Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar..belkide bu aralar konuşmaya çok ihtiyacım olduğu için konu açıp duruyorum...konumu bilenler vardır aranızda...eşim ne yapmaya çalışıyor anlamadım...anlam veremiyorum...daha 3 hafta önce arayıp eşya konusunu açmıştı...ve davanın o hafta açılacağını söylemişti...bende buna karşılık eşyalara " aile konutu şerhi " koydurdum ve eşyalara dokunamadı...eşyaları almaya geldiğinde ev sahibi ihbarnameyi göstermiş...ve eşimde evin kirasını vermiş ve vermeye devam edecek dolayısıyla..elektrik faturasını ödemediğinden buzdolabındaki yiyecekler koku yapmış..ve buzdolabını falan temizlemiş...ve niyeti kesin benimle konuştugunda da kesindi...ve artık bende kararımı verdim..benim içinde bitti lakin artık bu benim davam oldu...elimden geldiğince süründürmeyi düşünüyorum...hala etrafta davayı açacağım diye dolanıyormuş...avukatım bayan ve bayan avukatlar boşanmada iyi oluyor diyormuş:) benim avukatımda erkek:) ama gel gelelim her gün e- devletten kontrol ediyorum ama henüz adıma açılmış bir dava gözükmemekte...yani davayı açmamış...bense davayı açsın ve biran önce yapılması gerekenleri yapayım başlatayım diyorum...sizce eşim ne planlıyor olabilir...neden hala davayı açmamış olabilir...3 hafta önceki araması davayı açacagım deyip blög yapıp eşyaları mı almaktı acaba...yoksa ne?? benim düşünemediğimi sizler objektif olarak düşündünüz hep yardımcı oldunuz ...lütfen yine yardımcı olun...konuşmaya ihtiyacım var...
Diğer konunda insanlar sana yardımcı olmak istedi ama cevap bile vermedin abeta? Keşke yeni konu açmak yerine ordan devam etseydin daha sağlıklı olurdu senin için.
Bak belki sert olacak ama yine söylüyorum; kendini kandırmaktan vazgec. Git aç davanı bitir bu işi. Nafaka yok tazminat yok neyi bekliyorsun?
cnm durumun cok zor biliyrum ama kendini kandırma ne olur. hala dava açmadığı için seviniyorsun. adam sana dönsede bu sorunlar yasadıkların hep yiyicek seni
Neden sürekli süründüreceğim modundasınız.
Kurtulmak ve rahatlamak daha yerinde bir karar değil mi?
Niye kendinize eziyet ediyorsunuz ki?
oda açar sende açarsın davalar birleşir.
Madem bitirdim diyorsun nedir bu arkadaş ya eşya aşkı anlamadım.
Ya haatın elden gidiyor boşa giden zaman, harcanan yaşanan okadar çok şey varken nasıl halandaha eşya düşünebiliyo anlamıyorum.
şuanki hissettiklerimi yazıya dökemem...ama çok düşündüm...ve ilerde pişman olacagım şeyi yapmak istemiyorum...eğer ona kolay yoldan hadi eyvallah dersem..ilerde içimde kalır...ondan boşandıktan sonra hemen birini bulup evlenecek değilim..hatta biriyle görüşmeyi bile düşünmüyorum...o yüzden bu artık benim davam oldu...
Ben size birini bulun demedim ki.
Açın davanızı boşanın.
Adalete güvenin.
Bir de asıl ilahi adalet var.
Herkes yaptığının bedelini mutlaka ödüyor.
Siz böyle yaparak kendinizi tüketeceksiniz. Boşuna yük etmeyin kendinize bu duyguları.
inanın başkası bu şekilde konu açsa bende sizin dediğiniz gibi yorum yapardım...ama şuan konu sahibi olarak ilerde pişman olacağım şeyi yapmak istemiyorum...keşke demek istemiyorum...ve belki burada kızacaksınız bana ama onunla bu konuda savaşmak beni tatmin ediyor...
evlilik bu çocuk oyuncağı değil..bir genç kızın hayalleriyle oynayıp...sonrada ben sıkıldım gidiyorum demek...hiç bir şey bu kadar kolay değil...çok araştırdım hak var hukuk var...hergünde dua ediyorum..yüce mevlam bana güç te veriyor..ve sizlerde olumlu da olsa olumsuzda olsa konuma önem verip yazıyosunuz...kendimi iyi hissediyorum
Şu anda neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Sizinle benzer durumda biri olarak.
Ancak ben intikam almak süründürmek yerine, çocuklarımın hakkı olanı almayı tercih ediyorum ve bunu da hakimin vereceği karara bırakmayı doğru buluyorum.
Kin, öfke, intikam duyguları sadece bana zarar verir biliyorum.
Yaşanması gerekiyordu, yaşandı.
Karakterini değiştirmemize imkan yok kimsenin.
Biz tercih ettik bu insanlarla evlenmeyi.[/QUOTE]
bu son sözlerini bende hep diyorum..ve kaderimde bu varmış yaşıyorum...eşim benim bırakıp gitse bile ben evlendiğime pişmanda değilim...geçmişte yaptıklarımın hep arkasında durmuşumdur...bu dava da böyle birşey...eğer sesimi çıkarmadan kabul edersem..ilerde kendime çok kızarım...
Şu anda neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Sizinle benzer durumda biri olarak.
Ancak ben intikam almak süründürmek yerine, çocuklarımın hakkı olanı almayı tercih ediyorum ve bunu da hakimin vereceği karara bırakmayı doğru buluyorum.
Kin, öfke, intikam duyguları sadece bana zarar verir biliyorum.
Yaşanması gerekiyordu, yaşandı.
Karakterini değiştirmemize imkan yok kimsenin.
Biz tercih ettik bu insanlarla evlenmeyi.[/QUOTE]
bu son sözlerini bende hep diyorum..ve kaderimde bu varmış yaşıyorum...eşim benim bırakıp gitse bile ben evlendiğime pişmanda değilim...geçmişte yaptıklarımın hep arkasında durmuşumdur...bu dava da böyle birşey...eğer sesimi çıkarmadan kabul edersem..ilerde kendime çok kızarım...
Bence ileride neden boşu boşuna bu kadar yıpratmışım kendimi.
değmezmiş... diyeceksiniz
Bence ileride neden boşu boşuna bu kadar yıpratmışım kendimi.
değmezmiş... diyeceksiniz
belki de evet haklısınız...ama geleceğin insanlara ne gibi bir son sunduğunu bilemeyiz...kendimi tanıyorum..eğer boynumu eğip gidersem kendime olan güvenimide yitirebilirim..
şuana kadar herkes benim süründürmemle konuştu...sizden asıl objektif olarak eşimin neden davayı açmadıgını sorgulamamınızı istiyorum..bilmediğim bir süreç mi...kafasında ne gibi bir planları olabilir?
belki de evet haklısınız...ama geleceğin insanlara ne gibi bir son sunduğunu bilemeyiz...kendimi tanıyorum..eğer boynumu eğip gidersem kendime olan güvenimide yitirebilirim..
şuana kadar herkes benim süründürmemle konuştu...sizden asıl objektif olarak eşimin neden davayı açmadıgını sorgulamamınızı istiyorum..bilmediğim bir süreç mi...kafasında ne gibi bir planları olabilir?
bence senin kafanda planlar olduğu için onuda öyle düşünüyosun genelde erkekler düzdür plandan falan anlamaz, bu konuyu açma nedenin eşin seni seviyor olabilir şeklinde yorumlar yapmamızı istemen olabilir mi?
bence senin kafanda planlar olduğu için onuda öyle düşünüyosun genelde erkekler düzdür plandan falan anlamaz, bu konuyu açma nedenin eşin seni seviyor olabilir şeklinde yorumlar yapmamızı istemen olabilir mi?
neden beni kimse anlamak istemiyor...önayrgılı davranmak yerine..yardımcı olmaya çalışsanız..sadece konuşup biraz dertleşmek istedim..hepinizin yorumuna saygım var...eşim beni sevse de evliliğin sadece sevgiden ibaret olamıyacağını bilecek kadar mantıklıyım...sadece eşim 3 hafta önce davayı hemen açacagını söylerken hala açmamış olması onun neyi beklediğini öğrenmek...tabiki bilmeyiz..sadece tahminen yaklaşabiliriz...