eşim ne yapmaya çalışıyor..yardım edin

Diğer konunda insanlar sana yardımcı olmak istedi ama cevap bile vermedin abeta? Keşke yeni konu açmak yerine ordan devam etseydin daha sağlıklı olurdu senin için.

Bak belki sert olacak ama yine söylüyorum; kendini kandırmaktan vazgec. Git aç davanı bitir bu işi. Nafaka yok tazminat yok neyi bekliyorsun?

yardımcı olduğun için teşekkür ederim..

cnm durumun cok zor biliyrum ama kendini kandırma ne olur. hala dava açmadığı için seviniyorsun. adam sana dönsede bu sorunlar yasadıkların hep yiyicek seni

cnm durumun cok zor biliyrum ama kendini kandırma ne olur. hala dava açmadığı için seviniyorsun. adam sana dönsede bu sorunlar yasadıkların hep yiyicek seni

canım benim dava açmadığı için sevinmiyorum..yazımda da söyledim..açsın davayı işimize bakalım..size sorduğum ne yapmaya çalışıyor...neden davayı açmıyor olabilir?

Neden sürekli süründüreceğim modundasınız.
Kurtulmak ve rahatlamak daha yerinde bir karar değil mi?
Niye kendinize eziyet ediyorsunuz ki?

Neden sürekli süründüreceğim modundasınız.
Kurtulmak ve rahatlamak daha yerinde bir karar değil mi?
Niye kendinize eziyet ediyorsunuz ki?

şuanki hissettiklerimi yazıya dökemem...ama çok düşündüm...ve ilerde pişman olacagım şeyi yapmak istemiyorum...eğer ona kolay yoldan hadi eyvallah dersem..ilerde içimde kalır...ondan boşandıktan sonra hemen birini bulup evlenecek değilim..hatta biriyle görüşmeyi bile düşünmüyorum...o yüzden bu artık benim davam oldu...

oda açar sende açarsın davalar birleşir.
Madem bitirdim diyorsun nedir bu arkadaş ya eşya aşkı anlamadım.
Ya haatın elden gidiyor boşa giden zaman, harcanan yaşanan okadar çok şey varken nasıl halandaha eşya düşünebiliyo anlamıyorum.

eşyalar umrumda bile değil...sadece ona zorluk yapmak istedim ve oldu...çünkü bana avukatı da kendide artistlik yapmıştı..alabiliyoruz şu bu falan diye...ama alamadılar

Ben size birini bulun demedim ki.
Açın davanızı boşanın.
Adalete güvenin.
Bir de asıl ilahi adalet var.
Herkes yaptığının bedelini mutlaka ödüyor.
Siz böyle yaparak kendinizi tüketeceksiniz. Boşuna yük etmeyin kendinize bu duyguları.

konunun başını bilmiyorum ama eşini ne zamana kadar süründürebilirsinki sen birini bulmasanda o illaki biriyle olur sonunda eşyalarda senin olsun der gider, davayı açan tarafmı ödüyo mahkeme giderlerini böyle bi durum mu var kızlar bunu duydum geçen doğrumu?

zamanında çokça boşanma davasına girmiş bir avukat olarak tavsiyem, mümkün olduğunca çabuk bir şekilde bu işi neticelendirmeniz..

giden her gün sizin hayatınızdan gidiyor. boşandığınızda inanın üzerinizden bir yük kalkacak evet üzüleceksiniz kabullenmeniz 1 ay belki 3 ay belki 1 sene sürecek ama siz boşanmma davasını açmayarak bu kabullenme aşamasını da sürekli olarak ertelemiş oluyorsunuz.

epey oldu eşiniz evi terk edeli.. avukatınızla konuşun davanızı siz açın,talepleriniz varsa belirtin. ben boşanmak istemiyorum diyerek beklemenize gerek yok bu durumda.
çünkü gerçekten yapılacak bir şey yok.. eşyaymış nafakaymış tazminatmış bana kalırsa bunlarla da uğraşmayın avukatınızın gazına da gelmeyin. kendi ruh sağlığınızı düşünün.
çocuğunuz yok, onunla iletişim halinde olmak mecburiyetiniz yok, geçiminizi sağlayabiliyorsunuz, aileniiz de yanınızda.
bir an önce hayatınızdan çıkarın çünkü eşinizin dava açmamış olmasına kafa yormanız; her gün uyumadan önce, uyandığınız anda ve günboyu bu konuyu kafanızda sürekli tartmanız, sizi yoruyor ve yıpratıyor.

eğer biraraya gelmeyi çok istiyorsa, mahkemeden müzekkere gelince olayın ciddiyetini görünce belki dank eder. konuşmak ister. siz de o zaman tekrar düşünür değerlendirirsiniz.
bekleyerek inanın bir şey elde edemiyorsunuz.

inanın başkası bu şekilde konu açsa bende sizin dediğiniz gibi yorum yapardım...ama şuan konu sahibi olarak ilerde pişman olacağım şeyi yapmak istemiyorum...keşke demek istemiyorum...ve belki burada kızacaksınız bana ama onunla bu konuda savaşmak beni tatmin ediyor...

evlilik bu çocuk oyuncağı değil..bir genç kızın hayalleriyle oynayıp...sonrada ben sıkıldım gidiyorum demek...hiç bir şey bu kadar kolay değil...çok araştırdım hak var hukuk var...hergünde dua ediyorum..yüce mevlam bana güç te veriyor..ve sizlerde olumlu da olsa olumsuzda olsa konuma önem verip yazıyosunuz...kendimi iyi hissediyorum

Şu anda neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Sizinle benzer durumda biri olarak.
Ancak ben intikam almak süründürmek yerine, çocuklarımın hakkı olanı almayı tercih ediyorum ve bunu da hakimin vereceği karara bırakmayı doğru buluyorum.
Kin, öfke, intikam duyguları sadece bana zarar verir biliyorum.
Yaşanması gerekiyordu, yaşandı.
Karakterini değiştirmemize imkan yok kimsenin.
Biz tercih ettik bu insanlarla evlenmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…