Eşim ne yapmaya çalışıyor

allah aşkına bi desene, hayatım aynısıyla sen karşılaşsaydın ve ben gazeteye yorum yazdım deseydim, sonra yoruma bakıp bulamasaydık ne düşünürdün?

bana da öyle geliyor ama böyle şeylerden iğrenen bir insandı...Tv de böyle görüntü ya da sohbet görüntü gördüğünde tepki gösterir çevirirdi...bu nick beni şüphelendirdi başka bir şey aklına gelmemiş mi?ufff çok kötüyüm ben yaasenağlama

valla en sağlıklısı konuşmak.. sonuçta ortada mail adresi fln da yok.. başka ne yapabilirsin ki..

explorerdan geçmiş sayfalar bilgisine baktın mı belki işey çıkardı ordan...

allah aşkına bi desene, hayatım aynısıyla sen karşılaşsaydın ve ben gazeteye yorum yazdım deseydim, sonra yoruma bakıp bulamasaydık ne düşünürdün?
öyle demek aklıma gelmedi..ama tepkimi gösterdim..konuyu hemen kapatmak istedi başak şeylerden konuşmaya başladı.bana tuhaf tuhaf baktı...Sonra ben yatıyorum dedi geldi sarıldı...ben hiç oralı olmadım..
hem suçluyum hem güçlü diyo ..........

öyle evet

valla en sağlıklısı konuşmak.. sonuçta ortada mail adresi fln da yok.. başka ne yapabilirsin ki..

explorerdan geçmiş sayfalar bilgisine baktın mı belki işey çıkardı ordan...

baktım bir şey çıkmadı yerel gazetenin adı gözüküyor başka sitelere girilmemiş...

bazen yazılan yorumlar anında görülmeyebilir...
ben de bir kaç defa yorum yazdığımda üzerinden 1-2 saat geçince yazdığım yorumumu görmüştüm...

belki de kontrol edilince yorum yayınlanır...

fakat hem kullanıcı isim seçimi çok garip? hem de size verdiği tepki şüphelendirici

bence de bir süre takip edin...

dilerim birşey çıkmaz

bakalım göreceğiz yorumlarını kullanıcı ismine takıldım zaten tepkisi de cabası...inşaallah bir şey çıkmaz:1no2:

kocan büyük ihtimalle cinsellik chat sayfalarına giriyor.orda tanıştıgı bayanlara bu adresi veriyor olabilir.bence takip et eşini.

yaptıgı acıklama cok sacma geldi bana. seni aptal yerine koymaya calışmış.cok sinir bozucu.

konuyu unutmuş gibi görünün. eşinizi takibe alın ona hissettirmeden. mutlaka bigün bir şekilde açık verecekdir.

ay cok sinir bisey yaaa
dogru olmasa bile simdi insan süphe icinde kalir
maile bak nefesimi hisset
bu erkeklerde bizi süphelendirmek icin elinden geleni yapiomu neee klava:

bi kac hafta sonra kendine seksi bi adres al.ve nefesimihisset adresini eklesen eşin anlarmıki senin oldugunu.
dene istersen.

Kimin nefesini hissetmesini istiomuş?
Ben ilk bunu sorardım..
Ay hiiç bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışmasın.. Nefret ediyorum erkeklerin şu huyundan..
Şimdi bide şöle düşünmek lazım..
Diyelim ki gerçekten bişiler karıştırıo verdiği tepkiler o zaman normal açık verdi,yakalandı.
Ama diyelim ki yaptığı hiç bişey yok ortada gerçekten sadece yorum yaptı ve haksızlığa uğrycak,aldığı adresin saçma oldğunun farknda mantıklı bi açıklamasıda yok fevri tepkiler veriyo.
İkiside olabilir..
Yarın tekrar açarmısın maili bakalım yorumun gözükücekmi bu sefer diyin..
Sadece mail adresini açmasın ama kimse eklimi diyede bakın.Msnide açsın yani..
Siz evlisiniz içinizin rahat etmesi lazım bu şüpheyi aklınıza düşüren kendisi temizlemekte ona düşer hiç mızıklanmasın.. :umursamaz:
Hiç yanaşıcağını zannetmiorum ama genelde konuyu saptırıp sen bana güvenmiomusun tamam o zamn göstermiorum hiç bişey açıklamak zorunda değilim bana güvenmeyen biryle yapamam gbi saptırabiliyolar..
İnşallah sizin eşiniz bu kadar dallandırıp budaklandırmadan uslu uslu açar msni..

Kırk yıl düşünsem bir gazeteye yorum yaparken nefesimi hisset diye bir maille yazmak aklıma gelmezdi.. Eşinizin aklına ilk gelenin böyle cinsel içerikli bir kelime olması ilginç....

adresi neden açtırmadın ki eşine o anda???
artık açtırsan da bişi değişmez zaten o silmiştir silinmesi gereken ne varsa...
olay anında yapman lazımdı bunu ama sanırım biraz geç kalınmış artık buna...
başka bi adres alıp onu ekleyebilirsin ama hemen değil üzerinden biraz zaman geçtikten sonra...
yada bilgisayara takip programı kurabilirsin;
Allah korusun ama aldatıldığını filan öğrenince de boşanmayacaksan hiç girişme bence bunlara da....

aaaa adrese bak birde üste çıkmaya çalışıyor bende olsam böle bi adresten şüphelenirdim, amacına uygun kullanılmak üzere açılmamış bu adres gibime geldi. başka bir normal adres alıp yorum yapabilir gazeteye,hem bir gazeteye o adresle yorum göndermeye utanır insan böle bi adresle yorum mu gönderilir takibi elden bırakma arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…