Cnm ne guzl ama iste her kocada onu kaldirmayablr benm esim aslinda ozunde iyidir hostur ama aniden parlar ne dedigini bilmz bide sosyal degildir bakiorumda sadece iyi olmak yetmiomusBenim eşimde başlarda öyleydi.öğlenlere kadar uyurdu.bende gezmeyi çok severim.sosyal bir insanım.baktım olmayacak herşeyi ama herşeyi ben planlamaya başladım. Onsuz gezme planları yapmadım onun yerine onun yanında herkesle planlar yapmaya başladım.
Hiç olmazsa misafir ayarlıyodum bize gelsinler diye.
Onun ailesi benim ailem kim varsa Yakınlarda, kardeşi vs.
Bigün kardeşi geldi diye gittiysek orda hemen hafta sonuna onlarla gezme planını yapardım.
Kavga edip inadı bildirmedim, kırmadım kırılmadım.
Kışın neredeyse aylarca Otel araştımaları yaptım yaz tatili için.
Sonuç hiç farketmeden gezmeyi tozmayı seven bi insan oldu çıktı
Bnm teyzemdr baslarda kocasndan cok sikayet ederdi hergun kavga birbirlerine tabaklar kasiklar firlatmalar daha neler neler 3 yildan sonra yerine otururmus evlilik insaallah bizde duzlrrz herkes mutlu olsunAslında benimde bu konuda epeyce sıkıntım var aynı olmasa benzer problem bendede var fakat benim eşim çok yoğun çalışıyor o yüzden ben idare etmek zorunda kalıyorum yani adam eve geldiğinde o kadar yorgun oluyor ki oturduğu yerde uyuyakalıyor.. Bazen bnmle konuşurken hep aklı başka yerde gibi hissediyorum ama onuda bebeğimizden dolayı gelecek kaygısı yaşıyo ev araba nasıl alırız diye düşünüyor diye yorumluyorum.. Bnde 2 yıllık evliyim 1 yaşında bi oğlum var demekki evlilikteki 2yıl bu yüzden çok önemli boşanmalar hep bu yılda oluyı derlerdi doğruymuş..
Sabir o zamanAmin canim Allah razi olsun bide ben esimin ailesiyle oturuyorum..
Yani genelde öyle diyorlar.. Ama Allah teyzene yardım etmiş yani kimbilir ne kötü zamanlar geçirdi çok şükür bnm eşim agrasif biri değil bende öyleyim tartışmamız pek olmaz çok şükür eksik kısımlarda puzzle gibi zamanla yerini bulacak diye düşünüyorum:))Bnm teyzemdr baslarda kocasndan cok sikayet ederdi hergun kavga birbirlerine tabaklar kasiklar firlatmalar daha neler neler 3 yildan sonra yerine otururmus evlilik insaallah bizde duzlrrz herkes mutlu olsun
Aallah cnmYani genelde öyle diyorlar.. Ama Allah teyzene yardım etmiş yani kimbilir ne kötü zamanlar geçirdi çok şükür bnm eşim agrasif biri değil bende öyleyim tartışmamız pek olmaz çok şükür eksik kısımlarda puzzle gibi zamanla yerini bulacak diye düşünüyorum:))
Benim kocamda oyle malesefMRB kizlar 1.5 yillik evlym yil sonu 2 yilim doluyo 6.5 aylik bir oglum var.cok mutsuzum artik sabrim kalmdi evlilik demek yatak odasi demek degildir ama anlamioyr kocam oyle yapmadigini soliyor ama davranislari bunu gostrriyor esim cok sever yani kac sene bekledi beni ilk askiyim sevgisinden suphelendgm zamanlarda oluo yani insan karisiyla muhabbet etmek gezmek dolsmak istemezmi adam eve gelir tv izler yada telde oynar sonra yatalim der defalarca konustum yok napayim hergun sorun cikariyorsun dior bn kendimi tutamayp agliorum sinirleniyor napayim ben bu adma durduk yere bagirir cok ani parlar cogu zaman kirici konusur salak manyak vb.. yapma diorum sen yapiorsun dio sinirlendiriosun dio insan bi tane ozel gun biseyler yapmazmi karisini mutlu etmrye calismazmi konsyrm o an tmm ama devami yok konusmayi sevmez konusmami da sevmez anlmdm bn nie yasiorum cildiricam kizlar valla kafayi yedim yicem yardm edin bi yol gosterin bu adam nasl duzelir yoksa bosicam canima tak etti
Benim eşim de aynen yazdıklarınız gibiydi evden çıkmaz bi yere götürmez kendi paramı bile harcatmaz kaynana gibi herşeye karışırdı o kadar mutsuzdum ki 12 yıllık evliyiz ve ilk yıllardan beri hep ayrılmayı düşündüm ama öyle bir noktaki aldatma yok şiddet yok asosyallik ve bencillik var bu süreç içerisinde kendimi anlatmaya çalıştım bazen kavgayla kötü sözle bazen de iyilikle derken zaman içinde özellikle son 1-2 senedir daha yeni düzeldi diyebilirim.ben artık bırakıp gitme noktasına gelmiştim onu farketti bir de çocuklar büyüyünce gezip tozmak istediler ben söyleyince umursamayan adam onların gözünde de itibar kaybetmemek için gezip tozmalara başladı şimdilerde çok şükür gayet iyiyiz bolca sabır kendini doğru ifade etme ve bazen de gerekirse artık çekemiyorum denebilir.dönüp geçmişe baktığımda hiç hatırlamak istemiyorum ama en azından geleceğe de karamsar bakmıyorum
Imtihan de sabret canim ben oyle yapıyorum ondan buyuk Allah var. Rabbim istese saniyede hersey yoluna girer.. bazen yaradan kullarinin huzunlenip yalnizca ondan yardim etmesini dua etmesini istiyo ve sana dert :veriyoki dermanini bende arasin benden istesin vereyim diye.. Allaha sigin dua et ibadet et guzel dusun.. duzelecegine inan.. Bende cok ayrilik dusundum son noktaya geldik ama hani diyolar ya Allah ilk gordugunden geri birakmasin diye.. Ayrilikta zor.. sabredip duzelecegine inanmayi deniyorum su an insallah duzelir..Biz daha 1,5 yıllık evliyiz ilk zamanlarboyle değildi sonradan böyle oldu belki bebeğimiz olunca düzelir dedim hamile kaldım iki defa ikisini de hergün stresten aglamaktan düşürdüm duzelicegi yok halâ konuşmuyoruz başkalarının yanında iyi davranıyo ama eve gelince yine devam ediyo konusmamaya yokmusum gibi davranmaya gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
Canım gerçekten evlilik bana sabretmeyi beklemeyi öğretti ben çok sıcakkanlı insanlarla görüşmeyi seven bir insanım eşim ise maalesef tam tersi herkese bir kulp takar herşeyi eleştirir inan ömrümde bekarlığımda ben o kadar laylaylom yaşamışım ki adam beni resmen bi kalıba soktu ama ben de onu değiştirdim eskisi kadar sert köşeleri yok artık bolca sabır zamanla seni daha iyi tanıyacak sana daha çok değer verecek bi de onun yanında ağlama derim ben hiç yapmadım iyice havaya giriyorlar acıyıp üzüldükleri falan yok bence kendi programını da kendin yapıp çoğunluk tek gezebilirsin her işte ona muhtaçmış gibi olmazsın arada da beraber takılırsınız bol bol dua et cnmBiz daha 1,5 yıllık evliyiz ilk zamanlarboyle değildi sonradan böyle oldu belki bebeğimiz olunca düzelir dedim hamile kaldım iki defa ikisini de hergün stresten aglamaktan düşürdüm duzelicegi yok halâ konuşmuyoruz başkalarının yanında iyi davranıyo ama eve gelince yine devam ediyo konusmamaya yokmusum gibi davranmaya gerçekten ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
Canım gerçekten evlilik bana sabretmeyi beklemeyi öğretti ben çok sıcakkanlı insanlarla görüşmeyi seven bir insanım eşim ise maalesef tam tersi herkese bir kulp takar herşeyi eleştirir inan ömrümde bekarlığımda ben o kadar laylaylom yaşamışım ki adam beni resmen bi kalıba soktu ama ben de onu değiştirdim eskisi kadar sert köşeleri yok artık bolca sabır zamanla seni daha iyi tanıyacak sana daha çok değer verecek bi de onun yanında ağlama derim ben hiç yapmadım iyice havaya giriyorlar acıyıp üzüldükleri falan yok bence kendi programını da kendin yapıp çoğunluk tek gezebilirsin her işte ona muhtaçmış gibi olmazsın arada da beraber takılırsınız bol bol dua et cnm
Seni neden evden atiyormus tobe tobe bu erkekler buluyolar da bunuyolar yaBenim kocamda oyle maleseftek dusundugu istedigi beraber olmak tamam onada bisey demiyorum ama cok kotu davraniyo insanda hic istek birakmiyo bana hep koleymisim gibi davranmasindan biktim hic konusmayiz beraber biseyler yapmayiz bana hep kufur eder hatta vurur bile cok canim yaniyo kizlar cook.... Konusucak kimsem yok hep icime atmktan daraldim artik hic deger vermiyo bugun bana dedi "seni evden atarim bak " sabahtan beri agliyorum bunlari hak edecek kadar ne yaptim diye
MRB kizlar 1.5 yillik evlym yil sonu 2 yilim doluyo 6.5 aylik bir oglum var.cok mutsuzum artik sabrim kalmdi evlilik demek yatak odasi demek degildir ama anlamioyr kocam oyle yapmadigini soliyor ama davranislari bunu gostrriyor esim cok sever yani kac sene bekledi beni ilk askiyim sevgisinden suphelendgm zamanlarda oluo yani insan karisiyla muhabbet etmek gezmek dolsmak istemezmi adam eve gelir tv izler yada telde oynar sonra yatalim der defalarca konustum yok napayim hergun sorun cikariyorsun dior bn kendimi tutamayp agliorum sinirleniyor napayim ben bu adma durduk yere bagirir cok ani parlar cogu zaman kirici konusur salak manyak vb.. yapma diorum sen yapiorsun dio sinirlendiriosun dio insan bi tane ozel gun biseyler yapmazmi karisini mutlu etmrye calismazmi konsyrm o an tmm ama devami yok konusmayi sevmez konusmami da sevmez anlmdm bn nie yasiorum cildiricam kizlar valla kafayi yedim yicem yardm edin bi yol gosterin bu adam nasl duzelir yoksa bosicam canima tak etti
Cok yaptim onu bn farkediio ama tekrr ayni oluoNe yapiyorsa onu yap sende tlfla ugrss ayri odalarda otur sen bebeginle ilgilen. Bi sure sonra sessizligi farkedecektir.
Cok yaptim onu bn farkediio ama tekrr ayni oluo
Seni neden evden atiyormus tobe tobe bu erkekler buluyolar da bunuyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?