evli degiliz ben onun kisisel ihtiyaclarinin karailandigi her hangi bi nesneyim.. kendini dusunur hep.. ben yalvarsam bizi de gotur diye.. acelesi yok gerek yok isim var der.. yine gider gece yarilarina kadar cafelerde.. 40 tane kizin icinde arkadaslatiyla oyun oynar.. benden utaniyo galiba.. yakistirmiyo yanina.. o kadar agir geliyoki.. kalbim sizliyo.. hak etmiyorum kesinlikle. Hep alttan aliyorum.. her dedigini yapiyorm.. en ufak biseye bagirip kiziyo susuyorum.. ama o beni kapidaki it yerine koymuyo... yine şükür ki senin esin o kadar degilmis..

Cok uzuldum canm bian sukrettim valla Allah yardimcin olsun rabbim dogru yolu goatersin

Kizlar bugun ciktik gezdik sukur ogle disari cikcm bi alacagi vardi alcm erken gel dedm taklrm dedi bnde gene daynmdm saydim sovdum gitti bi saat sonra aradi acmdm sonra kendimi hazrldm oglumla berbr cikarm dedm kendime esimi ardm ne oldu die aksama dogru bi yerlere cikalm dedi bnde biz cikiorz zaten sen keyfine bak dedm yuzune kapadm on dkya eve geldi hadi cikiyrz dedi gezdik dolastk disarda yedik evimize geldk artik takmicam ustune dusmicem oglumu alip cikarm bakalm kacan kovalanacak mi gorecegiz

Aynen kactikca degerli oluyorsun galiba..

Benim eşimde başlarda öyleydi.öğlenlere kadar uyurdu.bende gezmeyi çok severim.sosyal bir insanım.baktım olmayacak herşeyi ama herşeyi ben planlamaya başladım. Onsuz gezme planları yapmadım onun yerine onun yanında herkesle planlar yapmaya başladım.
Hiç olmazsa misafir ayarlıyodum bize gelsinler diye.
Onun ailesi benim ailem kim varsa Yakınlarda, kardeşi vs.
Bigün kardeşi geldi diye gittiysek orda hemen hafta sonuna onlarla gezme planını yapardım.
Kavga edip inadı bildirmedim, kırmadım kırılmadım.
Kışın neredeyse aylarca Otel araştımaları yaptım yaz tatili için.
Sonuç hiç farketmeden gezmeyi tozmayı seven bi insan oldu çıktı

Aslında benimde bu konuda epeyce sıkıntım var aynı olmasa benzer problem bendede var fakat benim eşim çok yoğun çalışıyor o yüzden ben idare etmek zorunda kalıyorum yani adam eve geldiğinde o kadar yorgun oluyor ki oturduğu yerde uyuyakalıyor.. Bazen bnmle konuşurken hep aklı başka yerde gibi hissediyorum ama onuda bebeğimizden dolayı gelecek kaygısı yaşıyo ev araba nasıl alırız diye düşünüyor diye yorumluyorum.. Bnde 2 yıllık evliyim 1 yaşında bi oğlum var demekki evlilikteki 2yıl bu yüzden çok önemli boşanmalar hep bu yılda oluyı derlerdi doğruymuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…